Ivermektin kao lek protiv korone

Zato što neće bar da pokuša da bude deo borbe protiv globalne pandemije.Prividjaju im se razne teorije zavere,citiraju razne stručnjake,a pritome čine i krivično delo propagiranjem marvenog leka za humanu upotrebu.Da smo država kao što nismo,neko bi trebao da stane na put tim ljudima.

Što je još interesantnije nigde niko nije rekao da je vakcina lek i da će istom Korona nestati i niko nije rekao da vakcina štiti od zaražavanja,već da isključivo pomaže da se preboli sa lakšim simptomima ili bez ikakvog simptoma.

Dve godine traje sve ovo i još uvek mozgova kojima se prividjaju teorije zavere.

To je u najmanju ruku sebično.
Ти можда имаш симптоме ја их немам. Теби не оспоравам право да се вакцинишеш. Уз пут речено, не набеђуј да сви пропагирају марвени лек...као што сам написао, ја сам уопште против лекова.

Такође износиш **greška да изазовеш пажњу (а спочитаваш другоме „млаке“ мисли). Где је кривично дело ако човек каже да је сам користио било шта? Супротно од тога, сасвим сигурно је кривично дело када неко другога оптужи да чини кривично дело а то није тачно...

Ево ја теби кажем да је најбоље скочити у бунар да се спречи корона...и ти одмах отрчиш и још понесеш телефон да чујемо кад бућнеш...то није моје кривично дело него твоја лаковерност (има други израз, али ја сам пристојан човек).

ПС

А, да... да не заборавим (гледе бунара) пре употребе детаљно проучити упутство (нађи бунарџију и питај колико је дубок бунар, али пре свега оно најважније: има ли воде)...има на рекламама по 100 дневно, да не понављам све о нежељеним дејствима...

Poslednja izmena:
@BARBULA "Umiru i vakcinisani, tako da nije sve ni crno ni belo"

Ti brojevi su najbitniji , sve je ostalo mlacenje prazne slame . Dali vise procentualno (ali od ukupnog broja jednih i drugih ) umire vakcinisanih ili nevakcinisanih ? Ta statistika govori sve , ako neko misli da je pametniji od tih brojeva onda je u zabludi.

Брате мили, што си запео са "марвени лек", па "марвени лек"? Није ствар у томе, већ што ствар не ради против короне!

Има неки Канађани који су радили испитивања којекаквих већ постојећих лекова, па и ивермектина. И нису имали позитивне резултате са њим, али јесу са, да не поверујеш, са антидепресивом - https://trialsitenews.com/mcmaster-...no-show-while-fluvoxamine-shows-some-promise/
Znaci ujutru trk u apoteku :haha:

Ако ти није тешко, нађи где сам ја то предлагао да се корона лечи воћем?

Иду избори...ипак ти крени лагано од врата до врата. Вучко да бону...имаш исти образац размишљања као и он...
Mrzi me da trazim, sam si pisao to.Nadji sam.Ebo te vucko.

Барбула, мислиш за тај антидепресив, "флувоксамин"!?

Иди бре у красни, па неће ваљда бити лудака да се кљукају и тиме док не постану мирни к'о трава? :eek:

Mrzi me da trazim, sam si pisao to.Nadji sam.Ebo te vucko.
Па што лепо не кажеш, нема их...лагао сам. Ако те занима ја сам нашао неколико порука и нисам препоручивао лечење короне воћем.

А "вучка"сам споменуо јер и он лаже...чисто да се упореди :)

Momo
Pitanje je bilo "ubjediti nekog da se vakciniše ili ubjediti nekog protiv vakcinacije."
Ako se ubjeđivanje odnosi na raspravu na ovom forumu tu niko nema interes. Mogli bi reći da više razgovaramo. Neko to čini sa mnogo strasti a to povlači i korištenje određenih riječi koje mogu biti i neprijatne za određeno uho.
Ubjeđivanje putem reklama, pritisaka, ucjena je interes. Ne govorim dali je to dobro ili loše. Nekad se interesi poklapaju a nekad razilaze.
U društvu je previše faktora da bi svi bili zadovoljni.

Zoran.
Referendum je najgore rješenje. Tu imaju pravo glasa i oni što nemaju pojma o čemu se govori a takvih je najviše.
Po meni doktori koji su se školovali u tom području, ne bilo ko ako ima diplomu doktora, moraju donijeti odluku i snositi odgovornost.
Na žalost umješala se politika i interesi pa su se doktori sklonili iza njih u sigurnost. Onaj koji izviri na svoju ruku biva satanizovan.
Kad hoćeš da ubiješ psa a da ti niko ne prigovara prvo ga proglasiš bjesnim. Tada je i zakon na tvojoj strani.
Kad predsednik države govori o virusima i djelovanju na ljude to je loš znak dokle je zdravstvo doguralo.
Biće potrebno mnogo vremena da se zadobije povjerenje. Za sad čovjeka u zdravstvene ustanove tjera samo muka a upravo ta muka će ga natjerati i da potraži neki drugi način izliječenja.

Momo
Pitanje je bilo "ubjediti nekog da se vakciniše ili ubjediti nekog protiv vakcinacije."
Ako se ubjeđivanje odnosi na raspravu na ovom forumu tu niko nema interes. Mogli bi reći da više razgovaramo. Neko to čini sa mnogo strasti a to povlači i korištenje određenih riječi koje mogu biti i neprijatne za određeno uho.
Ubjeđivanje putem reklama, pritisaka, ucjena je interes. Ne govorim dali je to dobro ili loše. Nekad se interesi poklapaju a nekad razilaze.
U društvu je previše faktora da bi svi bili zadovoljni.

Zoran.
Referendum je najgore rješenje. Tu imaju pravo glasa i oni što nemaju pojma o čemu se govori a takvih je najviše.
Po meni doktori koji su se školovali u tom području, ne bilo ko ako ima diplomu doktora, moraju donijeti odluku i snositi odgovornost.
Na žalost umješala se politika i interesi pa su se doktori sklonili iza njih u sigurnost. Onaj koji izviri na svoju ruku biva satanizovan.
Kad hoćeš da ubiješ psa a da ti niko ne prigovara prvo ga proglasiš bjesnim. Tada je i zakon na tvojoj strani.
Kad predsednik države govori o virusima i djelovanju na ljude to je loš znak dokle je zdravstvo doguralo.
Biće potrebno mnogo vremena da se zadobije povjerenje. Za sad čovjeka u zdravstvene ustanove tjera samo muka a upravo ta muka će ga natjerati i da potraži neki drugi način izliječenja.
Pa da preformulišemo mišljenje.Mislim da ga iznosim već koji put:Neka se uvede obavezna vakcinacija jer koliko znam imaju ustavno pokriće i da već jednom završimo sa koronom.Kod nas bi bila gotova a za ostatak sveta ne znam.

Da više zapamtite (kulturno rečeno)........

Virusolog i mikrobiolog Veterinarskog instituta u Kraljevu dr Milanko Šekler, pre nekog vremena otkrio je da je eksperimentisao sa Ivermektinom. On je objasnio o čemu je reč, ali se ponovo dotakao leka o kome se u javnosti u poslednje vreme vodi mnogo polemika.

- Ne volim što se sve pretvorilo u to kao da je Ivermektin stočni, veterinarski lek, jer to nije tačno, on se primenjuje i kod ljudi i životinja. Kao što se penicilin i streptomicin primenjuju i kod ljudi i životinja, pa niko ta dva leka ne naziva stočnim lekom, iako ga mi dajemo i životinjama - bio je izričit Šekler za RTS.

I lepo čovek kaže:
Ispitivano je antivirusno dejstvo leka, ali ni u jednom slučaju, ni u laboratorijskim uslovima odnosno na veštačkim ćelijama odnosno na kulturi tkiva, kao ni na životinjama živim (živinskim) zaraženim korona virusom se tako nije pokazao.
I na sve to dodaje:
I najvažnija stvar, čovek koji je prvi rekao da možda u Ivermektinu postoji neko korisno dejstvo protiv kovid infekcija je Pjer Korin, a on je prvi izjavio da to nije zamena za vakcinu.
Znači:
Dakle, ponavljam čovek koji se bavi najvećim istraživanjem Ivermektina na planeti, koji je pokrenuo projekat ispitivanja mogućih efekata Ivermektina na kovid je onaj koji i napominje da vakcina nema alternativu.
Samo treba otvoriti i pročitati tekst. Ako se to ne uradi dobija se skroz drugačije značenje.

Mada je smešno komentarisati i navoditi mišljenje čoveka sa veterinarskog instituta. Možda da se navede i mišljenje nekog poznatog kuvara. Neki recept koji možda leči od korone ili slično bi mogao takođe da ima sličnu težinu kao i mišljenje uvaženog dr. Šeklera.
Izgleda da svi bolje znaju od ovih što im je to posao.

Ти можда имаш симптоме ја их немам. Теби не оспоравам право да се вакцинишеш. Уз пут речено, не набеђуј да сви пропагирају марвени лек...као што сам написао, ја сам уопште против лекова.

Такође износиш **greška да изазовеш пажњу (а спочитаваш другоме „млаке“ мисли). Где је кривично дело ако човек каже да је сам користио било шта? Супротно од тога, сасвим сигурно је кривично дело када неко другога оптужи да чини кривично дело а то није тачно...

Ево ја теби кажем да је најбоље скочити у бунар да се спречи корона...и ти одмах отрчиш и још понесеш телефон да чујемо кад бућнеш...то није моје кривично дело него твоја лаковерност (има други израз, али ја сам пристојан човек).

ПС

А, да... да не заборавим (гледе бунара) пре употребе детаљно проучити упутство (нађи бунарџију и питај колико је дубок бунар, али пре свега оно најважније: има ли воде)...има на рекламама по 100 дневно, да не понављам све о нежељеним дејствима...
Super drago mi je zbog tebe.

Па што лепо не кажеш, нема их...лагао сам. Ако те занима ја сам нашао неколико порука и нисам препоручивао лечење короне воћем.

А "вучка"сам споменуо јер и он лаже...чисто да се упореди :)
Sad se pravis lud.

Ok ja sam lazov i sendvicar.Vazi

Cim ti neko protivreci odma je lazov i fasita.

Ja sam mladi fasista u pokusaju.

Lepo sam ja reko da vas treba zatvoriti.

Da vas lece snitom slanine, vocem Grujicic i ona vasa Jovana Zorana ona lujka kako se vec zove.
Nestor da vam drzi besede, a uvece da svira vam gusle pod mac bato.
Dnevni list trece oko.

Da više zapamtite (kulturno rečeno)........

Virusolog i mikrobiolog Veterinarskog instituta u Kraljevu dr Milanko Šekler, pre nekog vremena otkrio je da je eksperimentisao sa Ivermektinom. On je objasnio o čemu je reč, ali se ponovo dotakao leka o kome se u javnosti u poslednje vreme vodi mnogo polemika.

- Ne volim što se sve pretvorilo u to kao da je Ivermektin stočni, veterinarski lek, jer to nije tačno, on se primenjuje i kod ljudi i životinja. Kao što se penicilin i streptomicin primenjuju i kod ljudi i životinja, pa niko ta dva leka ne naziva stočnim lekom, iako ga mi dajemo i životinjama - bio je izričit Šekler za RTS.

Ako ces ga vec citirati citaj do kraja. Taj doktor kaze da je IV u klinickim studijima, da ga on ispituje i da ne moze cvrsto da tvrdi da ima dejstva sem da ga neke drzave iz susedstva koriste. I u zadnjoj recenici citira nekog doktora istrazivaca i slaze se sa njim da vakcina nema alternativu.

Убеђивање постоји од стране иглаша (то је оно супротно од антиваксера :) ). Као, невакцинисани ће их побију бре...

Увек се сетим једног младог човека који ми је љутито рекао да хоће да уђе у аутомобил (било је то почетком априла прошле године). Ја стојим иза својих кола, а он је удаљен од мене...прилично. Одмах схватим и померим се корак даље...није било растојање од 2 метра, него од 1,95...

Тај сматра да ћу да га заразим иако носи маску и напољу и у кући и у ауту...и када једе и када спава :) .

ПС

Доказују стручни људи да и вакцинисани људи преносе заразу, али ови иглаши верују дркону и „вучку“ па би да оне друге стрпају у логоре...и тако даље (зна се шта је после било). Ја нпр. више верујем проф. др Валентини Арсић Арсенијевић, за коју мислим да је далеко стручнија од многих...кажу да је највише цитирани стручњак, а то се јако вреднује у свету науке. Са друге стране имамо друга пуковника, па друга прецедника па ДКТ (није хибрид к'уруза), па 'ајд сад, веруј њима (не ти него се тако каже:)).

Смањи мало „сопствени производ“ јер си почео да мешаш бабе и жабе. Какве везе има признавање науке и право човека да буде лечен (још ако то плаћа унапред).

Не знаш шта си рекао пре пола сата и настављаш истим темпом...преморићеш се. Ако хоћеш тачно да укажем на фашистичке идеје...може...ово подвучено и оно даље после зареза је узрочно-последично повезано.
Kao velik poznavalac svega i svacega mogao bi nam objasniti koji je to DKT hibrid kukuruza, posto ga vec par puta pominjes?

Nazad
Vrh