Ivermektin kao lek protiv korone

Zar ne mislis da je dovoljno kad jednom nesto napises?

Kod nas u selu je umro mlad covek zbog tog vaseg jebenog ivermektina.
Ajde sto se igraju selektora, ko ga šiša, i onako smo fudbal davno upokojili, al sto se igraju doktora kad jedva osnovnu imaju.
Ja sam čuo,čitao da je dosta ljudi umrlo posle druge doze te vaše jebene vakcine!!!!
Zar ti misliš da bi ja dao svojoj deci ,ženi majci da ne verujem u IV??? Naravno prvo sam ga ja popio.....
Pitao me čovek tu iz jednog sela, pošto nemoze da nabavi tečni da li bi mogao onaj kao premiks koji se meša u hranu,mislio je da pospe na mašćon leba krišku pošto je čuo da se najbolje rastvara u masti!!!!! E TO JE PROBLEM.....ljudi su nešto čuli pa daj da uzmem a koliko koja zapremina koja koncentracija aktivne materije....e jbg.
Pa bilo koji lek ako preteras nije lek nego je otrov.Sam ivermektin te neće izlečiti,svi protokoli imaju po nekoliko lekova i suplemenata zajedno s tim što kod nas nema a u inostranstvu ima i IV.

Poslednja izmena:
Fajzer sve tri,kod prve moglo da se bira izmedju nje i Kineza,a i tu sam išao pravilom "ma to je Kinez teški",pa izabrao Fajzer.Što mu dodje na isto jer ispade da ovi sa kineskom nisu baš dobro prošli što se tiče antitela pa mahom za treću menjaju za Fajzer.

Čekam da prodje malo pa da vidim antitela,ako budu tražili i četvrtu prvo proveravam antitela,sad nisam stigao.Ako umrem do tad bar ću da budem primer antivakserima :D

Samo nekoliko reci o misljenju da je ovo prenaduvana prica o korona virusu kroz ciste brojke.
1972 u tadasnjoj SFRJ otkrivju se slucajevi "opasne" varola vere ,ciji je mortalitet oko 40%.
Pravom reakcijom i slusanjem prave struke (strogi karantin i BRZA vakcinacija) od te daleko smrtonosnije bolesti umire tadasnjoj populaciji od 18 mil. stanovnika "cak" 35 i slovima tridesetpet ljudi.
2020 otkrivaju se prvi slucajevi "smesnog" kovida-19 ,ciji je mortalitet po nekima "samo" 1%.
Zamlacivanjem i zbunjivanjem vec sludjenog naroda bavi se sklepani "krizni stab" (koji inace nigde u zakonu ne postoji) ,donose se mere neadekvatne situaciji ,prema politickim potrebama se stezu i popustaju. Internet i teoreticari zavere rade svoje ,po nacionalnim televizijama kruze opskurni likovi svaki sa svojom teorijom.
I sta je rezultat svega toga ?
Zdravstveni sistem na izdisaju ,zaludjen narod i preko 10000 ljudi nije medju nama po zvanicnim podacima (u koje sumnjam i mislim da su brojke mnooogo vece).
A mi ovde jos vrtimo pricu ima virusa -nema virusa ,vredi vakcina-ne vredi vakcina ,cipovanja ,magneti ,svetski mocnici i njihovi planovi o depopulaciji planete.
Da, do depopulacije ce doci zbog nase gluposti.
Virus ce harati i trajati kao i vatra, sve dok ima goriva.

Ja sam dobio tri fajzera, računam kad su me već čipovali sigurno sad proširuju sistem memorijom ili tako nešto, ne razumem se u IT tehniku... :giggle:
Dali su te cipovali za sada ne mozemo pouzdano da znamo ALI DA CES DA PRIMIS I 4 -vrtu TO MOZES DA BUDES SIGURAN A POSLE 4 -vrte ZNA SE ............................................................................IDE I DOZA BROJ 5

Imas bolje rjesenje
Druze Momo ovo je sve toliko mutno i nejasno a vidljivost je kao u zelezarinom kanalu nevidi se od mulja manje od pola metra moze da te njusi tostolobik ili saran a ti ne znas gde si moze i da te gricne za bulju a ti nemas gde kazem ti ,ili ja ,Dukej ili Coci 64 nema razlike nego ajde ovi sto moraju sto su izlozeni i okruzeni sa mnogo ljudi ali ti si barem rodjen u netaknutoj prirodi i vazduh i voda i nema mnogo ljudi A STA JE TEBE NATERALO DA KRENES MECKI NA RUPU ZA BEOGRAD I DA EKSPERIMENTISES TI APSOLUTNO NEMAS GDE DA SE INFICIRAS U TOM PRIRODNOM REZERVATU ALI VIDECEMO MOZDA SI I PRAVILNO POSTUPIO nego KAKAV JE SAD OVO NOVI LEK ZA KORONU OD 700 DOLARA SAD MI TEK NISTA NIJE JASNO ❓

Nikakvoj mecki u rupu na bg , to neznam o cemu ti to . Nego , okolo naokolo i moracete priznati da je pandemija to sto jeste , takva kakva jeste , smrtnost je tolka kolka je , prevencija takva kakva je , sve kako smo rekli od prvog dana , a vi kontrasi polako nadolazite . To nam je sto nam je , bolje da smo od pocetka prihvatili , bez straha , vakcine , pa ceraj dalje , ko kako prodje , a da se posvetimo zivotu .
Rezime svega nakon skoro 2 god , kako ja vidim , a i dosta nas :
Virus ide kako ide , zasad . Mjere kao sto su maske , distance, ogranicenja kretanja,... za pandemiju nikakav efekat , ali za rasterecenje zdravstva , da mogu da postingu , ekstra potezi . Policijski sat npr u vrhuncu talasa isto dobra mjera , potez vlasti na preporuku zdravstva , nama laicima nelogicno , ali prava stvar da urgentna uhvati ritam i da nedodje do kolapsa , vidjenog u Bergamu npr.
Za razliku , maski i ogranicenja , vakcinacija jedina prilicno efikasna stvar , da je moglo samo brze da se odradi , a moglo je da nije bilo toliko kontrasa , i da se zanemarila mrznja prema zapadu ovih polukontrasa , pa se u nedostatku bratske ruske , koja je solidna , radije izabrala polubratska ali i poluefikasna kineska bilo bi jos bolje . Sta ce dalje biti vidjecemo .

Nazad
Vrh