Ivermektin kao lek protiv korone

И... прочитао сам.

Пише томе како ивермектин делује на канале за трансфер јона хлора на мембрани вируса (ал' се не помиње конкретно да је то експериментом доказано за било који коронавирус, нити овај са бројем 19 у називу), што доводи до тога да ћелије паразита не могу да одржавају мембрански потенцијал па умиру. Помиљу се митохондрије, пропусност једрове опне и свашта нешто што ми који нисмо у тим круговима можемо да знамо само са часова биологије у школи, али сам сигуран да све то знају и код нас у радној групи која се бави употребом лекова за лечење болести за које нису регистровани.

Летос сам на радију слушао подужи разговор са неким начелником/шефом те наше групе која ради та испитивања. Говорио је о правцима у којима раде, о томе како имају отворену комуникацију са таквим групама широм света и о размени информација међу њима, да се зазна где су у односу на друга истраживања по свету, да ли су изабрали правилан правац у коме иду истраживања. Поменуо је да код појединих позитивних помака у испитивању већ постојећих лекова за лечење ковида, али је био категоричан да до тада нису имали ни један лек који би могао да се употреби као превентиву, лек или део терапије.

И сад, сви ти људи широм света који се баве истраживањима те врсте су корумпирани и застрашени да објаве да је ивермектин лек за корону, а тај др. Кори "са тимом лијечника", поменут у посту са "Фејсбука" кога је окачио Рабаџија, је имао храбрости да изађе са истином. Па, "хајли анлајкли" варијанта, баш као и сви "усамљени светоници истине у овом трулом свету".

Ajde da malo spustimo loptu i smirimo strasti.Ako već postoji sijaset primera da je IV pomogao ljudima u ranim čak i u kasnijim fazama bolesti pa da i nema naučnog dokaza nek je samo placebo efekat kod obolelih zbog čega toliko žestoka kampanja"nadležnih" da to nije dobro za ljude i da ga ne koriste.Ako ništa drugo ljudi će se iscistiti od parazita.
A čim je toliko žestoka kampanja tu nečega ima jer im kvari planove i posao, sigurno se nešto specijalno ne brinu za moje zdravlje jer u pravilnim dozama IV je bezopasan bar po dosadašnjim podacima iz celog sveta.

Kolko sam razumio , pojedini doktori na radnom mjestu , koje im je drzava napravila , predlazu lijek koji nije registrovan za to , to je razlog

U prevodu,taj mehanizam delovanja Ivermektina nije dovoljan.Nešto nisu dobro objasnili.Da li sam dobro razumeo.
A kako deluje vakcina protiv kovida koja ne štiti 100%.I na osnovu čega se tvrdi da će vakcinisani bolje podneto bolest.Kad su pre već napravili studije a vakcine tek ove godine u opticaju.Kako ove vakcine štite,dolazim do zaključka da mi opet treba da primimo vakcine koje smo dosad primili.
I koš jedno pitanjce:Što vakcinacija protiv velikih boginja nije sprovedena u okruženju.
Stiče se utisak,koja se kampanja vodi protiv nevakcinisanih da su vakcinisani ostavljeni za priplod i ponašaju se kao da ne mogu biti kliconoše.

Valjda zbog tih pravilnih doza. Pitanje je koliko njih ne uzima po pravilima, a država s druge strane mora da brine o građanjima, ako ništa drugo da bi ih bilo više, pa makar zbog poroza ako nizbogčega drugog.
A zbog čega, s druge strane, je tolika žestoka kampanja "ne nadležnih" protiv vakcine, ako te vakcine i ne rade, a opet naučno je dokazano da vakcinisani lakše podnose tegobe od nevakcinisanih?

Кад сте већ навели велике богиње...занима ме одакле су стигле у СФРЈ и у којим државама је извршено тестирање масовне зајебанције целог народа (мислим у којим државама је урађено слично и распродате залихе...јер је тада нпр. у УСА престала вакцинација па треба негде продати оно из подрума што је преостало).

Нигде не могу да нађем у којим државама је извршена вакцинација...1972...све се свело на то како се „маршал борио“ са епидемијом...и филм се наводи као референца (филм Вариола вера)...
Masovna zajebancija??
U prevodu,taj mehanizam delovanja Ivermektina nije dovoljan.Nešto nisu dobro objasnili.Da li sam dobro razumeo.
A kako deluje vakcina protiv kovida koja ne štiti 100%.I na osnovu čega se tvrdi da će vakcinisani bolje podneto bolest.Kad su pre već napravili studije a vakcine tek ove godine u opticaju.Kako ove vakcine štite,dolazim do zaključka da mi opet treba da primimo vakcine koje smo dosad primili.
I koš jedno pitanjce:Što vakcinacija protiv velikih boginja nije sprovedena u okruženju.
Stiče se utisak,koja se kampanja vodi protiv nevakcinisanih da su vakcinisani ostavljeni za priplod i ponašaju se kao da ne mogu biti kliconoše.
Dva identicna posta. Ljudi koji dovode u pitanje ovu danasnju vakcinu bave se i vakcinacijom od pre 50 godina. Malo ste optereceni.

Имате и парадокс - људе који не желе да се вакцинишу јер кажу да вакцине нису довољно испитане и да за то треба 10-15 година, спремни су да се кљукају ивермектином против ковида, иако није прошао ни 10-15 месеци онаквих испитивања каква очекују да прође вакцина. Мислим, људи могу да пробају и Ивину маст (да изрекламирам човека из суседног села), па може да се деси да она помаже и код ковида.

Да има једнозначних резултата да ивермектин помаже против ковида, ја немам сумњи да би велике светске фармацеутске компаније које немају вакцину и прилику да на њима зараде, типа немачког "Бајера" и ко зна колико њих из Кине и Индије, на сва звона објавиле резултате тих испитивања и у најкраће време затрпале тржиште препаратима на бази ивермектина - таблетама, инјекцијама, геловима, аналним супозиторијама, са аромама алпских трава, манга и папаје, за вегане и вегетаријанце. Ал' зачудо, још их нема и ја не мислим да је то због неке конспирације.

Имате и парадокс - људе који не желе да се вакцинишу јер кажу да вакцине нису довољно испитане и да за то треба 10-15 година, спремни су да се кљукају ивермектином против ковида, иако није прошао ни 10-15 месеци онаквих испитивања каква очекују да прође вакцина. Мислим, људи могу да пробају и Ивину маст (да изрекламирам човека из суседног села), па може да се деси да она помаже и код ковида.

Да има једнозначних резултата да ивермектин помаже против ковида, ја немам сумњи да би велике светске фармацеутске компаније које немају вакцину и прилику да на њима зараде, типа немачког "Бајера" и ко зна колико њих из Кине и Индије, на сва звона објавиле резултате тих испитивања и у најкраће време затрпале тржиште препаратима на бази ивермектина - таблетама, инјекцијама, геловима, аналним супозиторијама, са аромама алпских трава, манга и папаје, за вегане и вегетаријанце. Ал' зачудо, још их нема и ја не мислим да је то због неке конспирације.
Pa smislili su tablete protiv kovida,mislim da je čak i ista firma koja proizvodi Ivermektin.Prvo vakcine mora da rade-1,2.3 pa do 8-e i onda u krug.

U vezi paradoksa iznosim lično razmišljanje, vakcine jesu zbrzane vodjene (polako se i dokazuje) trkom za profitom da ne zalazim u dublje teme a sa druge strane stari lek dokazan 30-tak godina bez kontraindikacija a koji se dokazuje kao pomoć u izlečenju ili makar olakšava izlečenje.Tako sam i doneo odluku šta ubaciti u sebe vakcinu ili IV.
A što se tiče multinacionalnih kompanija kako bi one mogle da pravdaju ogromne pare za istraživanja ako bi priznale da postoji jedan "marveni" lek koji radi posao.
Ako je istina koja kruži u medijima da krizni štab ima platu po 400.000 din.....pitam od kojih para se to finansira i čiji interes će oni da brane i zastupaju??? IV pošto je jeftin to ne može da podnese......

Nazad
Vrh