Ivermektin kao lek protiv korone

Jeste , videli smo jutros koliko neki citaju pre nego sto objave nesto

Престани Момо. Ја сам га у четири наврата инсистирао да напише као да спречимо да нам из дана у дан умире педесетак људи, а да се разбољева пет, шест, седам хиљада људи и испада из строја на не мање од две недеље, а он ме је подсетио да је држава решила да запуши уста свима који излазе са којекаквим теоријама и да је то разлог зашто неће да своје виђење како да се спречи то што сам поменуо. Дај да испоштујемо то да се не деси да му због изношења својих закључака неко не седне за врат. И онако човек није доктор код кога долазе пацијенти, па да неко може да му замери несавесно лечење.

Da nebi kucao sve , zar nije lakse kopirati sa prevodioca kad je covjek vec pitao . Nego ocemo li mi o meni veceras ili o lijecenju korone ?
Момо колико сам ја приметио ти си некако стручан за статистику (много си се тиме бавио), па откуд сад 'ајмо мало о лечењу. Па имаш вакцину па се лечи...колико сам ја разумео ти си поборник тога. И ово није о теби лчно него о твом мишљењу и поступцима...а ту је разлика.

I eto i on nestade sad. :eek: Od " korone" ,a ustvari doktor obrnuo respirator na " kill".
У пар емисија Добар, лош, зао Видојковић је споменуо да се треба мало причувати неких изјава јер се лако добије корона и...ћао (занимљиво је да је по говору тела изгубио ону зајебантску црту и делује ми да је озбиљно схватио претњу).

Ако си пажљиво погледао видео, доктор Станковић је говорио о лику који није видео пацијента, него се бавио превентивом (значи није стручан, а дрма к'о мајмун тарабу – мислим главни је баја у кризном штабу...што би рекли ауторитет још од 2009-те)...и да је ишао са телевизије на телевизију. Не би ме зачудило да је стрпан на респиратор.

Уосталом, мој сусед је умро пре око 15 дана. Кажу његови да су сазнали да се бранио ногама и рукама када су га одвлачили на респиратор...није га преживео...а имао је снаге да се брани...значи није био у критичном стању, осим за „одстрел“.

ww.espreso.co.rs/svet/planeta/911219/u-bordelu-u-becu-omoguceno-vakcinisanje-protiv-korone?utm_source=sa&utm_medium=referral&utm_campaign=sa&fbclid=IwAR0JaM083_2YazihKV1lS7

Imam ja teoriju za antivaksere korone a samim tim i za vaksere . Moje vidjenje bar . Oni se u stvari plase vise nego vakseri , bolje receno plase se da se suoce sa stvarnoscu i idu linijom manjeg otpora . Teze im je povjerovati da je pandemija to sto kaze zvanicno svjetsko zdravstvo, da se odma vidjelo da ce biti ozbiljna i da su se preporucivale razne mjere koje mogu da uspore i donekle razvuku epidemiju , da se ubrzano odobre vakcine kao najbolje sto moze trenutno da se uradi ,itd. Nego lakse je prihvatiti da to nije nista , u pocetku , pa da netreba preduzimati nista da ce proci samo od sebe, pa da tog nema ,da je politika u pitanju , pa da je lakse uzimati neke ljekove , ....

Престани Момо. Ја сам га у четири наврата инсистирао да напише као да спречимо да нам из дана у дан умире педесетак људи, а да се разбољева пет, шест, седам хиљада људи и испада из строја на не мање од две недеље, а он ме је подсетио да је држава решила да запуши уста свима који излазе са којекаквим теоријама и да је то разлог зашто неће да своје виђење како да се спречи то што сам поменуо. Дај да испоштујемо то да се не деси да му због изношења својих закључака неко не седне за врат. И онако човек није доктор код кога долазе пацијенти, па да неко може да му замери несавесно лечење.
Ova tema je i otvorena iz to razloga jer eto ima resenje... i to bas u marvenom leku

... И онако човек није доктор код кога долазе пацијенти, па да неко може да му замери несавесно лечење.
Сматраш (и ти :) )

KRIVIČNI ZAKONIK

("Sl. glasnik RS", br. 85/2005, 88/2005 - ispr., 107/2005 - ispr., 72/2009, 111/2009, 121/2012, 104/2013, 108/2014, 94/2016 i 35/2019)

Nadrilekarstvo i nadriapotekarstvo

Član 254

(1) Ko se bez odgovarajuće stručne spreme bavi lečenjem ili pružanjem drugih medicinskih usluga,
kazniće se novčanom kaznom ili zatvorom do tri godine.

(2) Kaznom iz stava 1. ovog člana kazniće se i ko se bez odgovarajuće stručne spreme bavi spravljanjem ili izdavanjem lekova.

Imam psa i ima onaj peti prst na zadnjim nogama , nokat je toliko narastao da ga bode , a on neda da ih skratim bio lijecen nekoliko puta od otrova za parcove pa sada neda ni kapi za buhe, krpelje i komarce da mu stavim iza vrata , oce ujest. A neda ni te nokte da mu potkratim.

Bio u veterinarskoj da kupim one zvake ili sta je vec za omamljivanje , nece da prodaju , a brnjice imaju samo za velike pse , ovaj je mali.

Kako bi mi tek prodali marveni lijek da sam rekao da ja hocu da popijem kad ne daju ni pseci koji hocu da dam psu:)

Уосталом, мој сусед је умро пре око 15 дана. Кажу његови да су сазнали да се бранио ногама и рукама када су га одвлачили на респиратор...није га преживео...а имао је снаге да се брани...значи није био у критичном стању, осим за „одстрел“.
Zar je moguce da su postali toliko "aljkavi". I da ostavljaju tako mnogo svedoka?

Ko ne voli vlast nekad i pogresi 😂....
Al ste se sjatili ko oni mladi sa cuvene vuciceve akademije 😂
Има и зецова који "претекли" још прошле године па ојачали (сакупили антитела). :)

Ево, сад један 'оће у денунцијанте... :)

Poslednja izmena:

Ovo su krupne rijeci

Зашто крупне речи...па његови најближи тако кажу. Ја само препричавам њихово виђење...

Уз то, синоћ сам јасно чуо разговор моје снајке (жена преминулог брата), која каже да је он био у одличном стању и да није показивао неке знаке болести.

Imam ja teoriju za antivaksere korone a samim tim i za vaksere . Moje vidjenje bar . Oni se u stvari plase vise nego vakseri , bolje receno plase se da se suoce sa stvarnoscu i idu linijom manjeg otpora . Teze im je povjerovati da je pandemija to sto kaze zvanicno svjetsko zdravstvo, da se odma vidjelo da ce biti ozbiljna i da su se preporucivale razne mjere koje mogu da uspore i donekle razvuku epidemiju , da se ubrzano odobre vakcine kao najbolje sto moze trenutno da se uradi ,itd. Nego lakse je prihvatiti da to nije nista , u pocetku , pa da netreba preduzimati nista da ce proci samo od sebe, pa da tog nema ,da je politika u pitanju , pa da je lakse uzimati neke ljekove , ....
A gde ti je teorija za vaksere.I hajde jednom objasnite ko su ti antivakseri.Da li smatrate one koji misle da je sve ovo prenaduvano.Koji nikada nisu primili vakcine.Koji su protiv svih vakcina,Koji su primili sve vakcine do sada a ovu ne žele.Izjasnite se.

Pa vakseri slusaju zdravstvo zvanicno , svjetsko , da ne pomenes neke loko likove , misle da je ovo zajebana pandemija i misle da vakcina nije savrsena ali je to trenutno najvise sto se moze uraditi da manje ljudi umire , ...

Pa vakseri slusaju zdravstvo zvanicno , svjetsko , da ne pomenes neke loko likove , misle da je ovo zajebana pandemija i misle da vakcina nije savrsena ali je to trenutno najvise sto se moze uraditi da manje ljudi umire , ...
I to je sve što znaju.Mnogo bratePa to zna i svaka baba što gleda vesti.

Nazad
Vrh