И... прочитао сам.Zorge, i?
Пише томе како ивермектин делује на канале за трансфер јона хлора на мембрани вируса (ал' се не помиње конкретно да је то експериментом доказано за било који коронавирус, нити овај са бројем 19 у називу), што доводи до тога да ћелије паразита не могу да одржавају мембрански потенцијал па умиру. Помиљу се митохондрије, пропусност једрове опне и свашта нешто што ми који нисмо у тим круговима можемо да знамо само са часова биологије у школи, али сам сигуран да све то знају и код нас у радној групи која се бави употребом лекова за лечење болести за које нису регистровани.
Летос сам на радију слушао подужи разговор са неким начелником/шефом те наше групе која ради та испитивања. Говорио је о правцима у којима раде, о томе како имају отворену комуникацију са таквим групама широм света и о размени информација међу њима, да се зазна где су у односу на друга истраживања по свету, да ли су изабрали правилан правац у коме иду истраживања. Поменуо је да код појединих позитивних помака у испитивању већ постојећих лекова за лечење ковида, али је био категоричан да до тада нису имали ни један лек који би могао да се употреби као превентиву, лек или део терапије.
И сад, сви ти људи широм света који се баве истраживањима те врсте су корумпирани и застрашени да објаве да је ивермектин лек за корону, а тај др. Кори "са тимом лијечника", поменут у посту са "Фејсбука" кога је окачио Рабаџија, је имао храбрости да изађе са истином. Па, "хајли анлајкли" варијанта, баш као и сви "усамљени светоници истине у овом трулом свету".