Ivermektin kao lek protiv korone

Da li znas razlog?
Ocigledno ne znas jer pises ovaj odgovor
Cardiopirin je isti lek sa jednom razlikom - tableta ima film okolo tog aspirina tako da se ne rastapa u zelucu kojeg inace ostecuje na duze staze
Znaci on se rastapa u tankom crevu gde nema toliko negativan efekat kao u zelucu.
Zakon je jasno stavio da pacijent ima izbor lekara koji ce te leciti, izaberes coveka koji je normalan.
Nemoj nikog potcenjivati.Naravno da znam.Ali priznajem da nisam znao da su andol,anbol,aspirin,midol,acetisal sa istim sastavom kao i cardiopirin.To mi je rekla apotekarka.Ja pijem još 5 lekova bez filma pa mi taj jedan neće napraviti štetu.

Nemoj nikog potcenjivati.Naravno da znam.Ali priznajem da nisam znao da su andol,anbol,aspirin,midol,acetisal sa istim sastavom kao i cardiopirin.To mi je rekla apotekarka.Ja pijem još 5 lekova bez filma pa mi taj jedan neće napraviti štetu.
Nikog ja nisam podcenio, vec je redovna pojava da ljudi barataju sa pola informacija i na osnovu toga prave zakljucke.
Bogami oce taj lek da napravi stetu ako se dugo koristi a covek ima predispoziciju losijeg zeluca.
Nije ti isto gutati svaki dan lupam presolol i aspirin, presolol ne steti sluznicu zeluca aspirin ostecuje e sad je samo stvar organizma koliko se sluznica oporavlja.
A opet treca stvar je sto aspirin i sistemski deluje pa i na taj nacin opet ostecuje sluznicu zeluca, ali opet u manjoj meri nego da se rastvara u samom zelucu.
Drugo je kad kritikujes neciji rad ako imas potpune informacije.
Najbolji savet koji ti mogu dati jeste uredan zivot i dobar izbor lekara.

Nikog ja nisam podcenio, vec je redovna pojava da ljudi barataju sa pola informacija i na osnovu toga prave zakljucke.
Bogami oce taj lek da napravi stetu ako se dugo koristi a covek ima predispoziciju losijeg zeluca.
Nije ti isto gutati svaki dan lupam presolol i aspirin, presolol ne steti sluznicu zeluca aspirin ostecuje e sad je samo stvar organizma koliko se sluznica oporavlja.
A opet treca stvar je sto aspirin i sistemski deluje pa i na taj nacin opet ostecuje sluznicu zeluca, ali opet u manjoj meri nego da se rastvara u samom zelucu.
Drugo je kad kritikujes neciji rad ako imas potpune informacije.
Najbolji savet koji ti mogu dati jeste uredan zivot i dobar izbor lekara.
Imam ja dosta informacija o vašem radu,ne tvog lično ( ne svih ima i dobrih lekara i tehničara).35 godina sam radio u zdravstvu.Izbor imaš strašan.Samo na mom primeru ima velike stručnosti.
Za sada mi stomak dobro radi,pa sam nagurao i kilažu.

Moj ćale pije plavu ili plavis za razređivanje krvi,a to kupuje ne daju na recept i upisuju ga da je kupio lek.
Pije jer ima ugrađen onaj aparat što daje otkucaje srcu,imo aritmiju.

Zale se i na mene i moj rad, jer ne zelim da primim babu jer ima visok pritisak vec 745-ti put dolazi u hitnu pomoc.
Ne zelim jer sam mozda pola sata pre toga lomio ljudima rebra dok sam radio reanimaciju na starijem coveku, jer smo probali da ga vratimo u zivot.
Ja sam za ovaj drugi posao tu ali nam ipak svarcaju babe koje tuku po slanini koju im je doktor rekao da izbegavaju...
Ali opet sta se ja pitam moje je da cutim i da slusam sve vase kritike jer me vi placate.
Svaka prica ima dve strane - nesporazum nastane kad te ne zanima druga strana.

Надам се да нисам у праву али одговор лиежи у "златној милијарди" (а неко радикалније мишљење је само 500 милиона).

Надам се да нисам у праву али одговор лиежи у "златној милијарди" (а неко радикалније мишљење је само 500 милиона).
Da ali tu teoriju guraju ovi sto nece da se vakcinisu, ali im bezi jedna stvar, dal stvarno misle i da u toj zlatnoj milijardi trebaju ljudi koji nisu poslusni?
Takvi im najmanje trebaju zar ne.

Znas za onu ljubav je za bogate a mi sirotinja mozemo samo da se je...

Послато са moto e5 play помоћу Тапатока

Zale se i na mene i moj rad, jer ne zelim da primim babu jer ima visok pritisak vec 745-ti put dolazi u hitnu pomoc.
Ne zelim jer sam mozda pola sata pre toga lomio ljudima rebra dok sam radio reanimaciju na starijem coveku, jer smo probali da ga vratimo u zivot.
Ja sam za ovaj drugi posao tu ali nam ipak svarcaju babe koje tuku po slanini koju im je doktor rekao da izbegavaju...
Ali opet sta se ja pitam moje je da cutim i da slusam sve vase kritike jer me vi placate.
Svaka prica ima dve strane - nesporazum nastane kad te ne zanima druga strana.
Shvatam ja i tebe-ima hipohondara koliko hoćeš.Ima i da se izderavaju na vas,čak i fizički napadaju.Sve ja to znam.Na nešto drugo sam mislio.Moram da navedem moj primer.Inhaliraju me i leče od polipa par meseci i još tvrde da će inhalacija to razbiti.Pa me i spremali za operaciju polipa i tu mi izmere pritisak 200/110 i to moja svaja na intezivnoj.Pa šećer skočio na 8,5.To je eto meni spaslo život.Posle sam otišao u N.S.Da nisam imao nekog,ko zna kakav bi bio epilog.U KC Vojvodine je već druga priča.A u kikindskoj bolnici sam proveo 25 godina.
Samo nisi pisao da umiru ljudi od drugih bolesti u mnogo većem broju nego od korone a ti znaš i zašto.

Vidi ta fraza mi ide na nerve, ozbiljno jeste problem velik ova cela situacija, a mnogi koji ne veruju jos i da virus uopste postoji vec nas zaprasuju iz aviJona tu frazu cesto koriste.
Ja sam objektivan i pisem dok vidim da ima smisla.
A ako neces ti rec taj drugi deo evo ja cu, dobar deo doktora koristi sve ovo i ne rade nista i onda popodne u privatnoj praksi lece ljude uz naplatu naravno.
Ko tu najebe - narod naravno onaj koji nije izasao na izbore, jer ovi koji glasaju za ove ocigledno im sve ovo odgovara.
A verovao ti meni ili ne ja placam privatne preglede kod lekara koje ne poznajem, ako je radio u hitnoj poneke cu nazvat, a kad ne znam odem privatno i platim.
Kako god da okrenes i ja sam vas (jedan od naroda).

Živ ti nama bio Ratko. Proći će i ova napast od virusa ali šta mi da radimo sa ovim azotnim đubrivom na proleće, em skupo, em ga nema. To ti nama kaži.

Onkološki pacijenti kod nas moraju da idu samo kod jednog onkologa jer za pultom na radiologiji neće da se jave doktorima iz DZ koji hoće da zakažu dijagnostički pregled i sad taj jedan onkolog zakazuje a ima popriličan broj onkoloških slučajeva kikindska opština.Ja iz tih i sličnih razloga nisam ni išao na kontrole od januara prošle godine.Ja sam manji problem ali imaš ti kojima je pregled neophodan kod mnogih lekara specijalista.E ti nam umiru najviše-na to sam mislio.A o tome da privatna praksa cveta-to je poznato.

Kod nas je rekordan broj sahrana ljudi padaju svih zivotnih dobi medutim ono sto mi je posebno interesantno letos u periodu kada se epidemija skroz primirila i u Srbiji je prema zvanicnim podatcima bilo dnevno 60 do 70 obolelih citao sam na mnogo mesta i slusao od ljudi koji su iz struke pa cak i od nekih koji nisu iz struke ali imaju ovlascenje da drze slovo na javnim medijima DA CE U SEPTEMBRU BUKNUTI ZARISTE ❓ iako je u septembru jos uvek toplo vreme sa visokim temperaturama znaci nije prelazni period da bi se ocekivao bilo kakav porast gripa ili korone i prema preciznim predvidjanjima za divno cudo ODJEDNOM JE BROJ OBOLELIH skocio sa 60 ili 70 na ni manje ni vise nego 7000 Sada je broj obolelih i mrtvih rekordan a sinoc citam iz nekoliko izvora ali ne lokalnih nego svetskih DA SE OCEKUJE DA SE SVE SMIRI U JANUARU pa cak i Bil Gejts ima takvu tvrdnju i posle ide prica da ce krenuti nesto drugo ili neki drugi soj ili neke boginje❓Kod nas posto je nasa vlast kao i ostale drzavice na Balkanu samo poslusnici i izvrsioci zapadnih nalogodavaca i po njihovom naredjenju i pritisku su zapretili gradjanstvu koje je zvanicno zaposljeno DA MORAJU DA PRIME VAKCINU za sada umiru i jedni i drugi i dozivljavaju ozbiljne posledice svi a vreme ce pokazati da li je bolje jedno ili drugo ILI JE VAKCINA BILA SAMO PLACEBO EFEKAT :sta: .Sve ovo sto sam cuo i procitao zadrzavam za sebe u rezervi i sto rece Ratko da ne veruje u pricu o zaprasivanju da li veruje ili ne ali sve je van kontrole i mi vise neznamo ni sta jedemo ni sta pijemo ni sta primamo ni sta udisemo a skoro pricam sa nekim drustvom i kazem trudimo se barem da koristimo zdravu hranu provereno domacu a covek me pita A SA CIME JE HRANJENA ZIVINA KO TI GARANTUJE DA PREKRUP NIJE BIO GMO❓tako i sve ovo sto se dogadja meni sve ovo izgleda osim ostvarivanja vrtoglavih cifara u farmaceutskoj industriji i kao da je veoma bitan efekat da se drasticno smanji penzioni fond u celom svetu a sto se trovanja iz vazduha tice USISALI SMO MI DOBRO i 1999 GODINE pa to niko i ne spominje cak se objasnjava na javnim servisima da je taj uranijum bezazlen samo jos sto nisu rekli da je delotvoran.
U svakom slucaju ljudi koji upravljaju planetom su gomila ludaka i monstruma ali ne bude li se ovo zavrsilo u narednih godinu dana ostavice ozbiljne posledice na psihu mnogih ljudi jer nije normalno ziveti sa krpom na ustima a i dosta su se skratila druzenja jedan momak srednjih godina nosi plasticne rukavice na rukama od pocetka epidemije i uopste ne skida krpu sa usta i non stop prica o koroni ❓ ::lose:: penzioneri isto jednim velikim delom prestravljeni dezorijentisani i traze spas u dusevnom bolesniku u koga gledaju kao u spasioca a ovaj ih danonocno truje medijski a opet za mladog coveka da pobegne negde iz ove zabokrecine ovi na zapadu su jos ludji tamo su ih tek robotizovali i napravili od njih robote i izvrsioce nekih novih pravila i USPOSTAVLJENA JE POTPUNA KONTROLA NAD STANOVNISTVOM raznoraznim metodama ali su potpuno uspeli u tome.
PS Cuo sam price sa vise strana i to od ozbiljnih ljudi i fakultetski obrazovanih da se kovani novcic lepi za mesto gde je izvrsena vakcinacija kao magnet .Dali je to moguce ❓:sta:

PS Cuo sam price sa vise strana i to od ozbiljnih ljudi i fakultetski obrazovanih da se kovani novcic lepi za mesto gde je izvrsena vakcinacija kao magnet .Dali je to moguce ❓:sta:
Kako je kod nas u bircu jedan navukao prisutne antivaksere sa tim trikom da se pusilo, jos mi smjesno , ali on je to napravio mobitelom , trik je odradio perfektno , prvo ga je stavio na jednu ruku on stoji , pita netko jer si tu vakcinisan , on kaze jesam, pa na drugu on stoji , pitaju jer si i tu vakcinisan kaze jesam , e a onda ga stavi na stomak , pa na jos neke dijelove tela i on stoji , uz njegov komentar ali ovdje nisam vakcinisan , kako je izveo trik nije mi jasno.

Nazad
Vrh