Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
E moj tabadžija i ti si našao s kim da se raspravljaš,to skim se raspravljaš ne sme da kaže da vakcina ne valja,ne sme da kaže da je kripo neko vakcinisan, ne sme da kaže da je umro vakcinisam malo prije nogo što je trebao da dobije drugu dozu,jer će mu ugasiti sajt ili će biti kažnjen.Malo si me razočarao prijatelju!!! Manje vise dal sam glup to bi ipak dao nekim stručnim ljudima da procene ali zbog izjave da ne treba verovati svemu što piše na internetu Pa onda nam ni ovaj forum ne treba da razmenjujemo iskustva čak i mimo preporuke struke ako ćemo iskreno jer npr. Hirošima koktel (ako dobro pamtim ime) nije preporuka Syngente laboratorije za zaštitu bilja već pojedinih uvaženih članova. Pa onda svi da se vratimo poljoprivredi kako su nam dedaci radili pa će to biti najpametnije.
Poenta je u kontraindikacijama tj neželjenim dejstvima29 godina se lecili od kojih bolesti?
....................Ako je istina koja kruži u medijima da krizni štab ima platu po 400.000 din.....pitam od kojih para se to finansira ....
Kako kojih? Larve, gliste i slicni paraziti.29 godina se lecili od kojih bolesti?
Ja da sam Vucic ne bi se cijepio nego bi napravio scenu da se cijepim a dobio koktel vitamina i za to bi odabrao ciku koji ih sve bocka jer je proveren da nece pogresiti i dati zaista FajezeraU 24 sata pise ima i slika , Vucuc se cijepio 3 puta.
Fajzer ce zaraditi kako god okrenes , Azitromicin koji je bio isto u nekom kompletu koji se uzima protiv korone je napravljen u Plivi jos 81 i bio 5 godina u fioci dok licencu za formulu nije kupuio fajzer i poceo ga proizvoditi ,a tek onda Pliva kao Sumamed, a na kraju je Pliva i kupljena(jako veliki novac) zbog licence azitromicina i prakticki zatvorena. Tako kako god okrenes proizvode i marveni lijek , proizvode i antibiotike , proizvode i vakcine , nema nesto da promase.Malo sam se angazovao oko cele ove zajebancije i saznao svasta. Lekari ne smeju reci istinu jer farmaceutske kuce ih placaju i cascavaju. Ko nije poslusan brise se sa spiska i onda radi samo za platu.
Ne ocekujte pomoc ni od koga iz sistema. Srecom ostalo je ovde dosta pametnih (nisu svi u Nemackoj) koji kada se ugase kamere rece vam sta da radite.
Vakcina kako ko zeli. Da li stiti od virusa? Ne.
Ozloglaseni lek. Zanimljivo da ljudi imaju samo pozitivna iskustva. Da li radi? Ispada da radi.
Prekinite da vas tretiraju kao idiote. Razmisljajte svojom glavom. Koliko trebas biti glup da sedis u autu sam i nosis masku? Koliko si glup da se bojis korone a onda ides i ponedes 2-3 industrijskih namaza sa 10 E brojeva a ne bojis se raka debelog creva?
Svetski bioloski rat. Na zapadu sta rade narodu mi smo jos dobri. Indija je zanimljivo da su im dali lek, verovatno im trebaju da budu jeftina radna snaga i da naseljavaju Evropu. Za jedno 5g videcemo sta je zapravo bio cilj. Malo mi je smesno da je cilj da Fajzer zaradi. To se desava da ce roknuti 100 mlrd profita ali mora biti visi cilj. Ta ekipa sa Gill Bates svakako ima sve pare ovog sveta.
Neki dan smo sahranili kolegu koji nije htio da se cijepi.Ja da sam Vucic ne bi se cijepio nego bi napravio scenu da se cijepim a dobio koktel vitamina i za to bi odabrao ciku koji ih sve bocka jer je proveren da nece pogresiti i dati zaista Fajezera
A koliko je njih sahranjeno a cijepilo se?Neki dan smo sahranili kolegu koji nije htio da se cijepi.
Ne znam nijednog.A koliko je njih sahranjeno a cijepilo se?
U Srb ima. Medju javnim licnostima samo u poslednjih par dana dvojica.Ne znam nijednog.