Ivermektin kao lek protiv korone

Ja sam licno gledao da mali magnet stoji na odredjenom delu gde je bio ubod vertikalno nekoliki cm ... mimo toga padne
Ja sam lično gledao da mali magnet ne stoji na određenom delu gde je bio ubod vertikalno nekoliko cm ... mimo toga stoji

Uglavnom iskustva su raznorazna, naročito kod maštovitih ljudi. Problem je što je lečenje ozbiljna tema i ne treba slušati baš svakoga. Posebno ne ljude koji umesto da svoja iskustva primene negde u bolnici zapravo ih dele samo preko interneta.

Uglavno ne treba biti glup i ne raditi glupe stvari, a u ovoj temi se tu i tamo može naići na prave bisere gluposti.

Mornar nesto je nacuo i moj cale od njegove sestre iz Nemačke, navodno spremaju kraj za januar, videcemo sta ce se desiti

Ja sam lično gledao da mali magnet ne stoji na određenom delu gde je bio ubod vertikalno nekoliko cm ... mimo toga stoji

Uglavnom iskustva su raznorazna, naročito kod maštovitih ljudi. Problem je što je lečenje ozbiljna tema i ne treba slušati baš svakoga. Posebno ne ljude koji umesto da svoja iskustva primene negde u bolnici zapravo ih dele samo preko interneta.

Uglavno ne treba biti glup i ne raditi glupe stvari, a u ovoj temi se tu i tamo može naići na prave bisere gluposti.

Hoces reci da sam halucinirao ....

MONOTOYA
Recimo kod mene neće da se zalepi, a isto 2 doze Astre. To samo kod bitnih ljudi hoće. Valjda taj "stelt" čip proizvodi toliku magnetnu silu pomoću 5g talasa da hoće i traktor da se ugasi na sred njive.
Meni lično se dešavalo sa motornom testerom čudne stvari. Recimo, posečem i 4 metara drva i jedva da se malo lanac istupi, u dva prolaza sa lakoćom naoštrim. A svih ovih godina kolko sečem, obično je oštrim posle 2 metra.
Neverovatne stvari jel da.

Ima svašta.
Recimo komšija primio fajzera obe doze i žena mu. Kaže ne odmara. Svako jutro se budi radnije i one stvari, a prešao 50-tu. I ona nekako lepše izgleda, izgubila par kilograma i ne vuće se više po dvorištu ko prebijena.
Ja sa Astrom po tom pitanju nisam primetio nikakvu razliku.

Ima svašta.
Recimo komšija primio fajzera obe doze i žena mu. Kaže ne odmara. Svako jutro se budi radnije i one stvari, a prešao 50-tu. I ona nekako lepše izgleda, izgubila par kilograma i ne vuće se više po dvorištu ko prebijena.
To je najbolja reklama.Podržavam.

Ima svašta.
Da se nije on cepio možda sa Viagrom i to je Fajzer...... :haha:

Nazad
Vrh