Rabadzija
Član
Da razjasnimo pitanje kako je moguće da i vakcinisani ponovo oboljevaju od korone kad su primili vakcinu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pitam kako da znam, ja sam zavrsio soferski ispit u Capljini u JNA......Pitas ili znas ?
Nece ti niko odgovoriti na to LOGICNO PITANJE zato STO NEZNAJU ODGOVOR to je prva verzija a druga verzija je CITIRACE NEKOG REZIJSKOG DOKTORA SA TELEVIZORA sa nekim imaginarnim i krajnje konfuznim odgovorom a treca verzija je NECE SE UOPSTE UKLJUCIVATI ILI CE IGNORISATI POSTAVLJENO PITANJEDa razjasnimo pitanje kako je moguće da i vakcinisani ponovo oboljevaju od korone kad su primili vakcinu.
Da bas cudno on je inace dosledanPitas ili znas ?
Nego kad je ovo Vucic izjavio ? Nejasno mi je , kako se nije vakcinisao , i kad je okrenuo stav , o cemu se radi ?
Vrlo interesantno pitanje i od ključnog značaja.Kako to da imamo cca 50%vakcinisanih i cca 15% prirodno imunih(preležali koronu) a brojke zaraženih izuzetno velike svaki dan? Veće brojke nego kad nismo bili vakcinisani......
Ili će se hvatati za studije SZO.Ili će u većini slučajeva napasti antivaksere ili ove što propagiraju lek koji se koristi za životinje.Nece ti niko odgovoriti na to LOGICNO PITANJE zato STO NEZNAJU ODGOVOR to je prva verzija a druga verzija je CITIRACE NEKOG REZIJSKOG DOKTORA SA TELEVIZORA sa nekim imaginarnim i krajnje konfuznim odgovorom a treca verzija je NECE SE UOPSTE UKLJUCIVATI ILI CE IGNORISATI POSTAVLJENO PITANJE
Danas sam negde pročitao da vakcina najbolje deluje 2 nedelje posle druge doze a posle slabi.U pitanju je nemalki doktor-pristalica vakcinacije da ne bude zabune.Vakcina nije pancirni ogrtac , nego unosom oslabljenog virusa ili modifikovanih dijelova tog virusa poveca broj nekih antitijela i imunitet na taj virus . Kad vakcinisana osoba dodje u kontakt sa virusom , zarazi se naravno , i moze i prenijeti dalje virus ali krace vrijeme . Brze mu organizam unisti te viruse pa bude manje komplikacija , ALI opet je subjektivno pa kod nekih ljudi taj odgovor ttaje duze , kod nekih dodje i do komplikacija , ali tu postoji matematika , pa ce statistika reci , a vec ima istrazivanja ,a bice ih vise vremenom , koja ce pokazivati kolika je ta korist .
Ne znam koliko se sjecas vakcinacije variola vere , bukvalno hvatali ljude kao zeceve i vakcinisali, i niko se nije bunio, 18 miliona vakcinisali ,koliko umrlo od te vakcinacije , kolateralne zrtve , meni kao djetetu ostale slike vakcinacije, inace niceg se iz tog vremena ne sjecam a toga se sjecamPitam kako da znam, ja sam zavrsio soferski ispit u Capljini u JNA......
Koliko si imao godina tada.Ne znam koliko se sjecas vakcinacije variola vere , bukvalno hvatali ljude kao zeceve i vakcinisali, i niko se nije bunio, 18 miliona vakcinisali ,koliko umrlo od te vakcinacije , kolateralne zrtve , meni kao djetetu ostale slike vakcinacije, inace niceg se iz tog vremena ne sjecam a toga se sjecam
Dobro,sve sam razumeo sto si napisao ALI reci ti meni kako onda imam zastitni pancir na zausnjake, koje kakve boginje koje sam prelezao ili sam vakcinisan kao klinac. Kako to da se na tetanus treba vakcinisati mislim svakih 10 godina ili cak i redje.Kako to da su one stare vakcine iz drzavnih instituta davale trajni imunitet a ove nove i privatnih multinacionalnih kompanija kako je neko napisaao najbolje 2 nedelje.....KAKO,KAKO,ZASTOVakcina nije pancirni ogrtac , nego unosom oslabljenog virusa ili modifikovanih dijelova tog virusa poveca broj nekih antitijela i imunitet na taj virus . Kad vakcinisana osoba dodje u kontakt sa virusom , zarazi se naravno , i moze i prenijeti dalje virus ali krace vrijeme . Brze mu organizam unisti te viruse pa bude manje komplikacija , ALI opet je subjektivno pa kod nekih ljudi taj odgovor ttaje duze , kod nekih dodje i do komplikacija , ali tu postoji matematika , pa ce statistika reci , a vec ima istrazivanja ,a bice ih vise vremenom , koja ce pokazivati kolika je ta korist .
Ja sam imao 8 godina. Jedine vakcine koje se sećam i da su bile sa 2 reza ako su to te. Ili su to bile za TBC.Znam da nisu bolele i da smo gledali kome će otok biti veći jer je bilo reči ako se ne primi-dobija se nova.A sterilisali su ih na malim brenerima kao što sada rade na ORLKasnije se sećam kada sam išao na radnu akciju u Slavonsku Požegu.Vojsku-to su bili tetanusi.Imao 4 godine i zapamtio da nisu boli iglama , po sjecanju bih rekao da su skalperima zasijecali kozu i onda vatom nanosili vakcinu , i to svima jednom opremom, higijena srednjeg vijeka ,sada vise paze sa stokom vakcinaciju , vise je poumiralo od te vakcinacije nego od variole , a poslije procitao da su koristili i gramofonske igle za vakcinaciju jer nisu imali svi medicinski radnici opremu za to.