Ivermektin kao lek protiv korone

Izazivanje panike je izrečena ili na drugi način saopštena izjava a širenje panike je ponavljanje te izjave.
Postoje samo informacije. Svako od nas ih svrstava u kategoriju tačne ili netačne. Uglavnom je to povezano sa običajima u tom društvu ali mogu biti vezane uz bilo koju aktivnost čovjeka kao što su politika ili interes. U slučaju da je interes u pitanju pravilnije je reći korisno ili štetno nego tačno- netačno. To je ono što se prećuti. Ponavljanje izjave koja nekom šteti se proglašava širenjem panike. Šteta može biti nanešena i pojedincu i interesnoj grupi.
Onaj kome izjava šteti će je proglasiti protivzakonitom i iz mase dokaza izvaditi one koji to dokazuju
.I opet dolazimo do one izreke:
Ko je jači nek kobači. Ko je nejači nek kmeči.

Ovo ti je Momo širenje panike.Sa naznakom da su NEVAKCINISANI.
A ima i ovako nešto:

Ta informacija od samog početka je u medijima,malo pre je i dr.Danica Grujičić pričala o tome. Navodno su i pored te preporuke prvi obdukcije radili Nemci,pa Rusi,italijani.....
Некако више верујем ономе што је рекао Зоран Станковић, него што бих веровао Лончару (или Даници). Има о обдукцијама...и о томе да СЗО није забранила. Можда је битан цитат из видеа: „Много је лакше када нешто не знамо“ (не он него „неки стручњаци“).

Има ту и нека ситница због које би човек помислио да је била судбоносна за Зорана Станковића (некако тачно је описао дркона). Да ли је због тога, пар месеци потом, пострадао од „ковида“...е то је питање за милионче...минут дванаести (12:10)...

Poslednja izmena:
Izazivanje panike je izrečena ili na drugi način saopštena izjava a širenje panike je ponavljanje te izjave.
Postoje samo informacije. Svako od nas ih svrstava u kategoriju tačne ili netačne. Uglavnom je to povezano sa običajima u tom društvu ali mogu biti vezane uz bilo koju aktivnost čovjeka kao što su politika ili interes. U slučaju da je interes u pitanju pravilnije je reći korisno ili štetno nego tačno- netačno. To je ono što se prećuti. Ponavljanje izjave koja nekom šteti se proglašava širenjem panike. Šteta može biti nanešena i pojedincu i interesnoj grupi.
Onaj kome izjava šteti će je proglasiti protivzakonitom i iz mase dokaza izvaditi one koji to dokazuju
.I opet dolazimo do one izreke:
Ko je jači nek kobači. Ko je nejači nek kmeči.
Ево нечега што су "прећутали", а износи докторка Арсенијевић:

С обзиром да је после ове емисије на докторку навалио хор хијена у медијима, опбратите пажњу како водитељ „вешто“ наводи докторку да он да неке препоруке, а она то избегава и држи се стручног приступа.

Preporuke who u vezi protokola sa mrtvim tijelom , ne pominje se nigdje zabrana obdukcije , zasto stalno pominjete ?

Sad će biti da još i izmisljam.....pa cele prošle godine su to pričali na našim TV kanalima ne YouTube,i eto da su se prvi okurazili da urade obdukcije Nemci i Rusi pa su ustanovili da je veći problem ugrušci od same upale pluća.

Момо не жести се питам због овог(n)
Jes da mi je engleski na nivou neke babe , ali u tekstu pise da je u toku istrazivanje upotrebe ivermektina kod ljudi protiv covida.

@Rabadzija
Ја нисам ни помислио да ти измишљаш, него се и то крије од грађана...лепо сам цитирао реченицу коју је изговорио др Зоран Станковић:

"Много је лакше када нешто не знамо"...
А препоручујем ти да погледаш тај видео који сам поставио...

Poslednja izmena:
To sam napisao zato sto je jedan clan ranije rekao da mi je engleski na nivou neke babe , a ne zato sto i jeste , ako vec istrazujes moje poruke umjesto da diskutujemo , da ti pojasnim .

Evo jedan dio

Осим у случајевима хеморагичне грознице (као што су ебола, Марбург) и колере, мртва тела генерално нису заразна. Само плућа пацијената са пандемијском грипом, ако се њима неправилно рукује током обдукције, могу бити заразна. У супротном, лешеви не преносе болест. Уобичајен је мит да особе које су умрле од заразне болести треба кремирати, али то није тачно. Кремација је ствар културног избора и расположивих ресурса;1
• До данас нема доказа да су се особе заразиле од излагања телима особа умрлих од ЦОВИД-19;
• Људи могу умријети од ЦОВИД-19 у здравственим установама, кући или на другим локацијама;
• Безбедност и добробит свих који се баве телима треба да буду на првом месту. Пре него што се посвете неком телу, људи треба да се увере да су на располагању неопходне залихе за хигијену руку и личну заштитну опрему (ППЕ) (видети Анекс И);
• Достојанство мртвих, њихова културна и верска припадност

To sam napisao zato sto je jedan clan ranije rekao da mi je engleski na nivou neke babe , a ne zato sto i jeste , ako vec istrazujes moje poruke umjesto da diskutujemo , da ti pojasnim .
Још су стари латини рекли да речи лете, а написано остаје и у том смислу не „истражујем“ твоје поруке него само пратим (ваљда је суштина разговора – расправе, да се саговорник прати са дужном пажњом).

А када већ пратим, износио си дезинформације о стању у Белорусији са неких сумњивих сајтова, иако добро говориш енглески, ниси у обзир узео реч [source]. А тај [source]:) значи "писало на тараби" (није званично саопштење са сајта министарства). Тако да сам стварно посумњао да познајеш енглески или користиш „помоћ пријатеља“ (неко ти „шапуће“, што би рек'о народ:)).

Ako nekoga zanima npr neka statistika Sj.Koreje , recimo ekonomski pokazatelj , pandemija , vojni podaci , ... naravno da nece kao izvor uzeti podatke vlade ,nego neke spoljasnje podatke ,...

Nazad
Vrh