Kod nas je rekordan broj sahrana ljudi padaju svih zivotnih dobi medutim ono sto mi je posebno interesantno letos u periodu kada se epidemija skroz primirila i u Srbiji je prema zvanicnim podatcima bilo dnevno 60 do 70 obolelih citao sam na mnogo mesta i slusao od ljudi koji su iz struke pa cak i od nekih koji nisu iz struke ali imaju ovlascenje da drze slovo na javnim medijima DA CE U SEPTEMBRU BUKNUTI ZARISTE
iako je u septembru jos uvek toplo vreme sa visokim temperaturama znaci nije prelazni period da bi se ocekivao bilo kakav porast gripa ili korone i prema preciznim predvidjanjima za divno cudo ODJEDNOM JE BROJ OBOLELIH skocio sa 60 ili 70 na ni manje ni vise nego 7000 Sada je broj obolelih i mrtvih rekordan a sinoc citam iz nekoliko izvora ali ne lokalnih nego svetskih DA SE OCEKUJE DA SE SVE SMIRI U JANUARU pa cak i Bil Gejts ima takvu tvrdnju i posle ide prica da ce krenuti nesto drugo ili neki drugi soj ili neke boginje
Kod nas posto je nasa vlast kao i ostale drzavice na Balkanu samo poslusnici i izvrsioci zapadnih nalogodavaca i po njihovom naredjenju i pritisku su zapretili gradjanstvu koje je zvanicno zaposljeno DA MORAJU DA PRIME VAKCINU za sada umiru i jedni i drugi i dozivljavaju ozbiljne posledice svi a vreme ce pokazati da li je bolje jedno ili drugo ILI JE VAKCINA BILA SAMO PLACEBO EFEKAT
.Sve ovo sto sam cuo i procitao zadrzavam za sebe u rezervi i sto rece Ratko da ne veruje u pricu o zaprasivanju da li veruje ili ne ali sve je van kontrole i mi vise neznamo ni sta jedemo ni sta pijemo ni sta primamo ni sta udisemo a skoro pricam sa nekim drustvom i kazem trudimo se barem da koristimo zdravu hranu provereno domacu a covek me pita A SA CIME JE HRANJENA ZIVINA KO TI GARANTUJE DA PREKRUP NIJE BIO GMO
tako i sve ovo sto se dogadja meni sve ovo izgleda osim ostvarivanja vrtoglavih cifara u farmaceutskoj industriji i kao da je veoma bitan efekat da se drasticno smanji penzioni fond u celom svetu a sto se trovanja iz vazduha tice USISALI SMO MI DOBRO i 1999 GODINE pa to niko i ne spominje cak se objasnjava na javnim servisima da je taj uranijum bezazlen samo jos sto nisu rekli da je delotvoran.
U svakom slucaju ljudi koji upravljaju planetom su gomila ludaka i monstruma ali ne bude li se ovo zavrsilo u narednih godinu dana ostavice ozbiljne posledice na psihu mnogih ljudi jer nije normalno ziveti sa krpom na ustima a i dosta su se skratila druzenja jedan momak srednjih godina nosi plasticne rukavice na rukama od pocetka epidemije i uopste ne skida krpu sa usta i non stop prica o koroni
penzioneri isto jednim velikim delom prestravljeni dezorijentisani i traze spas u dusevnom bolesniku u koga gledaju kao u spasioca a ovaj ih danonocno truje medijski a opet za mladog coveka da pobegne negde iz ove zabokrecine ovi na zapadu su jos ludji tamo su ih tek robotizovali i napravili od njih robote i izvrsioce nekih novih pravila i USPOSTAVLJENA JE POTPUNA KONTROLA NAD STANOVNISTVOM raznoraznim metodama ali su potpuno uspeli u tome.
PS Cuo sam price sa vise strana i to od ozbiljnih ljudi i fakultetski obrazovanih da se kovani novcic lepi za mesto gde je izvrsena vakcinacija kao magnet .Dali je to moguce