Ivermektin kao lek protiv korone

Nikakvoj mecki u rupu na bg , to neznam o cemu ti to . Nego , okolo naokolo i moracete priznati da je pandemija to sto jeste , takva kakva jeste , smrtnost je tolka kolka je , prevencija takva kakva je , sve kako smo rekli od prvog dana , a vi kontrasi polako nadolazite . To nam je sto nam je , bolje da smo od pocetka prihvatili , bez straha , vakcine , pa ceraj dalje , ko kako prodje , a da se posvetimo zivotu .
Rezime svega nakon skoro 2 god , kako ja vidim , a i dosta nas :
Virus ide kako ide , zasad . Mjere kao sto su maske , distance, ogranicenja kretanja,... za pandemiju nikakav efekat , ali za rasterecenje zdravstva , da mogu da postingu , ekstra potezi . Policijski sat npr u vrhuncu talasa isto dobra mjera , potez vlasti na preporuku zdravstva , nama laicima nelogicno , ali prava stvar da urgentna uhvati ritam i da nedodje do kolapsa , vidjenog u Bergamu npr.
Za razliku , maski i ogranicenja , vakcinacija jedina prilicno efikasna stvar , da je moglo samo brze da se odradi , a moglo je da nije bilo toliko kontrasa , i da se zanemarila mrznja prema zapadu ovih polukontrasa , pa se u nedostatku bratske ruske , koja je solidna , radije izabrala polubratska ali i poluefikasna kineska bilo bi jos bolje . Sta ce dalje biti vidjecemo .
Mogu da ti cestitam sto se tice informisanosti o vakcinama. Mene sada kada bi neko pitao KOJA JE VAKCINA NAJBOLJA ❓ JA BIH SAMO SLEGNUO RAMENIMA medjutim ti si se bas nakupio korisnih informacija usao si poprilicno u tu materiju .A izgleda da je do sada ipak najbolji efekat ostvarila Kineska vakcina i nju najvise hvale . Reci mi zivota ti ako se i desi da neko umre od vakcinisanih to neverujem da je od Kineza izgleda da najvece posledice ostavljaju Astra i Fajzer i budi ubedjen da si doneo pravu odluku kada si se odlucio za Kinesku a jel ides na trecu neki su krenuli i da mesaju vakcine kao sve je to isto ali ne znam da li je to bas prava odluka miksovati svasta na svoju ruku. Bez obzira sto si zasticen ako budes isao na neku svadbu npr popi ti malo Invermektina nista ne moze da ti bude a opet samo mozes da pojacas antitela i imunitet

Evo nekih novosti oko lečenja sa Ivermektinom

Zar ti misliš da bi ja dao svojoj deci ,ženi majci da ne verujem u IV??? Naravno prvo sam ga ja popio.....

Ajd da si opasan za samog sebe, problem je što si opasan i za druge.

Evo i ovi su bili ubeđeni da su radili pravu stvar

Čekam da prodje malo pa da vidim antitela,ako budu tražili i četvrtu prvo proveravam antitela,sad nisam stigao.Ako umrem do tad bar ću da budem primer antivakserima :D
i u cemu je poenta sad 1,,2,,,3,,,,,4 doza i tako u krug?zar se nekad nije primala 1 godisnje od gripa,,,pa i kod male dece one vakcine dobiju uglavnom po 1 radi zastite i to je to,,,,sve ovo ispada kao neki experiment tj da nas koriste kao zamorcice za testiranje,,,,,pa ako treba 3,,,4 puta godisnje vakcina i opet ima ljudi koji se vakcinisu pa i umru,,,,staje onda razlika izmedu onih koji nisu vakcinisani?'??Ja licno nisam protiv vakcinisanja al dog se proizvodaci doticnih vakcina ograduju od bilo kakve odgovornosti misljenja sam dase radi samo o cistom profitu a ne o zastiti stanovnistva da nije tako nebi bilo apoteka na svakom cosku po jedna da nema profita

Poslednja izmena:
Ajd da si opasan za samog sebe, problem je što si opasan i za druge.

Evo i ovi su bili ubeđeni da su radili pravu stvar
I 3,5 milijarde ljudi koji su koristili Ivermektin su bili opasnost za sebe i okolinu??? Ivermektin ne valja a sad pilula koju su izmislili koja isto nije proverena e ona nije opasna.......

Lepo bi bilo da Ivermektin fanovi prikažu neke dijagrame potkrepljene istraživanjima. Ipak se pola stanovnika planete leči time (pitanje je da li je pola stanovnika i čula za Kovid... al eto piju ga).
Dok ovi čipovani (zato služi čip) se redovno prate i evo nekih podataka

i u cemu je poenta sad 1,,2,,,3,,,,,4 doza i tako u krug?zar se nekad nije primala 1 godisnje od gripa,,,pa i kod male dece one vakcine dobiju uglavnom po 1 radi zastite i to je to,,,,sve ovo ispada kao neki experiment tj da nas koriste kao zamorcice za testiranje,,,,,pa ako treba 3,,,4 puta godisnje vakcina i opet ima ljudi koji se vakcinisu pa i umru,,,,staje onda razlika izmedu onih koji nisu vakcinisani?'??Ja licno nisam protiv vakcinisanja al dog se proizvodaci doticnih vakcina ograduju od bilo kakve odgovornosti misljenja sam dase radi samo o cistom profitu a ne o zastiti stanovnistva da nije tako nebi bilo apoteka na svakom cosku po jedna da nema profita
Čekaj,pa i vakcina protiv gripa se prima sezonski i ne garantuje potpunu imunizaciju.Dakle svake sezone nova doza,pa se niko ne buni,isto tako se niko ne buni što vakcina protiv gripa stvara imunitet od 6 meseci,a i niko se ne buni kad vakcinisan dobije grip što je sasvim normalno.Dakle gde su antivakseri da se bune što vakcina protiv gripa nije iskorenila grip.Što se niko ne buni što je grip recidiv pa ni nakon preležanog nisi zaštićen naredne sezone?

Sve to je ok,ali kad se reč grip,zameni koronom onda postaje teorija zavere?

ma sve je to ok al ispiranje mozga na svakim vestima korona korona pa u zadnje dve god nemozes cuti daje neko umro od neke druge bolesti sem od korone i jer nije neka vrsta zavere farmacije? ja trebo operisati bruh kazu nemoze korona samo hitne slucajeve primaju i pitam kad je hitno pa kad pukne aloooo i tako redom sve ostalo je na cekanju korona... probao kao preko veze i doktor kaze nesmeju....takvo naredenje onda otiso privatno tamo sve moze...tamo nema korone :unsure: :unsure:

Čekaj,pa i vakcina protiv gripa se prima sezonski i ne garantuje potpunu imunizaciju.Dakle svake sezone nova doza,pa se niko ne buni,isto tako se niko ne buni što vakcina protiv gripa stvara imunitet od 6 meseci,a i niko se ne buni kad vakcinisan dobije grip što je sasvim normalno.Dakle gde su antivakseri da se bune što vakcina protiv gripa nije iskorenila grip.Što se niko ne buni što je grip recidiv pa ni nakon preležanog nisi zaštićen naredne sezone?

Sve to je ok,ali kad se reč grip,zameni koronom onda postaje teorija zavere?
Па бато није га вакцина искоренила, али га је корона „искоренила“...то је мало народу нејасно (оном делу народа који још има чиме да размишља). Чим неко спомене грип, тај је зашао у област теорије завере...не сме о грипу, али може о курони.

А шта су то антиваксери?

Kineska najskuplja a najgora ubedljivo.
Колико сам ја скапирао, ако мислимо на "Синофармову", је класична вакцина, баш као и руска "КовиВак" из института "Чумаков". Направљене су на исти рецепт као и барем пола туцета које си примио још као дете. Ја сам одабрао њу и ама баш никаквих нузпојава после вакцинације (типа малаксалост. грозница, повишена температура, што може да ти се догоди од "Фајзера" или "Спутњика") нисам имао. Сад, мени то нешто и не значи, један или два дана да буде сломљен, али сигуран сам да старијима то може да буде битна ствар.

Па бато није га вакцина искоренила, али га је корона „искоренила“...то је мало народу нејасно (оном делу народа који још има чиме да размишља). Чим неко спомене грип, тај је зашао у област теорије завере...не сме о грипу, али може о курони.

А шта су то антиваксери?
To su budale koji protiv vakcine podbunjuju druge, a pola od njih je vakcinisano.

Колико сам ја скапирао, ако мислимо на "Синофармову", је класична вакцина, баш као и руска "КовиВак" из института "Чумаков". Направљене су на исти рецепт као и барем пола туцета које си примио још као дете. Ја сам одабрао њу и ама баш никаквих нузпојава после вакцинације (типа малаксалост. грозница, повишена температура, што може да ти се догоди од "Фајзера" или "Спутњика") нисам имао. Сад, мени то нешто и не значи, један или два дана да буде сломљен, али сигуран сам да старијима то може да буде битна ствар.
Poslao mi je jedan clan o kineskoj vakcini, ima logike covek sto kaze.Ipak su najvise starijih vakcinisani kinezom, a oni su najslabiji i najskloniji umiranju.Mozda i nije toliko losa koliko kaze statistika.

Pa gledaj i ti si tu blizu, secam se da si predlagao da se sedi kuci i da se lecimo vocem.Nisi bas daleko od njih.

@ Momo

Dzabe pises, ako napises da si za vakcinu odma si sledbenih vlasti, bot.Slusas vucka, dr konja i zlatibora zemunca.
Ако ти није тешко, нађи где сам ја то предлагао да се корона лечи воћем?

Иду избори...ипак ти крени лагано од врата до врата. Вучко да бону...имаш исти образац размишљања као и он...

А шта су то антиваксери?
A ko kaže da je iskorenjen?Taj isti narod koji pije ivermektin i koji beži od doktora :D Mnogi su faktori zašto je grip izostao,nepouzdan PCR test koji svaku infekciju predstavi pozitivno,jer se ne radi o selektivnom već generičkom testu.Sličnost simptoma sa koronom,pa mnogi ne odlaze kod lekara već se sami leče.Mnogi se i dalje pridržavaju mera,nose maske izbegavaju kontakte kljukaju se vitaminima,pa samim tim i izbegavaju grip.Dakle brojni faktori utiču na to zašto je grip potisnut.Mada teoretičar zavere će uvek prvo reći da je sve to zbog korone,pre nego sagleda širu sliku.

Dnevno umire 60 ljudi,a ovde se priča o nekakvim teorijama zavere,eksperimentima i ostalim čudima.Pa su još mnogi postali i stručnjaci za medicinu i piju lekove za krupnu stoku.

Svako ima pravo na svoj stav,ali ne može selektivno da se odbacuje medicina,za ovo mi odgovara savet lekara za ovo ne.I to treba razgraničiti ko je krenuo na svoju ruku da se leči i odbija vakcinaciju iz njemu znanih razloga,treba ostati dosledan i izbegavati medicinsku pomoć za bilo šta,a sistem treba da mu pomogne tako što mu tu istu pomoć neće pružiti.I svi zadovoljni.

A ko kaže da je iskorenjen?Taj isti narod koji pije ivermektin i koji beži od doktora :D Mnogi su faktori zašto je grip izostao,nepouzdan PCR test koji svaku infekciju predstavi pozitivno,jer se ne radi o selektivnom već generičkom testu.Sličnost simptoma sa koronom,pa mnogi ne odlaze kod lekara već se sami leče.Mnogi se i dalje pridržavaju mera,nose maske izbegavaju kontakte kljukaju se vitaminima,pa samim tim i izbegavaju grip.Dakle brojni faktori utiču na to zašto je grip potisnut.Mada teoretičar zavere će uvek prvo reći da je sve to zbog korone,pre nego sagleda širu sliku.

Dnevno umire 60 ljudi,a ovde se priča o nekakvim teorijama zavere,eksperimentima i ostalim čudima.Pa su još mnogi postali i stručnjaci za medicinu i piju lekove za krupnu stoku.

Svako ima pravo na svoj stav,ali ne može selektivno da se odbacuje medicina,za ovo mi odgovara savet lekara za ovo ne.I to treba razgraničiti ko je krenuo na svoju ruku da se leči i odbija vakcinaciju iz njemu znanih razloga,treba ostati dosledan i izbegavati medicinsku pomoć za bilo šta,a sistem treba da mu pomogne tako što mu tu istu pomoć neće pružiti.I svi zadovoljni.
Da li je ovo tačno što je podebljano.

Nazad
Vrh