Ivermektin kao lek protiv korone

Hladnoća.
Isto kao i druga krajnost.
Kad su misionari otišli u Afriku bili su iznenađeni da žene javno idu golih grudi. Posebno je to smetalo ženskim članovima te organizacije pa su sakupili odjeću i podijelili ženama da je nose. Neugodno su se iznenadili kad su vidjeli da su žene izrezale rupe u odjeći i da se grudi i dalje vide. Žene su to učinile zbog ventilacije. Previše toplo i vlažno.

Za mnoge stvari u zivotu se kaze ,, KO ZNA ZASTO JE TO DOBRO,, a celokupna ova situacija koja je totalno poremetila celu planetu ce mozda pomoci mnogima da sagledaju na pravi nacin svrhu ovog nacina zivota koji je dosao sa zapada vrtoglave radne satnice, jurnjave u nedogled ,alavosti kao neke karijere neka osvajanja ,cimanja bez mnogo vremena za odmor za priljatelje za neki hobi za uzivanje za rodjake utrkivanja ko ce jace ko ce bolje ko ce vise i onda samo KVRC sve se rasprsi kao mehur od sapunice ljudi su usli u ritam da i na sahranu i u pozoriste i na utakmicu i u spavacu sobu nosi mobilni ,postaju robovi drustvenih mreza kontrolisani su i ucenjeni i na poslu i u banci sve je manje slobodnih A KADA KAZEM SLOBODNIH MISLIM U PRAVOM SMISLU TE RECI ::suncanje:: narod odavno vuce na masu sto je pokazatelj kako vrhovni guru a inace tezak dusevni bolesnik manipuluse sa velikim delom populacije a cujem da je sada narodnim parama nagradio onu umetnicu u Njujorku Marinu A koja cese magarca iskenira macora onom bati sto urinira ili jbm li ga A BUDZATI TO FINANSIRA I TO GALANTNO 🚾 u stvari ne on nego narod Srbije ne finansira on samo Klintonove on finansira razne vidove kriminala samo ne finansira nauku i naucne projekte .Osim finansiranja Marininih kurajbera i raznih bizarno poremecenih stvari cujem da su radnici zeljezere na platnom spisku drzave Srbije znaci ne placa ih Kinez nego drzava Srbija e to je taj MOVE on je resio problem i doveo investitora pa ako si ga doveo sto on ne isplati radnicima topli obrok ,platu ili pio fond .Necemo se udaljavati od teme ali ziveci u Srbiji ja sam jos od rodjenja ukapirao DA JE SVE LAZ I PREVARA A I JEDAN DOBAR DEO POPULACIJE i to nije paranoja ili teorija zavere jer SVE JE VESTO IZREZIRANO UNAPRED I NISTA NIJE SLUCAJNO I AKO COVEK NE KORISTI LOGICKI NACIN RASUDJIVANJA I AKO NEMA SVOJ STAV O BILO CEMU I AKO DOZVOLI DA MU DRUGI PLASIRA ISTINU I OBJASNJAVA NEOBJASNJIVO TO ONDA MOZE DA BUDE OZBILJAN PROBLEM
Situacija u SD u je sledeca 38 000 je vakcinisano od mozda 120 000 za sada. Sada je ogroman pritisak po firmama i to ozbiljan pritisak za sve zaposljene da moraju da prime vakcinua a dali ce dobijati otkaze videcemo ali jos jedan zanimljiv podatak od 38 000 revakcinisanih samo je 12 000 primilo trecu dozu sto moze nesto da govori ali i ne mora ALI DA LI JE REVAKCINISANIM DOSADILO SPRICANJE NA SVAKA 3 MESECA ❓ VIDECEMO ::lose::

Za mnoge stvari u zivotu se kaze ,, KO ZNA ZASTO JE TO DOBRO,, a celokupna ova situacija koja je totalno poremetila celu planetu ce mozda pomoci mnogima da sagledaju na pravi nacin svrhu ovog nacina zivota koji je dosao sa zapada vrtoglave radne satnice, jurnjave u nedogled ,alavosti kao neke karijere neka osvajanja ,cimanja bez mnogo vremena za odmor za priljatelje za neki hobi za uzivanje za rodjake utrkivanja ko ce jace ko ce bolje ko ce vise i onda samo KVRC sve se rasprsi kao mehur od sapunice ljudi su usli u ritam da i na sahranu i u pozoriste i na utakmicu i u spavacu sobu nosi mobilni ,postaju robovi drustvenih mreza kontrolisani su i ucenjeni i na poslu i u banci sve je manje slobodnih A KADA KAZEM SLOBODNIH MISLIM U PRAVOM SMISLU TE RECI ::suncanje:: narod odavno vuce na masu sto je pokazatelj kako vrhovni guru a inace tezak dusevni bolesnik manipuluse sa velikim delom populacije a cujem da je sada narodnim parama nagradio onu umetnicu u Njujorku Marinu A koja cese magarca iskenira macora onom bati sto urinira ili jbm li ga A BUDZATI TO FINANSIRA I TO GALANTNO 🚾 u stvari ne on nego narod Srbije ne finansira on samo Klintonove on finansira razne vidove kriminala samo ne finansira nauku i naucne projekte .Osim finansiranja Marininih kurajbera i raznih bizarno poremecenih stvari cujem da su radnici zeljezere na platnom spisku drzave Srbije znaci ne placa ih Kinez nego drzava Srbija e to je taj MOVE on je resio problem i doveo investitora pa ako si ga doveo sto on ne isplati radnicima topli obrok ,platu ili pio fond .Necemo se udaljavati od teme ali ziveci u Srbiji ja sam jos od rodjenja ukapirao DA JE SVE LAZ I PREVARA A I JEDAN DOBAR DEO POPULACIJE i to nije paranoja ili teorija zavere jer SVE JE VESTO IZREZIRANO UNAPRED I NISTA NIJE SLUCAJNO I AKO COVEK NE KORISTI LOGICKI NACIN RASUDJIVANJA I AKO NEMA SVOJ STAV O BILO CEMU I AKO DOZVOLI DA MU DRUGI PLASIRA ISTINU I OBJASNJAVA NEOBJASNJIVO TO ONDA MOZE DA BUDE OZBILJAN PROBLEM
Situacija u SD u je sledeca 38 000 je vakcinisano od mozda 120 000 za sada. Sada je ogroman pritisak po firmama i to ozbiljan pritisak za sve zaposljene da moraju da prime vakcinua a dali ce dobijati otkaze videcemo ali jos jedan zanimljiv podatak od 38 000 revakcinisanih samo je 12 000 primilo trecu dozu sto moze nesto da govori ali i ne mora ALI DA LI JE REVAKCINISANIM DOSADILO SPRICANJE NA SVAKA 3 MESECA ❓ VIDECEMO ::lose::
Neki bi ovde počeli i da hapse.Onda su ovi na vlasti još cveće.Lično bih voleo da se uvede obavezna vakcinacija.Baš me zanima reakcija onih koji su proglašeni glupim.Bar da se prebrojimo i uporedimo sa zvaničnim podacima.
Treća doza govori o svemu a već spremaju 4-u.

Kako je došlo do situacije da je čovek koga poznajem, a koji se lečio da Ivermektinom završio u bolnici sa težom obostranom upalom pluća, iskoristiću priliku da opet napomenem da se ne bude glupo.

Da ne bude samo da sam pisao neke rekla kazala priče evo i dve vesti, ako neko ima želju da se informiše, jedna strana, jedna domaća.

@Zoran0230

Baš taj rođak o kom pričam je imao iskustvo sa policijom, tako da od hapšenja nema ništa, on im je poručio da želi da se leči na svoj način. Policija (koja je došla na poziv rodbine jer se nije javljao, pa da se provali i vidi da li je živ) je otišla uz poruku da se sačeka dan ili dva. Sledeći dan kada je kolabrirao su ga prijateli odneli u kola hitne pomoći. Tako da od nekog hapšenja u praksi nema ništa, sada prepuštaju da stvari idu svojim očekivanim tokom.

Kod nas u selu je umro mlad covek zbog tog vaseg jebenog ivermektina.
Ajde sto se igraju selektora, ko ga šiša, i onako smo fudbal davno upokojili, al sto se igraju doktora kad jedva osnovnu imaju.

Kako je došlo do situacije da je čovek koga poznajem, a koji se lečio da Ivermektinom završio u bolnici sa težom obostranom upalom pluća, iskoristiću priliku da opet napomenem da se ne bude glupo.

Da ne bude samo da sam pisao neke rekla kazala priče evo i dve vesti, ako neko ima želju da se informiše, jedna strana, jedna domaća.

@Zoran0230

Baš taj rođak o kom pričam je imao iskustvo sa policijom, tako da od hapšenja nema ništa, on im je poručio da želi da se leči na svoj način. Policija (koja je došla na poziv rodbine jer se nije javljao, pa da se provali i vidi da li je živ) je otišla uz poruku da se sačeka dan ili dva. Sledeći dan kada je kolabrirao su ga prijateli odneli u kola hitne pomoći. Tako da od nekog hapšenja u praksi nema ništa, sada prepuštaju da stvari idu svojim očekivanim tokom.
Mislim da vi ljudi ne čita šta ja pišem.Mislim da si se obratio na pogrešnu adresu.Ja nisam za vakcinu ali ne nagovaram nikog ni da koristi ivermektin..Ja sam čuo da ga ljudi koriste i da navodno pomaže.To ste čuli i svi vi koji ste protiv.Kad naiđem na takvu objavu ja je okačim jer sam pristalica dijaloga,tj, da se čuju obe strane priče.Čiji su argumenti jači,verovatno će se ljudi povoditi za tim.
Još jednom ću napisati kao i prošle godine.Moram da se ponavljam ko papagaj jer neko non-stop izvrće moj stav.
I moram da priznam da mi je Momo najbolji sagovornik iako nam se stavovi razilaze.Nema vređanja i nema podsmevanja,za razliku od nekih kojima je to i jedini cilj u ovoj temi.Momo kad ne zna odgovor,mudro ćuti.Zna on da nije sve crno-belo ali mora da zastupa svoj stav i ja to poštujem.Isto poštujem i Zorgea i jednog člana sa kojim sam na PP.I tebe isto.Imate neko svoje mišljenje i to je to.Iznosimo dokaze koje nađemo na internetu jer mi nismo stručni u ovoj oblasti.Mi jednostavno samo RAZMENJUJEMO MIŠLJENJA.Da su nam mišljenja ista-odavno ne bi bilo diskusije.Mi smo se samo sa chata prebacili na ovu temu.
I samo da napomenem da sam ubeđen da kod nas mali broj ljudi koristi Ivermektin-možda ni 1% a digla se tolika prašina.
Zato vama koji ste protiv savetujem da sačekate da se ovaj lek pojavi za ljudsku upotrebu i da može da se koristi bez recepta.Tad bi onda možda rasprava bila na mestu.Ovako,mislim da nema potrebe za satanizacijomonih koji su ga koristili i imaju neka svoja iskustva.
A hapšenje radi informativnog razgovora je pomenuto na forumu.

Neki bi ovde počeli i da hapse.Onda su ovi na vlasti još cveće.Lično bih voleo da se uvede obavezna vakcinacija.Baš me zanima reakcija onih koji su proglašeni glupim.Bar da se prebrojimo i uporedimo sa zvaničnim podacima.
Treća doza govori o svemu a već spremaju 4-u.
Da ja sam predlozio informativni razgovor. Pa tamo objasni koja je tvoja strucnost da se bavis ovako ozbiljnom stvari. Da li govorite sa pozicije lekara ili nadrilekara, strucnjaka ili manipulatora. Ciji ste vi advokati evo vec godinu dana? U medjuvremenu si napisao post u kojem ublazavas sva prethodna pisanja. U redu izneses stav i OK, ali godinu dana palamuditi je vec nametanje necega. U ovo doba prosle godine kad se vakcina nije ni spominjala bio si protiv svih mera koje su se preduzimale, pa si onda poceo da pises protiv vakcinacije, sad si pobornik invermektina. Shvati da izgovorena rec ili napisan post nekog moze da dovede u zabludu i da ga kosta glave.

Онда јасније одреди, а не „њихови“ (они, неки, њихови...много ми личи на говор КПЈ или бар "вадикава" :) ).

И шта су закључили када су рађене те обдукције? Ништа „корона крива“ (а у ствари ко зна шта је...или су знали да није корона) рокај даље непримереним приступом (да бизнис не трпи).
Pa gledaj i ti si tu blizu, secam se da si predlagao da se sedi kuci i da se lecimo vocem.Nisi bas daleko od njih.

@ Momo

Dzabe pises, ako napises da si za vakcinu odma si sledbenih vlasti, bot.Slusas vucka, dr konja i zlatibora zemunca.

@ Zoran0230

Dosta si ti okrenuo plocu, upocetku ste lupetali da nema virusa.
-da je slabiji od gripa ...
-da vakcine nisu ispitane ....

Vi ste se sprdali sa kornom ja kuckao ko budala ali dzaba.Iako sam pisao da vas niko tera puskom na vakcinu, lepo sam vas zamolio da stavljate svakojake linkove svakojakih budala sa fb, vibera i sumnjivih listova(medija).

Da zbog toga moze neko zavrsiti pod zemljom.

Kod nas u selu je umro mlad covek zbog tog vaseg jebenog ivermektina.
Ajde sto se igraju selektora, ko ga šiša, i onako smo fudbal davno upokojili, al sto se igraju doktora kad jedva osnovnu imaju.
Druze PAORPAORE ja sam jedan od retkih koji prihvata sve sto je dobro a odbacuje sve sto ne valja. I nisam ni ja da glumimo papu iznad pape ali kako je doslo do toga da ljudi krecu da eksperimentisu sa svim i svacim .To se dogadja zato sto MEDICINA JOS UVEK NEMA PRAVI ODGOVOR NA OVAJ VIRUS ILI STA JE VEC I LECENJE TRAJE PO BOLNICAMA NEVEROVATNO DUGO ,VAKCINE NEMAJU NIKAKVO DEJSTVO A PRILIKOM TOG DUGOG LECENJA SE PIJE 15 LEKOVA STO DOVOLJNO GOVORI DA NISU NI ONI SAMI SIGURNI U TOM VELIKOM SPEKTRU LEKOVA STA JE PO SREDI. Umiru vakcinisani i oboljevaju od zapaljenja pluca a inace najtezi oblik zapaljenja pluca se lecio pre korone za 10 dana bez ijednog jedinog leka samo inekcija nema raspirator nema nista i posle svake inekcije se otvaraju skrge polecemo. Mi smo grad plucnih bolesnika a ovo lezanje po bolnicama 20 dana pa cak i mesec dana PLASIM SE DA ZVANICNA MEDICINA JOS UVEK NIJE RAZOTKRILA SVU PROBLEMATIKU U VEZI OVOG VIRUSA CIM OVO SVE TRAJE U NEDOGLED. a sto se tice ove informacije da je neka osoba sa invektinom upropastila jetru sve je moguce nista nije iskljuceno i ako je to istina verujem da niko vise nece konzumirati ALI AKO JE ISTINA a ja licno verujem i da ovih 15 lekova koji se daju u bolnici ISTO RUINIRAJU JETRU POGOTOVO ZA LJUDE KOJI NISU PILI MEDIKAMENTE NIKAKVE RANIJE A DALI NESTO RUINIRA VAKCINA i to je sve diskutabilno i vreme ce pokazati A ZA SADA JE SVE U FAZI PREDPOSTAVKE
PS Jedan veoma bitan savet od svih nas na forumu koji ucestvuju u ovoj diskusiji NIKO NIJE ZASTICEN OBOLJEVAJU SVI I UMIRU I VAKCINISANI I NEVAKCINISANI (n) i svako moze da ima svoje misljenje i sve je relativno ALI AKO SI PRIMIO VAKCINU I NEKO TI JE REKAO DA SI ZASTICEN TI MORAS DA ZNAS DA NISI ZASTICEN NEGO JE TO PLACEBO EFEKAT I SADA DALI SU OVI NEVAKCINISANI SKOLOVANI ILI NE ,DALI ZNAJU STA RADE ILI NE RADE TO JE SADA SVE RELATIVNO ALI POENTA JE DA NEMA NIKAKVE RAZLIKE IZMEDJU VAKCINISANIH I NEVAKCINISANIH 🎯 I TO JE POENTA SVEGA A TO KO U STA VERUJE CEMO OSTAVITI ZA NEKU DRUGU PRILIKU jer i sektasi imaju svoja vidjenja svega i svacega i vizije i fantazije.Sada je samo bitno opustiti se i iskljuciti soluciju iz glave da ce nevakcinisani zaraziti vakcinisane jer je to i teoretski nemoguce a ovo ko ce sta da pije i jede i dali ce da mu strada jetra i to su razliciti stilovi ishrane A MOZDA JE I TO PLACEBO EFEKAT SA INVERMEKTINOM videcemo ali samo polako panika nije covekov saveznik a stres ruinira imuni sistem. Ja samo znam da ne bi da se lecim ni narodnim receptima a ni eksperimentalnim medicinskim NEKAKO BI NAJBOLJE BILO DA SE OVO SRANJE STO PRE ZAVRSI A OVI IZ SENKE JAVISE DA BI TREBALO DO JANUARA FEBRUARA DA BUDE ZAVRSETAK ...........AKO BOG DA DA PREZIVIMO DO TAD ::namigivanje::

Да и ја напишем коју реч....
Вирус постоји.
Разоран је за људе који већ имају нека оболења а могуће и за људе који имају генетску предиспозицију да лоше реагују на овај вирус.
Вакцину треба примити јер ублажава последице вируса ко то жели.
Вакцина није испитана до краја и сигурно има својих последица.
Бесмислено ми је да примам вакцину сваких седам месеци.
Бесмислено је да после седам месеци од примања вакцине добијеш статус као да ниси вакцинисан.
Боље да сачекам да добијем вирус па шта ми Бог да јер ко зна шта добијеш у вакцининама коју примаш на сопствену одговорност.
Постоје неки лекови који помажу али се не примењују.
Ивермектин делује тако што омогућава да цинк који не може сам из међућелијског простора доспе у ћелију и убије вирус.
Зато су у Индији делили цинк, ц витамин и ивермектин.
Срамота је што се после скоро две године држава није организовала да лечи своје становништво које је годинама уплаћивало здравствено осигурање. Људи се мрзну по болницама чекајући ред.
Срамота је што се делимо на вакцинисане и невакцинисане.
Срамота је што не помажемо једни другима.
Срамота је што држава с једне стране омогућава да се људи заражавају јер су отворени стадиони, прославе и концерти а са друге стране те кажњава јер си добио вирус јер га држава шири својим лошим мерама.
Срамота је што нас медији убијају бесмисленим бројкама о корони и што нам обликује стварност да не би гледали у фрижидер.
Фрижидер је празан.
Срамота је што се само лечи корона а све остале болести су последица короне.

Da ja sam predlozio informativni razgovor. Pa tamo objasni koja je tvoja strucnost da se bavis ovako ozbiljnom stvari. Da li govorite sa pozicije lekara ili nadrilekara, strucnjaka ili manipulatora. Ciji ste vi advokati evo vec godinu dana? U medjuvremenu si napisao post u kojem ublazavas sva prethodna pisanja. U redu izneses stav i OK, ali godinu dana palamuditi je vec nametanje necega. U ovo doba prosle godine kad se vakcina nije ni spominjala bio si protiv svih mera koje su se preduzimale, pa si onda poceo da pises protiv vakcinacije, sad si pobornik invermektina. Shvati da izgovorena rec ili napisan post nekog moze da dovede u zabludu i da ga kosta glave.
Što se informativnog razgovora tiče-na tvoju veliku žalost-nisi ti nadležan.
Govorim sa pozicije običnog građanina koji ima neko svoje mišljenje.Navedi mi bar jedno mesto gde sam nadrilekar.Niti sam lekar,samo postavljam izjave lekara koji malo drugačije misle.Koji sam ja faktor da sa nekim manipulišem a kamoli advokat.
Ja sam napisao post u kojem je moj stav a tebi moram po ne znam koji put da napišem da sam protiv tolike favorizacije korone.Nikad nisam rekao da ne postoji ali i dan danas tvrdim da nije samo virus .Kako ti onda ovo tumačiš.Jer treba ovo opet da napišem.
Bio sam protiv svih mera i ipak se pokazalo da smo svi koji smo tako mislili-bili u pravu.
Protiv vakcine ove jesam i ne krijem.Šta je tu problem.Ti si za vakcinu a da li si je primio ili nisi-to je tvoja stvar.
Ne znam što bi nekog moje reči koštale glave.Takvu moć imam.
Nisam ti se obratio duže vreme iako si se povremeno uključivao sa kojom rečju ili rečenicom.Prelazio sam preko toga da se ne bi svađali.Ali počeo si da pretiš nekim razgovorima,tj, da bi sve što ne misle kao ti trebalo hapsiti sa akcentom na mene.
Ja imam samo jedno pitanje za tebe: Zbog čega me toliko mrziš ali bez uvijanja ili ti je narav takva kakva je i kao takvog treba da te prihvatim.

Što se informativnog razgovora tiče-na tvoju veliku žalost-nisi ti nadležan.
Govorim sa pozicije običnog građanina koji ima neko svoje mišljenje.Navedi mi bar jedno mesto gde sam nadrilekar.Niti sam lekar,samo postavljam izjave lekara koji malo drugačije misle.Koji sam ja faktor da sa nekim manipulišem a kamoli advokat.
Ja sam napisao post u kojem je moj stav a tebi moram po ne znam koji put da napišem da sam protiv tolike favorizacije korone.Nikad nisam rekao da ne postoji ali i dan danas tvrdim da nije samo virus .Kako ti onda ovo tumačiš.Jer treba ovo opet da napišem.
Bio sam protiv svih mera i ipak se pokazalo da smo svi koji smo tako mislili-bili u pravu.
Protiv vakcine ove jesam i ne krijem.Šta je tu problem.Ti si za vakcinu a da li si je primio ili nisi-to je tvoja stvar.
Ne znam što bi nekog moje reči koštale glave.Takvu moć imam.
Nisam ti se obratio duže vreme iako si se povremeno uključivao sa kojom rečju ili rečenicom.Prelazio sam preko toga da se ne bi svađali.Ali počeo si da pretiš nekim razgovorima,tj, da bi sve što ne misle kao ti trebalo hapsiti sa akcentom na mene.
Ja imam samo jedno pitanje za tebe: Zbog čega me toliko mrziš ali bez uvijanja ili ti je narav takva kakva je i kao takvog treba da te prihvatim.
Nemam razloga da te mrzim, ali brate ako nisi primetio dosta ljudi ovde iritiras. Koju ti imas kvalifikaciju da tvrdis da nije samo virus i cak pobednicki tvrdis da ste vi neki bili u pravu. Okreni se oko sebe, osvesti se i nastavi da komuniciras sa istomisljenicima na PP. Trujte i pumpajte jedno drugo kako sve znate i kako se ceo svet urotio protiv vas.

Nemam razloga da te mrzim, ali brate ako nisi primetio dosta ljudi ovde iritiras. Koju ti imas kvalifikaciju da tvrdis da nije samo virus i cak pobednicki tvrdis da ste vi neki bili u pravu. Okreni se oko sebe, osvesti se i nastavi da komuniciras sa istomisljenicima na PP. Trujte i pumpajte jedno drugo kako sve znate i kako se ceo svet urotio protiv vas.
Da li ti misliš da nikog ne iritiraš.Naravno da ću smetati svima koji imaju suprotan stav.A kakva treba kvalifikacija da bi izneo svoje mišljenje.Šta nam je donelo i vakcinisanje.Imali smo manje zaraženih pre vakcinacije.Šta se postiglo zatvaranjem-kad se sve otvori narod nagrne i tek onda se stvaraju gužve.Šta se radilo sa ljudima 65 plus.Jel vi to niste videli.Kakav tu stručnjak treba biti.Ako su brojke tačne-one sve govore a imam prava i u njih da sumnjam.
Sa kim ću ja komunicirati nije tvoje da odobravaš ili ne.Jednostavno zaobiđeš to što ja pišem ili nemoj čitati.PP slabo i retko koristim.

Nazad
Vrh