Neznam da li si cuo za zapper , ima jedno 15 godina kako sam jednom pravio to , to ti je uredjaj koji covjeka rjesava parazita , bakterija , virusa itd. , ne rjesava nista nego ove sto ga koriste pomaze mentalno , ja bih rekao to vise spada u africku medicinu ali je ne sprovodi vrac.Је л'? А ја некако капирам да ако ја, који немам стоке осим два туцета кокица по авлији, знам за Ивермектин о-хо-хо година, кол'ко су релевантни ликови који тако могу да уверавају људе у корисност лека и против короне, а не могу да провере када се лек појавио, ко му је и да ли му је доделио неку тако познату награду као што је Нобелова. То ми дође као да има пуно поверење у мајстора да ми мења хилзне на мотору трактора, а не разликује ротациону од линијске ПВП.
Још новости из села: данас од короне у болници умрла бакица коју је крстио мој деда, после само седам дана боловања. Била је тешко покретна и, како се прича, вирус јој је пренео рођак клипан који је позитиван на корону. Све ми се чини да ће мој пос'о бити да јој у петак носим крс'.
Иначе, чујем (са извора, ако неко пита одакле) да је јуче свих двадесет тестираних мештана било позитивно. Пре неки дан, од петнаест позитивних из општине, тринаест је било из нашег села.
Pa trend da sve probleme prave paraziti i gluten , pa razne kombinacije svega.
I na kraju kad se pojavila korona ovim sto ratuju sa parazitima dodje korona kao kec na desetku.