Ivermektin kao lek protiv korone

Njihovi izvori su sa fejsa, vibera i slicno.Neko opet stavio onu lujku sto preporucuje slaninu.

Njihovi izvori su sa fejsa, vibera i slicno.Neko opet stavio onu lujku sto preporucuje slaninu.
Сматраш? Па ја нисам поставио оне видео снимке ни са једног од набројаних (а ни сланину нисам препоручивао јер ми вера не дозвољава :) ). Није ту ништа препричано, него чујеш људе који износе свој став. Др Зоран Станковић износи податак да је вршена обдукција на 100 преминулих од короне, кад оно није корона него друге болести.

Или докторка Арсенијевић износи неке врло битне чињенице...али и оне које крију (а то су чињенице да је вакцина коју су наменили деци, експериментална...као и да је „лек“ који добијамо да будемо опитни мишеви, експериментални лек...наслови су углавном да стиже лек против короне).

Poslednja izmena:
Kolko clanova linkuje gluposti i podrzava , i kolko se moras boriti kad napises ili postavis nesto normalno , da sam zacudjen totalno :sta:
Zanimljiva stvar je kako je mala razlika izmedju gluposti i istine...
samo iz ugla kojeg gledas...
Naravno nekada si i pisao da nato doprinosi miru u svetu kao i da eu zeli da nam nam bude bolje... pa te s toga i donekle razumem

Kolko clanova linkuje gluposti i podrzava , i kolko se moras boriti kad napises ili postavis nesto normalno , da sam zacudjen totalno :sta:
Момо малко измишљаш. Добро ниси поставио линк на кинеском језику.

Јел' био проблем да преведеш (или да ти неко преведе, ако ти наочаре нису при руци) и потом линкујеш извор...као што си после урадио (пази, чак и ћирилицом исписано)...Нисмо сви експерти за "инглиш" као што ти јеси...имај то у виду.
Evo jedan dio

Осим у случајевима хеморагичне грознице (као што су ебола, Марбург) и колере, мртва тела генерално нису заразна. Само плућа пацијената са пандемијском грипом, ако се њима неправилно рукује током обдукције, могу бити заразна. У супротном, лешеви не преносе болест. Уобичајен је мит да особе које су умрле од заразне болести треба кремирати, али то није тачно. Кремација је ствар културног избора и расположивих ресурса;1
• До данас нема доказа да су се особе заразиле од излагања телима особа умрлих од ЦОВИД-19;
• Људи могу умријети од ЦОВИД-19 у здравственим установама, кући или на другим локацијама;
• Безбедност и добробит свих који се баве телима треба да буду на првом месту. Пре него што се посвете неком телу, људи треба да се увере да су на располагању неопходне залихе за хигијену руку и личну заштитну опрему (ППЕ) (видети Анекс И);
• Достојанство мртвих, њихова културна и верска припадност

Сматраш? Па ја нисам поставио оне видео снимке ни са једног од набројаних (а ни сланину нисам препоручивао јер ми вера не дозвољава :) ). Није ту ништа препричано, него чујеш људе који износе свој став. Др Зоран Станковић износи податак да је вршена обдукција на 100 преминулих од короне, кад оно није корона него друге болести.

Или докторка Арсенијевић износи неке врло битне чињенице...али и оне које крију (а то су чињенице да је вакцина коју су наменили деци, експериментална...као и да је „лек“ који добијамо да будемо опитни мишеви, експериментални лек...наслови су углавном да стиже лек против короне).
Njihovi izvori su ako nisi znao iz akademije nauka.Sve sami naučni radovi sa 100% tačnim podacima koje ni ne treba proveravati.Da nema tog gugla,ne znam šta bi znali.Ili su to naravno učili na raznim fakultetima.

Bilu su ovde svakojaki linkovi, svakojakih gluposti.Nisam mislio na tebe da si ih ti postavljao.

Ako se dobro secam na pocetku pandemije ne kod nas nego negde u inostranstvu, radjene su obdukcije.Vecina ili je imala neku bolest pa je korona zakomplikovala ili je bilo zacepljenje krvnih sudova...

A ljekari namjestaju respiratore na eutanaziju ,... da to me cudi ,
Običan čovek koji se ne razume,može sasvim pogrešno da protumači neke reči.A ovde naravno svi znaju šta su ventilatori.
Naravno,ja "verujem" da taj članak nije istinit.U stvari,voleo bih da informacija nije tačna.To bi onda ostao samo kao primer širenja panike.

Kopirano na prevodilac
На предилац са добрим познавањем енглеског...чудно...
A ljekari namjestaju respiratore na eutanaziju ,... da to me cudi ,
Да ли намештају или не али, кажем, погледај снимак где доктор Станковић говори да су у Вухану радили обдукције и нашли слуз у плућима коју је тешко уклонити...значи, применили су „лечење“ пацијената непримерено ситуацији...и отпремили их на онај свет (колико су тамо отпремили погрешним приступом, њих заболе...они се баве бизнисом и продајом неиспитаних хемикалија). Јебо такву медицину бре!

Кажем, пажљиво послушајте шта је човек говорио.

Zorane jos nam nisi objasnio razlog postavljanja one slike od jutros ?
Jer ja moram na svako pitanje da odgovorim.Mnogi ovde se ne udostoje ni na jedno pitanje da mi odgovore.Nisam postavio sliku nego tekst gde sve lepo piše.I piše na srpskom-ne treba prevodilac.Ne znam šta bi hteli da vam objasnim.Niste reagovali na priču doktora Borislava Antonijevića i Kolakušića pa čak i vašeg veterinara o tom famoznom ivermektinu-da li su to po vama laži ili ima i malkico istine.
A drugo nekima ne odgovaram zbog dobro poznatih razloga.

На предилац са добрим познавањем енглеског...чудно...

Да ли намештају или не али, кажем, погледај снимак где доктор Станковић говори да су у Вухану радили обдукције и нашли слуз у плућима коју је тешко уклонити...значи, применили су „лечење“ пацијената непримерено ситуацији...и отпремили их на онај свет (колико су тамо отпремили погрешним приступом, њих заболе...они се баве бизнисом и продајом неиспитаних хемикалија). Јебо такву медицину бре!

Кажем, пажљиво послушајте шта је човек говорио.
Da nebi kucao sve , zar nije lakse kopirati sa prevodioca kad je covjek vec pitao . Nego ocemo li mi o meni veceras ili o lijecenju korone ?

Bilu su ovde svakojaki linkovi, svakojakih gluposti.Nisam mislio na tebe da si ih ti postavljao.

Ako se dobro secam na pocetku pandemije ne kod nas nego negde u inostranstvu, radjene su obdukcije.Vecina ili je imala neku bolest pa je korona zakomplikovala ili je bilo zacepljenje krvnih sudova...
Онда јасније одреди, а не „њихови“ (они, неки, њихови...много ми личи на говор КПЈ или бар "вадикава" :) ).

И шта су закључили када су рађене те обдукције? Ништа „корона крива“ (а у ствари ко зна шта је...или су знали да није корона) рокај даље непримереним приступом (да бизнис не трпи).

Онда јасније одреди, а не „њихови“ (они, неки, њихови...много ми личи на говор КПЈ или бар "вадикава" :) ).

И шта су закључили када су рађене те обдукције? Ништа „корона крива“ (а у ствари ко зна шта је...или су знали да није корона) рокај даље непримереним приступом (да бизнис не трпи).
Samo da nas proglase za Đilasove pristalice.Oni, neću da im kažem imena (Vučić)

Nazad
Vrh