Ivermektin kao lek protiv korone

Pa ne naravno , ali krse protokol
Pa zasto im onda preporucuju a i sami koriste.... teoreticari zavere.....
Gledao sam ponovo onu doktoricu iz "zloglasne ivermektin grupe" napadaju je kao kerovi i voditelj i doktori placenici a kada je pocela o samom virusu i nekim nelogicnim stvarima oko njega prekinuli su je i okrenuli pricu... mnogo stvari smrdi u svemu tome

Рабаџија, збрзано вођене вакцине? Обзиром да смо у 21. веку и да су многе технологије увелико разрађене, мислим да су чак преспоро развијене. Требало им је практично годину дана да се појаве после почетка епидемије. Је л' требало да их мрцваре десет година, да се утврди како делује на конзистенцију столице жена у климактеријуму и шта све не? Не! Имаш пожар - гаси пожар.

Немам ја сумњи да је ивермектин лек за то шта је направљен и немам скрупула за негову хуману употребу, волео бих да ствар ради 1:1, ал' као што кажем од оних гиганата који немају вакцину, нико није пустио на тржиште некакав препарат на бази ивермектина и препоручио га као превентиву или куративу за ковид. Од теорија завера више верујем у теорије профита - да те компаније без сопствене вакцине имају смешно мали профит од таквих препарата, преплавили би рафове и затрпали би нас доказима како ствар ради. А тога нема.

Već sam par puta napisao, ali vidim da se i dalje o tome piše, pa da ponovim da ne treba biti glup.

Ivermektin nije lek protiv korone i ne leči koronu, sad kad je prošlo neko vreme se može slobodno reći da su i neki koji su se lečili od korone pomoću Ivermektina na kraju umrli.

Kada je u pitanju Ivermektin ima onaj vic da onaj ko se sa njim leči treba da pazi da ne polomi nogu.

Da ponovim da nije sve što piše na internetu istina, ili sve što pričaju na TV-u. Najbolje se posavetovati sa stručnim licima, svako treba da se pazi a posebno oni slabijeg zdravlja.

Ovaj s maskom je prolupo.Zamišlja da je u Africi.Kao da mi ne znamo da su zebre u zoološkom vrtu.Mnogo nas nisko drži.
Zamisli zebru :haha: :haha:
I ubeđen je da je ispao pametan.Momo-zar nije ovaj sišao sa Marsa.

Već sam par puta napisao, ali vidim da se i dalje o tome piše, pa da ponovim da ne treba biti glup.

Ivermektin nije lek protiv korone i ne leči koronu,.........
Džabe ponavljala i pišeš , jedino da zaključas temu.............
U stvari nemoj , naceli smo diskusiju o letu na Mesec pa će verujem priča da se rasplamsa u tom pravcu

Иначе пфајзеров ивермектин за животињску употребу је најбољи што смо користили на послу. Али је и најскупљи.

I
I šta sad :sta: :sta:Da li se zato satanizovao Ivermektin.Okolo,naokolo-pa na mala vrata.Al nam nauka napreduje.Za toliko nađoše lek za virus.Mislim da im je Mars sad samo usputna stanica.Tamo ćemo čekati autobus za ostale planete,poznate i nepoznate.

Poslednja izmena:

Ivermektin nije lek protiv korone i ne leči koronu, sad kad je prošlo neko vreme se može slobodno reći da su i neki koji su se lečili od korone pomoću Ivermektina na kraju umrli.

Kada je u pitanju Ivermektin ima onaj vic da onaj ko se sa njim leči treba da pazi da ne polomi nogu.

Da ponovim da nije sve što piše na internetu istina, ili sve što pričaju na TV-u. Najbolje se posavetovati sa stručnim licima, svako treba da se pazi a posebno oni slabijeg zdravlja.

Malo si me razočarao prijatelju!!! Manje vise dal sam glup to bi ipak dao nekim stručnim ljudima da procene ali zbog izjave da ne treba verovati svemu što piše na internetu :sta: Pa onda nam ni ovaj forum ne treba da razmenjujemo iskustva čak i mimo preporuke struke ako ćemo iskreno jer npr. Hirošima koktel (ako dobro pamtim ime) nije preporuka Syngente laboratorije za zaštitu bilja već pojedinih uvaženih članova. Pa onda svi da se vratimo poljoprivredi kako su nam dedaci radili pa će to biti najpametnije.:ppozdrav:

Nazad
Vrh