Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Момо колико сам ја приметио ти си некако стручан за статистику (много си се тиме бавио), па откуд сад 'ајмо мало о лечењу. Па имаш вакцину па се лечи...колико сам ја разумео ти си поборник тога. И ово није о теби лчно него о твом мишљењу и поступцима...а ту је разлика.Da nebi kucao sve , zar nije lakse kopirati sa prevodioca kad je covjek vec pitao . Nego ocemo li mi o meni veceras ili o lijecenju korone ?
У пар емисија Добар, лош, зао Видојковић је споменуо да се треба мало причувати неких изјава јер се лако добије корона и...ћао (занимљиво је да је по говору тела изгубио ону зајебантску црту и делује ми да је озбиљно схватио претњу).I eto i on nestade sad. Od " korone" ,a ustvari doktor obrnuo respirator na " kill".
Ova tema je i otvorena iz to razloga jer eto ima resenje... i to bas u marvenom lekuПрестани Момо. Ја сам га у четири наврата инсистирао да напише као да спречимо да нам из дана у дан умире педесетак људи, а да се разбољева пет, шест, седам хиљада људи и испада из строја на не мање од две недеље, а он ме је подсетио да је држава решила да запуши уста свима који излазе са којекаквим теоријама и да је то разлог зашто неће да своје виђење како да се спречи то што сам поменуо. Дај да испоштујемо то да се не деси да му због изношења својих закључака неко не седне за врат. И онако човек није доктор код кога долазе пацијенти, па да неко може да му замери несавесно лечење.
Сматраш (и ти )... И онако човек није доктор код кога долазе пацијенти, па да неко може да му замери несавесно лечење.
Zar je moguce da su postali toliko "aljkavi". I da ostavljaju tako mnogo svedoka?Уосталом, мој сусед је умро пре око 15 дана. Кажу његови да су сазнали да се бранио ногама и рукама када су га одвлачили на респиратор...није га преживео...а имао је снаге да се брани...значи није био у критичном стању, осим за „одстрел“.
Има и зецова који "претекли" још прошле године па ојачали (сакупили антитела).Ko ne voli vlast nekad i pogresi ....
Al ste se sjatili ko oni mladi sa cuvene vuciceve akademije
A gde ti je teorija za vaksere.I hajde jednom objasnite ko su ti antivakseri.Da li smatrate one koji misle da je sve ovo prenaduvano.Koji nikada nisu primili vakcine.Koji su protiv svih vakcina,Koji su primili sve vakcine do sada a ovu ne žele.Izjasnite se.Imam ja teoriju za antivaksere korone a samim tim i za vaksere . Moje vidjenje bar . Oni se u stvari plase vise nego vakseri , bolje receno plase se da se suoce sa stvarnoscu i idu linijom manjeg otpora . Teze im je povjerovati da je pandemija to sto kaze zvanicno svjetsko zdravstvo, da se odma vidjelo da ce biti ozbiljna i da su se preporucivale razne mjere koje mogu da uspore i donekle razvuku epidemiju , da se ubrzano odobre vakcine kao najbolje sto moze trenutno da se uradi ,itd. Nego lakse je prihvatiti da to nije nista , u pocetku , pa da netreba preduzimati nista da ce proci samo od sebe, pa da tog nema ,da je politika u pitanju , pa da je lakse uzimati neke ljekove , ....
Možeš lako da ideš na informativni razgovor kao i još neki ovde.Зашто крупне речи...па његови најближи тако кажу. Ја само препричавам њихово виђење...
I to je sve što znaju.Mnogo bratePa to zna i svaka baba što gleda vesti.Pa vakseri slusaju zdravstvo zvanicno , svjetsko , da ne pomenes neke loko likove , misle da je ovo zajebana pandemija i misle da vakcina nije savrsena ali je to trenutno najvise sto se moze uraditi da manje ljudi umire , ...
Koji su to prakticni razlozi,nerazumem?I sad su bikini zabranjeni u nekim zemljama a u nekim se ne koriste jer nisu praktični.