Ivermektin kao lek protiv korone

- Stižu i tablete za Koronu. Antivakseri čekaju čepiće.

Послато са SM-A515F помоћу Тапатока

Ajd ovako sto se tice namagnetisanja eto drzimo se fajzera
Bocica je 5 doza msm - uglavnom vise doza se nalazi u jednoj bocici - koja je rastvor
Ampula se blago mesa zato sto je u njoj samo jedan deo virusa ne ceo virus kao npr u kineskim i zato kod fajzera je bino cuvanje ampule, jer se sastav brzo raspadne.
Aj da se vratimo na magnet - kojim modelom iz ampule za vise doza ce sestra dozirat magnetic svakome?
Magnet sam po svojoj prirodi mora imati vecu zapreminu da bi imao svoje polje i privukao novcic
Treca stvar nisam proveravao ali nisam ni siguran dal novcic uopste moze biti privucen magnetom (znam da pre dok sam se kao klinac igrao sa magnetima nisu svi novcici se mogli zalepiti - znam da zavisi i od materijala) ovim obicnima a ne nekim mikro magnetom.

Treca stvar nisam proveravao ali nisam ni siguran dal novcic uopste moze biti privucen magnetom
Обично су кованице од којекаквих легура бакра, никла, цинка, које нису магнетичне, а ако има гвожђа, он је у форми нерђајућег челика, а ни он није магнетичан. Разуме се - постоје и изузеци.

Da mi objasne ovi sto veruju u cipovanje.Kojom tehnologijom se konektujem na server bilija?Al mogu da imam super brzi 5g net?

Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk

Tu gdje je igla probila kožu instaliran je poseban konektor. Moraš sačekati da počnu isporučivati odgovarajuće priključke i samo uštekaš.
Za sad su priključeni samo odabrani. ;)

Zar me nepoznajes posle svih ovih godina?Teram
na šalu,makar me proglasili i za člana partije

A hteo sam da napišem da si me razočarao kao čoveka i komunistu.Naravno da sam shvatio.Ne znam kad si zadnji put nešto ozbiljno napisao.Zato sam napisao to što sam napisao a i videćeš polako da je to početak bure.

Evo nastavak na nepresusnu temu,fale mi Ravnozemljasi ili Hho generator
"Sedim i nešto razmišljam, ako ti žena tepa konju jedan, jel onda može da se koristi ivermektin...pitam za drugara..."

Evo nastavak na nepresusnu temu,fale mi Ravnozemljasi ili Hho generator
"Sedim i nešto razmišljam, ako ti žena tepa konju jedan, jel onda može da se koristi ivermektin...pitam za drugara..."

Ako ti tepa onda ne može ali ako viče onda obavezno.

Nazad
Vrh