Za mnoge stvari u zivotu se kaze ,, KO ZNA ZASTO JE TO DOBRO,, a celokupna ova situacija koja je totalno poremetila celu planetu ce mozda pomoci mnogima da sagledaju na pravi nacin svrhu ovog nacina zivota koji je dosao sa zapada vrtoglave radne satnice, jurnjave u nedogled ,alavosti kao neke karijere neka osvajanja ,cimanja bez mnogo vremena za odmor za priljatelje za neki hobi za uzivanje za rodjake utrkivanja ko ce jace ko ce bolje ko ce vise i onda samo KVRC sve se rasprsi kao mehur od sapunice ljudi su usli u ritam da i na sahranu i u pozoriste i na utakmicu i u spavacu sobu nosi mobilni ,postaju robovi drustvenih mreza kontrolisani su i ucenjeni i na poslu i u banci sve je manje slobodnih A KADA KAZEM SLOBODNIH MISLIM U PRAVOM SMISLU TE RECI
narod odavno vuce na masu sto je pokazatelj kako vrhovni guru a inace tezak dusevni bolesnik manipuluse sa velikim delom populacije a cujem da je sada narodnim parama nagradio onu umetnicu u Njujorku Marinu A koja cese magarca iskenira macora onom bati sto urinira ili jbm li ga A BUDZATI TO FINANSIRA I TO GALANTNO
u stvari ne on nego narod Srbije ne finansira on samo Klintonove on finansira razne vidove kriminala samo ne finansira nauku i naucne projekte .Osim finansiranja Marininih kurajbera i raznih bizarno poremecenih stvari cujem da su radnici zeljezere na platnom spisku drzave Srbije znaci ne placa ih Kinez nego drzava Srbija e to je taj MOVE on je resio problem i doveo investitora pa ako si ga doveo sto on ne isplati radnicima topli obrok ,platu ili pio fond .Necemo se udaljavati od teme ali ziveci u Srbiji ja sam jos od rodjenja ukapirao DA JE SVE LAZ I PREVARA A I JEDAN DOBAR DEO POPULACIJE i to nije paranoja ili teorija zavere jer SVE JE VESTO IZREZIRANO UNAPRED I NISTA NIJE SLUCAJNO I AKO COVEK NE KORISTI LOGICKI NACIN RASUDJIVANJA I AKO NEMA SVOJ STAV O BILO CEMU I AKO DOZVOLI DA MU DRUGI PLASIRA ISTINU I OBJASNJAVA NEOBJASNJIVO TO ONDA MOZE DA BUDE OZBILJAN PROBLEM
Situacija u SD u je sledeca 38 000 je vakcinisano od mozda 120 000 za sada. Sada je ogroman pritisak po firmama i to ozbiljan pritisak za sve zaposljene da moraju da prime vakcinua a dali ce dobijati otkaze videcemo ali jos jedan zanimljiv podatak od 38 000 revakcinisanih samo je 12 000 primilo trecu dozu sto moze nesto da govori ali i ne mora ALI DA LI JE REVAKCINISANIM DOSADILO SPRICANJE NA SVAKA 3 MESECA
VIDECEMO