Ivermektin kao lek protiv korone

To ti je isto kao vernici i nevernici Kad si čuo da su ateisti poveli neki krstaški rat ne bi li ove druge ubedili da batale veru .
Suprotnih primera ima koliko hoćeš .
Nego , dok smo već u kanalu , kakav je stav anti-vaksera prema ovom novom fajzer leku - tableti ? Kažu da u 90% slučajeva sprečava teži oblik bolesti ili možda isto lažu kao i za vakcinu ?
MILOJICE Za 700 dolara ili eura covek moze da ode na Tajland da se ceo regenerise i psihicki i fizicki i da sva cula prorade tu nema trombova a i da ima barem bi znao da umires u raju a ovo Americki lek od 700 dollara A STO DA DAM ZA LEK ZA KORONU 700 DOLARA KAD IMAM VAKCINU NE ZA DZABE NEGO JOS DA ZARADIM.....................VISE NIJE TRI CUJEM DA SADA PLACAJU 5 CRVENE KO SE VAKCINISE :haha: ::vino::

Mornar je legenda , ima svoje skeceve i svoj film i to ti je . Npr kolko puta vec ,cim nesto napisem o vakcini on pise scenario kako sam dosao u srbiju na tolki put da primim vakcinu , dzaba sto sam pisao da nisam uSrbiji primio vakcinu , i da nisam kinesku on opet istu poeziju ponavlja ,... al stacu . Nisam tolko aroganatan nedaj boze ko drsole , on bi odma napisao da je covjek lazov , time se ne bavim , pa nek nastavi monodramu , zanimljiv je lik nas drug mornar

Bolje da ste otvorili temu o fluvomaxinu, pazi jeftin je oko 4$.Ne preprucujem nikom da uzima na svoju ruku.

Ovaj vas konjski lek izgleda deluje jedino ako se uzme doza koja moze da ubije celo krdo konja.Tako da dzaba ste otvarali temu.

Mornar je legenda , ima svoje skeceve i svoj film i to ti je . Npr kolko puta vec ,cim nesto napisem o vakcini on pise scenario kako sam dosao u srbiju na tolki put da primim vakcinu , dzaba sto sam pisao da nisam uSrbiji primio vakcinu , i da nisam kinesku on opet istu poeziju ponavlja ,... al stacu . Nisam tolko aroganatan nedaj boze ko drsole , on bi odma napisao da je covjek lazov , time se ne bavim , pa nek nastavi monodramu , zanimljiv je lik nas drug mornar
Момо шта сам од овог наведеног :) :

arogantan pridev - Nadut, nadmen, naduven, gord, ohol, razmetljiv, uobražen, bezobrazan, drzak.

Било је и раније када је један лажов тврдио да се лажно представљам као доктор. Значи, навели људи две „ситнице“ које би могле бити законски кажњиве и ја треба да ћутим (а ћутање је, зна се - одобравање).

То ме подсећа на оно када уђе насилник у твоје двориште и нападне те и ти си крив (као што сам и имао случај: тужба за наношење тешких телесних повреда у мом дворишту, када је човек неколико минута разваљивао улазна врата, да се обрачуна са мном)...Уместо да буде одбачена и поведе се поступак против насилника, нас су малтретирали годину дана...

Pa mislio sam ako covjek ovde na forumu napise nesto sto nije tacno ,neku pretpostavku , moze se ispraviti , traziti pojasnjenje , ukazati , a da se implicitno ne imenuje lazovom odmah . Kao mornar sto ponavlja , ali nije tolko zlonamjerno

Поучен искуством од раније, одмах сам предузео мере:)...онај лажов је раније тврдио, по опет тврдио...и ко зна докле би тако.

И сматрам да "пословно способан" :) човек мора да се контролише, а не да одмах прво ухвати за глупост и лаж. Осим ако није "пословно способан", или ако је морон...може се прећутати испад... :)

Poslednja izmena:
Poslovan covek bi se drzao svog posla i svoje strucnosti. Ne bi obmanjivao sve okolo, od blize porodice do ljudi koje nikad nije video.

„Коме је пчела на капи тај је лопов“ народна изрека

И ево, ухвати се човек за капу... :)

Vidiš od Brufena me 100% prođe bol. Od Paracetamola 100% spada temperatura. Od Aktivnog uglja 100% prestaje proliv a od ove vakcine kao što si i sam rekao MOŽDA pomaže a ja lekove ne uzimam da mi MOŽDA pomogli nego od njih očekujem 100% efikasnost.
Једино што је вакцина, за разлику од побројаних, превентива. За куративу попут "Бруфена", "Парацетамола" и активног угља, а да је за корону, мораћеш да причекаш још мало. Али 100% ефикасности нећеш дочекати, баш као што не можеш ни од лекова које си побројао - има оних којима ти и ко зна какви лекови, без неких објашњења зашто, могу да изазову нпр. анафилактички шок ....или да не делују онако и онолико колико већини других делују. У животу је, авај, само смрт 100% сигурна - све остало су факултативне ствари.

MILOJICE Za 700 dolara ili eura covek moze da ode na Tajland da se ceo regenerise i psihicki i fizicki i da sva cula prorade tu nema trombova a i da ima barem bi znao da umires u raju a ovo Americki lek od 700 dollara
Ај' ћути молим те! Ти да одеш у Тајланд, тих 700 долара не би потрошио на психофизичку регенерацију, већ на интимно дружење са девојкама са сниженом социјалном одговорношћу. :ROFLMAO:

AustrIja prednjači u restriktivnim merama.

Ako je verovati pink-u , uskoro stupa na

na snagu mera da '' nevakcinisani ne

mogu iz svojih domova '' ?

Prilično neverovatno , kako će se takva

mera sprovesti i kako će država uopšte

funkcionisati ?

Mera zatvaranja kakva do sada nije

vidjena u svetu stupa na snagu večeras

u ponoć .

Ništa tu nije neverovatno,čak je i očekivano.To je samo nastavak.Krenuće prvo u poslušnijim zemljama da vide reakcije.Ali koliko vidim postoji stavka-telesnog i društvenog zdravlja i to sve govori.Ne mogu im uskratiti prodavnice prehrambene robe i apoteke,Tako da je to za sada prodavanje magle.Kada im budu zabranjivali odlazak na posao-tu će nastati problem kao u SAD gde kese sa smećem stoje naslagane po ulicama.To je samo jedan segment društva.Šta sa zdravstvenim radnicima.Oni će se naravno vakcinisati tako što se neće vakcinisati.

Nazad
Vrh