Ти можда имаш симптоме ја их немам. Теби не оспоравам право да се вакцинишеш. Уз пут речено, не набеђуј да сви пропагирају марвени лек...као што сам написао, ја сам уопште против лекова.Zato što neće bar da pokuša da bude deo borbe protiv globalne pandemije.Prividjaju im se razne teorije zavere,citiraju razne stručnjake,a pritome čine i krivično delo propagiranjem marvenog leka za humanu upotrebu.Da smo država kao što nismo,neko bi trebao da stane na put tim ljudima.
Što je još interesantnije nigde niko nije rekao da je vakcina lek i da će istom Korona nestati i niko nije rekao da vakcina štiti od zaražavanja,već da isključivo pomaže da se preboli sa lakšim simptomima ili bez ikakvog simptoma.
Dve godine traje sve ovo i još uvek mozgova kojima se prividjaju teorije zavere.
To je u najmanju ruku sebično.
Такође износиш **greška да изазовеш пажњу (а спочитаваш другоме „млаке“ мисли). Где је кривично дело ако човек каже да је сам користио било шта? Супротно од тога, сасвим сигурно је кривично дело када неко другога оптужи да чини кривично дело а то није тачно...
Ево ја теби кажем да је најбоље скочити у бунар да се спречи корона...и ти одмах отрчиш и још понесеш телефон да чујемо кад бућнеш...то није моје кривично дело него твоја лаковерност (има други израз, али ја сам пристојан човек).
ПС
А, да... да не заборавим (гледе бунара) пре употребе детаљно проучити упутство (нађи бунарџију и питај колико је дубок бунар, али пре свега оно најважније: има ли воде)...има на рекламама по 100 дневно, да не понављам све о нежељеним дејствима...
Poslednja izmena: