brka45
Član
Baš, ali baš pravi dokazi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa zasto im onda preporucuju a i sami koriste.... teoreticari zavere.....Pa ne naravno , ali krse protokol
Mesec je satelit a Mars planeta pa je zbog toga i prioritet .Šta će da traže na Marsu.kad ni do Meseca nisu dobacili.
A ko ih to ceka na Marsu?Mesec je satelit a Mars planeta pa je zbog toga i prioritet .
A i ko bi ih sačekao na Mesecu , mesecari možda ? , e a sa Marsom je sasvim druga priča . . .
Marsovci , jel gledaš ti filmove ?A ko ih to ceka na Marsu?
Koja trojica,Pa što ne ponoviše još jednom to putešestvije-da pokupe te zastave što su tamo zaboravili.Pa bila su ona trojica , prosetali nogama i slikali se ??
Džabe ponavljala i pišeš , jedino da zaključas temu.............Već sam par puta napisao, ali vidim da se i dalje o tome piše, pa da ponovim da ne treba biti glup.
Ivermektin nije lek protiv korone i ne leči koronu,.........
Sad će Gugl proključati.Džabe ponavljala i pišeš , jedino da zaključas temu.............
U stvari nemoj , naceli smo diskusiju o letu na Mesec pa će verujem priča da se rasplamsa u tom pravcu
I šta sad Da li se zato satanizovao Ivermektin.Okolo,naokolo-pa na mala vrata.Al nam nauka napreduje.Za toliko nađoše lek za virus.Mislim da im je Mars sad samo usputna stanica.Tamo ćemo čekati autobus za ostale planete,poznate i nepoznate.ФАЈЗЕРМЕКТИН Сорошевци сатанизују Ивермектин, а Фајзер га рекламира као нови лек
Пошто је Бил Гејтс већ најавио нову пошаст, као и да ћемо са короном заувек да завршимо до пролећа, амерички фармацеутски гигант Фајзер је објавио да има експериментални лек који је веома ефикасан код короне и смањује број хоспитализованих и смрт...srbin.info
I goveda prate ?Taj fajzerov ivermenktin je sa čipom.
Malo si me razočarao prijatelju!!! Manje vise dal sam glup to bi ipak dao nekim stručnim ljudima da procene ali zbog izjave da ne treba verovati svemu što piše na internetu Pa onda nam ni ovaj forum ne treba da razmenjujemo iskustva čak i mimo preporuke struke ako ćemo iskreno jer npr. Hirošima koktel (ako dobro pamtim ime) nije preporuka Syngente laboratorije za zaštitu bilja već pojedinih uvaženih članova. Pa onda svi da se vratimo poljoprivredi kako su nam dedaci radili pa će to biti najpametnije.Već sam par puta napisao, ali vidim da se i dalje o tome piše, pa da ponovim da ne treba biti glup.
Ivermektin nije lek protiv korone i ne leči koronu, sad kad je prošlo neko vreme se može slobodno reći da su i neki koji su se lečili od korone pomoću Ivermektina na kraju umrli.
Kada je u pitanju Ivermektin ima onaj vic da onaj ko se sa njim leči treba da pazi da ne polomi nogu.
Da ponovim da nije sve što piše na internetu istina, ili sve što pričaju na TV-u. Najbolje se posavetovati sa stručnim licima, svako treba da se pazi a posebno oni slabijeg zdravlja.