Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne bi se ni ja vakcinisao da sam u njegovim godinama i njegovoj kondiciji i imam pristup zdravstvenoj zastiti koju on sebi moze da priustiŽiveo šampion !!!!! Nole se nije vakcinisao i veoma je izričit po tom pitanju kao i mnogo vrhunskih tenisera.......baš me interesuje razlog
Није коректна статистика.
Nezaboravite i da je zemlja ravna ploca,da HHO generator smanjuje potrosnju i da nas truju iz avionaŠta će da traže na Marsu.kad ni do Meseca nisu dobacili.
Pa to se ne zabiravlja.To je nevakcinisanima u krvi.Nezaboravite i da je zemlja ravna ploca,da HHO generator smanjuje potrosnju i da nas truju iz aviona
Potpuno si u pravo i ja prvi jer kad pogledaš kakve su nam bolnice i da nemaju ništa uvek ponešto (da ne kažem sve)prvo moraš da kupiš u apoteci jer oni nemaju.A o ponašanju prema pacijentima da ne govorimo.... veće poštovanje ima ker kod veterinara.............Ovde se neki poceli savetovati sa lokalnim veterinarom
Naravno da ne znaš kad nećeš da znaš.Jer kada bi znao,priča ne bi bila ista.Niste vi toliko daleko od nas pa da je situacija drugačija.Može samo da bude još gora jer nemate takvog predsednika kao mi.Ali dobro je što zamišljaš da si vakcinisan i bezbedan.To pozitivno utiče na imunitet.Ne znam nijednog.
Ako imate povećan broj poziva,od čega ti ljudi boluju ili su bolovali.Ajd ovako osnove
Mutacija virusa - isto kao i kod svog ostalog sveta izmenio se virus zbog nekih uslova
Da li znate da vakcina za grip je ustvari kombinacija vakcine tri virusa koji su se pokazali najaktivniji tokom sezone
Ista stvar se desava i sa ovim virusom - nista novo stim da fajzerovu vakcinu ko je primio organizam bukvalno zakasnelo reaguje i nista drugo
Sto se tice plate kolika god da jeste opet je manja nego jednog saobracajca koji te usput matletira ako ga sretnes u uniformi.
Vakcina ima nuspojava istina kao i svaki lek - ali taj procenat i vrsta nuspojave dizete u nebesa samo sa ciljem da se bude u pravu.
Ovih dana malo, malo pa se ljudi izvrcu od posledica korone - jer ako neko dobije jacu infekciju virus napada pluca, pravi ostecenja - prave se ugrusci krvi i u slucaju da taj ugrusak ispadne veci ocas posla se moze odlomiti sa mesta nastanka i zacepiti krvni sud pluca - a tada vam vise niko pomoci ne moze
Bez obzira na raspravu i vase youtube znanje moj savet vam je ako si prelezao i imao bez obzira dal slabije ili jace simptome uzmite barem par narednih meseci aspirin svakodnevno da pijete jer je to ono sto vam moze jako pomoci jer razredjuje krv.
A za ivermektin lek se koristi protiv suge - suga je parazit - vrsta krpelja daleko je to od virusa ali ko oce nek pije ali ako ne pomaze kojim slucajem verovatno steti jer to je lek koji treba da ubije parazita u tebi i sigurno jebe imunitet - a vamo on treba da se bori sa virusom.
I o vakcini treba detaljno proučiti uputstvo.Naročito kod kineske.Nezaboravite i da je zemlja ravna ploca,da HHO generator smanjuje potrosnju i da nas truju iz aviona
Pre upotrebe detaljno proučiti uputstvo. O indikacijama, merama opreza i neželjenim reakcijama na lek, posavetujte se sa lekarom ili farmaceutom.Ovde se neki poceli savetovati sa lokalnim veterinarom
Da li znas da npr na odeljenjima za lecenje plucnih bolesnika lezi uvek bar 50% ljudi sa ozbiljnim plucnim problemima, pa posle terapije izadju u dvoriste i puse!Potpuno si u pravo i ja prvi jer kad pogledaš kakve su nam bolnice i da nemaju ništa uvek ponešto (da ne kažem sve)prvo moraš da kupiš u apoteci jer oni nemaju.A o ponašanju prema pacijentima da ne govorimo.... veće poštovanje ima ker kod veterinara.
Ma kakva provera d dimera, kad se napuni kovid odeljenje, dovezemo coveka sa cujnim promenama na plucima, oni odrade test ako je negativan ides kuci, nikakva druga provera - ides kuci jer je puno odeljenje nemaju gde sa tobom.ubovicratko jedan od komentara napisan "hladne glave".
Čak i ko se vakcinisao pošto i oni mogu biti u kontaktu sa virusom (odnosi se i na ostale) glavni problem je zgrušavanje krvi. Preporuka je da se koristi 100 mg aspirin u cilju razredjivanja međutim i to nije dovoljno ako imaš problem,tako da ne budite lenji kontrolišite D-dimer.Imam druga koji i posle godinu dana ne može da obuzda D dimer čak i sa inekcijama. Tašta mi ima problem ,žena i ja ne.....sve je individualna stvar.
Srčani bolesnici uglavnom uzimaju aspirin od 100mg.Ja uzimam midol.Svi lekari prepisuju cardiopirin koji je za 100 din skuplji.ubovicratko jedan od komentara napisan "hladne glave".
Čak i ko se vakcinisao pošto i oni mogu biti u kontaktu sa virusom (odnosi se i na ostale) glavni problem je zgrušavanje krvi. Preporuka je da se koristi 100 mg aspirin u cilju razredjivanja međutim i to nije dovoljno ako imaš problem,tako da ne budite lenji kontrolišite D-dimer.Imam druga koji i posle godinu dana ne može da obuzda D dimer čak i sa inekcijama. Tašta mi ima problem ,žena i ja ne.....sve je individualna stvar.
Naravno da ne znaš kad nećeš da znaš.Jer kada bi znao,priča ne bi bila ista.Niste vi toliko daleko od nas pa da je situacija drugačija.Može samo da bude još gora jer nemate takvog predsednika kao mi.Ali dobro je što zamišljaš da si vakcinisan i bezbedan.To pozitivno utiče na imunitet.
Ako imate povećan broj poziva,od čega ti ljudi boluju ili su bolovali.
I o vakcini treba detaljno proučiti uputstvo.Naročito kod kineske.
Da li znas razlog?Srčani bolesnici uglavnom uzimaju aspirin od 100mg.Ja uzimam midol.Svi lekari prepisuju cardiopirin koji je za 100 din skuplji.
Kupuj, pij i slavi za par meseci.rivaroksaban sk15 lek koji pijem za zgrusavanje inace nije jeftin 4000d