Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa cekaj sad kazes da nisi postvljao klip neke emisije na rts kako neki "doktor" lupeta o stenosti G mreza?Хе хе хе ти стварно ниси при себи какве Г мреже, шта лупаш. Како ниси имао корону, видиш да јеси...то понашање није нормално.
Momo moras samo pazljivo da citas u jednom delu se kaze citiram DA SE VAKCINISANI RAZUMEJU U VAKCINU KO MARICA U KRIV K ..........Nego Momo VUK DLAKU MENJA A CUD NIKAD to moras da znas a ja samo gledam da malo opustim previse uplasene a ima ih poprilicno necu ih imenovati ALI NEKI SU ZGAZILI CAK 300 KILOMETARA DA BI SE VAKCINISALI mogu da zamislim kakva je to panika bila i koje je to znojenje bilo ili to ili sto je bilo dzabe.A kolega mornar , pohvale , najveca preobrazba foruma , sudeci po izjavama , ..zasticenih nema , ...ili ...ja licno nisam protivnik vakcine ,... sve pohvale , napredujemo . Ujedno potvrda moje teorije da su bivsi i sadasnji antivakseri vise zbunjeni i uplaseni pogotovo kad gube uporista u tvrdnji da je pandemija smijesna i da vakcine nemaju smisla , mora biti jendostavnije rjesenje ,....
Dobro dosli u lonac zvanicnih stavova .
И ти кажеш другима да су будале. Неки „доктор“ лупета...па ти уопште ниси свестан шта говориш. По ко зна који пут учене људе исмеваш. Јеси ли ишао на „неки“ преглед...али озбиљно.Pa cekaj sad kazes da nisi postvljao klip neke emisije na rts kako neki "doktor" lupeta o stenosti G mreza?
A kolega mornar , pohvale , najveca preobrazba foruma , sudeci po izjavama , ..zasticenih nema , ...ili ...ja licno nisam protivnik vakcine ,... sve pohvale , napredujemo . Ujedno potvrda moje teorije da su bivsi i sadasnji antivakseri vise zbunjeni i uplaseni pogotovo kad gube uporista u tvrdnji da je pandemija smijesna i da vakcine nemaju smisla , mora biti jendostavnije rjesenje ,....
Dobro dosli u lonac zvanicnih stavova .
Ne interesuju njih statistike,oni imaju svoje mesije kojima veruju i tu pomoći nema.Nebitno je šta drugi stručnjaci i statistike kažu njima je njihov rekao da hoće da im se igraju sa genetikom i oni u to verujuOlako ste opovrgnuli statistike koje je @SIG postavio . Iskreno letimicno sam ih pogledao i vidio poentu . Moze se uci u detalje i provjeru , ali samo mi je zanimljivo kako tako nonsalantno citirate statistiku , i okrenete da je u stvari suprotno bez po muke ?
Pizduni se na vreme jave, a ako i treba lezanje preko veze srede odmah.Ne znam da li ste primetili ali od korone nije umro ni jedan političar,ili ja grešim.
И ти кажеш другима да су будале. Неки „доктор“ лупета...па ти уопште ниси свестан шта говориш. По ко зна који пут учене људе исмеваш. Јеси ли ишао на „неки“ преглед...али озбиљно.
Eto opet anti vakseri. Druže nisam ja Antivakser generalno, i ja sam vakcinisan i decu sam vakcinisao kada je bilo vreme za vakcinaciju i unuka mi je vakcinisana. Ali ovu vakcinu neću primiti. Misliš li ti da svi oni ljudi po svetu koi su protiv vakcinacije glupi i neobrazovani primitivci iz kamenog doba i savremenici Freda kremenka?
Još da antivakseri imaju strpljenja da gledaju nešto na naučnoj osnovi što traje 4 sata