Ivermektin kao lek protiv korone

Variola se nije revakcinisala koliko ja znam, dobio ne dobio imunitet , a svi smo bili vakcinisani na TBC a kada su nas ispitali u JNA , sigurno 10% nisu imali imunitet a bili vakcinisani , a neki imali i TBC jer su nas sve snimali u onom autobusu , a neki tu na forumu lupaju stare vakcine dobre , jes malo sutra, nijedna vakcina nije 100% kod svih vakcinisanih , imuni sistem ljudi se vise razlikuje neko ljudi izvana.

Da ne zaboravim ovima sto nisu imali reakciju na TBC , ponovno lupali vakcinu u vrh ramena pa im se na tom mestu otvori cir i curi i ostane oziljak , na to si mislio.
Ne znam-meni se primila.

Кад сте већ навели велике богиње...занима ме одакле су стигле у СФРЈ и у којим државама је извршено тестирање масовне зајебанције целог народа (мислим у којим државама је урађено слично и распродате залихе...јер је тада нпр. у УСА престала вакцинација па треба негде продати оно из подрума што је преостало).

Нигде не могу да нађем у којим државама је извршена вакцинација...1972...све се свело на то како се „маршал борио“ са епидемијом...и филм се наводи као референца (филм Вариола вера)...

Da razjasnimo pitanje kako je moguće da i vakcinisani ponovo oboljevaju od korone kad su primili vakcinu.
A тек како је могуће да поново обољевају они који су већ прележали корону, попут мајчине фризерке и њеног мужа?

А требало би да имају природни имунитет, како кажу, јачи од било какве вакцине. Они не могу да се жале на "фејк вакцине". Рекло би се да став са овом кроном ипак није тако једнозначна.

A тек како је могуће да поново обољевају они који су већ прележали корону, попут мајчине фризерке и њеног мужа?

А требало би да имају природни имунитет, како кажу, јачи од било какве вакцине. Они не могу да се жале на "фејк вакцине". Рекло би се да став са овом кроном ипак није тако једнозначна.
Kad se bude sgvatilo da se ne radi samo o virusu.(ne bih da insistiram da to nije virus jer bi me neki odmah razapeli),onda smo mi kao nacija i svet na konju.Dotle.biće vune koliko hoćeš i biće jeftina.

Јес', јес' Зоки.... Тек што има психопатологије, то је за причу. Просто да се насмејеш када ти неко помене да је сада 21. век и да је цивилизација напредовала.

Јес', јес' Зоки.... Тек што има психопатологије, то је за причу. Просто да се насмејеш када ти неко помене да је сада 21. век и да је цивилизација напредовала.
Na žalost,ovo se ne može nazvati civilizacijom-Ušlo je neko zlo u ljude.Sistemi vrednosti su totalno izopačeni.Mislim da se ljudskost gubi napretkom tehnologije koja nam donosi isto toliko zla,koliko i dobrog.Neće nama samo ovaj virus ili šta li je već biti problem ( na globalnom nivou).Imaćemo problem sa hranom,vodom i ostalim prirodnim resursima.Ti svetski moćnici to znaju i nema potrebe da se čudimo što će raditi na smanjenju populacije.Sada ratovi nisu opcija i suviše su opasni zbog upotrebe nuklearnog naoružanja.Zato nam ide Delta+ u susret kao i 300 njenih podsojeva.

Malo edukacije za pojedine članove foruma (preuzeto iz ozloglašene viber grupe)

.. . . . Malo o farmakologiji
Na Farmakološkom fakultetu se uči mnogo toga i NE POSTOJI podela u učenju na humane i veterinarske lekove. Naziv hemijskih supstanci tj. GENERIČKOG IMENA LEKA JE ISTI, samo su doze različite.
RFZO poseduje A, B, C i D listu lekova.
A,B i C lista lekova je pod ingerencijom ALIMS-a. To su fabrički napravljeni lekovi i podležu registraciji.
Lekovi sa D liste RFZO nisu pod ingerencijom ALIMS-a.
Magistralni i galenski lek se izradjuju direktno u apotekama za pojedinačnu upotrebu i kao takvi ne mogu imati nikakvu registraciju u ALIMS-u jer je to besmisleno za lek za ličnu upotrebu.

Postoji Zakon o lekovima i na njegovoj prvoj stranici postoje činjenice, koje su mogle biti barem PROČITANE od strane onih koji pišu svašta (definisanih od ranije kao štakori i štakorke) i pojedinih rukovodilaca koji ne znaju elementarne pojmove, a nalaze se gde se nalaze … c’est la vie

Рабаџија, обзиром да немам вољу да лопатам гомиле којекаквих писања од којих може мозак да отекне, не би ли то нашао, не било ти заповеђено, због тога што видим да тебе то интересује, напиши ми у разумно сажетом обиму, шта кажу студије, какав је механизам деловања ивермектина на коронавирус. У чем је фора - дођу ивермектин и коронавирус у додир или ивермектин уради нешто организму, па кад он дође у контакт са коронавирусом деси се нешто? Не, не зезам те, заиста не дођем до тога, да од све набујале приче о ивермектину, видим који је наводни механизам његовог деловања.

Zorge, bas si me nasmejao
Ako lekari, specijalisti, nezvanicno pacijentima preporucuju ivermektin i oni posle prve doze krenu ka ozdravljenju sta ima tu vise da se prica... eto jutros mi je javio drugar veterinar sa kojim sam pricao o ivermektinu i koji je bio skeptican jer nije povezivao virus i navedeni lek... pre nekoliko dana je i neposredno doziveo navedeno gore i pozvao me da mi isprica...

Како Монтоја, како ради?

Корона је таква да код велике већине, све срећом креће ка оздрављењу и без ивермектина.

Знам да нећу да стављам нитроглицерин под језик ако ме боли зуб или да пијем аспирин ако ми искочи неки екцем..... ако резумеш шта 'оћу да ти кажем...

Рабаџија, обзиром да немам вољу да лопатам гомиле којекаквих писања од којих може мозак да отекне, не би ли то нашао, не било ти заповеђено, због тога што видим да тебе то интересује, напиши ми у разумно сажетом обиму, шта кажу студије, какав је механизам деловања ивермектина на коронавирус. У чем је фора - дођу ивермектин и коронавирус у додир или ивермектин уради нешто организму, па кад он дође у контакт са коронавирусом деси се нешто? Не, не зезам те, заиста не дођем до тога, да од све набујале приче о ивермектину, видим који је наводни механизам његовог деловања.
Imaš u 15.objavi na prvoj stranici mehanizam delovanja

Nazad
Vrh