Ivermektin kao lek protiv korone

Evo da se javim i ja nakon 2 -3 dana...
Od straha da ce biti prisilne vakcinacije od strane rezima i napada od strane dela vakcinisanih ljudi a pod izgovorom da su im zivoti ugrozeni od nas neodgovornih, ja i moji istomisljenici pravimo u sumi podzemno skloniste nesto poput hriscana u starom rimu... nek se nadje... ko zna sta nas ceka

Ja te nisam imenovao,sam si se pronašao.A što baš ovu nećeš da primiš?

Evo ti i ja pijemo pivo i ja se kolebam,a ti nećeš i sad ubedi i mene.
Pa ovako ti i ja nemožemo zajedno piti pivo iz više razloga.
1.ja ne idem po kafanama.
2.ne pijem pivo.
3.i ne bih da ti ugrožavam zdravlje jer nisam vakcinisan.
A zašto ovu vakcinu neću primiti pa kao prvo napravljena na brzinu, gde, kada i koliko je testirana,i kako tako brzo barem pet država skoro u isto vreme nađoše recept za vakcinu a primera radi Rusi napravili hipersoničnu raketu koju Ameri ni dan danas nemogu da naprave a vakcinu napraviše svi. Pa onda tu je i loše iskustvo onih koi su je primili itd itd.

2.ne pijem pivo.
A zašto ovu vakcinu neću primiti pa kao prvo napravljena na brzinu, gde, kada i koliko je testirana,i kako tako brzo barem pet država skoro u isto vreme nađoše recept za vakcinu a primera radi Rusi napravili hipersoničnu raketu koju Ameri ni dan danas nemogu da naprave a vakcinu napraviše svi. Pa onda tu je i loše iskustvo onih koi su je primili itd itd.
Hipoteticko je pitanje i ne bi zeleo da se desi. Kada bi ti se u porodici neko tesko razboleo i kada bi mu vakcina MOZDA pomogla da li bi ga vakcinisao?

2.ne pijem pivo.

Sad su mnoge stvari jasnije :D

Hipoteticko je pitanje i ne bi zeleo da se desi. Kada bi ti se u porodici neko tesko razboleo i kada bi mu vakcina MOZDA pomogla da li bi ga vakcinisao?
Vidiš od Brufena me 100% prođe bol. Od Paracetamola 100% spada temperatura. Od Aktivnog uglja 100% prestaje proliv a od ove vakcine kao što si i sam rekao MOŽDA pomaže a ja lekove ne uzimam da mi MOŽDA pomogli nego od njih očekujem 100% efikasnost. Zamisli odeš kod zubara da vadiš zub on ti da anesteziju i kaže pa MOŽDA će ti i utrnuti a možda i neće šta bi ti radio?

Vidiš od Brufena me 100% prođe bol. Od Paracetamola 100% spada temperatura. Od Aktivnog uglja 100% prestaje proliv a od ove vakcine kao što si i sam rekao MOŽDA pomaže a ja lekove ne uzimam da mi MOŽDA pomogli nego od njih očekujem 100% efikasnost. Zamisli odeš kod zubara da vadiš zub on ti da anesteziju i kaže pa MOŽDA će ti i utrnuti a možda i neće šta bi ti radio?
Od zuba jako retko zivot zavisi, ali ako bi doslo do toga izvadio bi ga bez anestezije.

Nama niko ne moze udovoljiti. Ko te je uverio da ne deluje? Ko me je uverio da deluje? Mene je bolest uverila, a tebe?

Mi nevakcinisani nikoga ne krivimo zašto SE neko vakcinisao a vakcinisani stalno vrše pritisak na nas. Zato?
To ti je isto kao vernici i nevernici Kad si čuo da su ateisti poveli neki krstaški rat ne bi li ove druge ubedili da batale veru .
Suprotnih primera ima koliko hoćeš .
Nego , dok smo već u kanalu , kakav je stav anti-vaksera prema ovom novom fajzer leku - tableti ? Kažu da u 90% slučajeva sprečava teži oblik bolesti ili možda isto lažu kao i za vakcinu ?

Nazad
Vrh