Ne, ne, hoćeš ti reći da sam ja halucinirao ...Hoces reci da sam halucinirao ....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne, ne, hoćeš ti reći da sam ja halucinirao ...Hoces reci da sam halucinirao ....
Zbog cipovaTo je dobro za pomoc obolelelim... kakve veze ima sa antivakserima
Ti veruješ i u tablete za virus.- Stižu i tablete za Koronu. Antivakseri čekaju čepiće.
Послато са SM-A515F помоћу Т
Smanjiće im rok delovanja sa 2 nedelje na 10 dana.Valjda ce i za vaksere smisliti nesto novo, greota da se spricaju cas po inace ce biti kao gobleni
Обично су кованице од којекаквих легура бакра, никла, цинка, које нису магнетичне, а ако има гвожђа, он је у форми нерђајућег челика, а ни он није магнетичан. Разуме се - постоје и изузеци.Treca stvar nisam proveravao ali nisam ni siguran dal novcic uopste moze biti privucen magnetom
Sad kad opletu kako tablete nisu ispitane i ostali vokabular. Znam otprilike ko ce biti hejteri.- Stižu i tablete za Koronu. Antivakseri čekaju čepiće.
Послато са SM-A515F помоћу Тапатока
Onda ovde ima dosta ne okupanih.Mnogi su probali taj test sa novčićem i nakon što se na kožu stavi malo pudera ili čišćenja alkoholom, ništa ne ostaje.
Što bi rekli naši stari, valja se ponekad i okupati te skinuti masnoću sa kože koja će držati i tepsiju, a ne samo novčić.
Zar me nepoznajes posle svih ovih godina?TeramTi veruješ i u tablete za virus.
Ko su ti antivakseri.Baš bih voleo da ih upoznam.
A hteo sam da napišem da si me razočarao kao čoveka i komunistu.Naravno da sam shvatio.Ne znam kad si zadnji put nešto ozbiljno napisao.Zato sam napisao to što sam napisao a i videćeš polako da je to početak bure.Zar me nepoznajes posle svih ovih godina?Teram
na šalu,makar me proglasili i za člana partije
Ako ti tepa onda ne može ali ako viče onda obavezno.Evo nastavak na nepresusnu temu,fale mi Ravnozemljasi ili Hho generator
"Sedim i nešto razmišljam, ako ti žena tepa konju jedan, jel onda može da se koristi ivermektin...pitam za drugara..."