Ivermektin kao lek protiv korone

Evo sebe bi u vakser vulgaris , npr montoya militantni antivakser i mozda rabadzija itd
Zoran antivakser pripravnik , mornar borac za ljudska prava , drsole dolsedni prirodnjak ,... ajmo dalje
Nisam bas toliko vanzovao... pre bih stavio sebe na mesto pripravnika i onoga iz inata 🤔

Лого сајта
икона менија
икона менија
Мени
Медији > Изјаве компаније > Изјава компаније

Мерцкова изјава о употреби ивермектина током пандемије ЦОВИД-19​

сачувати
4. фебруар 2021. 11:45 ЕТ
КЕНИЛВОРТ, Њ, 4. фебруара 2021. – Мерцк (НИСЕ: МРК), познат као МСД изван Сједињених Држава и Канаде, данас је потврдио свој став у вези са употребом ивермектина током пандемије ЦОВИД-19. Научници компаније настављају да пажљиво истражују налазе свих доступних и нових студија о ивермектину за лечење ЦОВИД-19 ради доказа о ефикасности и безбедности. Важно је напоменути да је до данас наша анализа идентификовала:
  • Нема научне основе за потенцијални терапеутски ефекат против ЦОВИД-19 из претклиничких студија;
  • Нема значајних доказа о клиничкој активности или клиничкој ефикасности код пацијената са болешћу ЦОВИД-19, и;
  • Забрињава недостатак података о безбедности у већини студија.

..........(Poređenja radi, tretmani antitelama koštaju oko 2.000 dolara, a Merkova eksperimentalna antivirusna pilula za kovid-19 je oko 700 dolara.).........

Kolege da li vam je možda ovakva priča poznata iz fitomedicine???
Da prevedem, dosadašnje jeftino sredstvo za zaštitu bilja više nije dobro već smo izmislili novo koje je mnogo bolje a i daleko skuplje.....

Лого сајта
икона менија
икона менија
Мени
Медији > Изјаве компаније > Изјава компаније

Мерцкова изјава о употреби ивермектина током пандемије ЦОВИД-19​

сачувати
4. фебруар 2021. 11:45 ЕТ
КЕНИЛВОРТ, Њ, 4. фебруара 2021. – Мерцк (НИСЕ: МРК), познат као МСД изван Сједињених Држава и Канаде, данас је потврдио свој став у вези са употребом ивермектина током пандемије ЦОВИД-19. Научници компаније настављају да пажљиво истражују налазе свих доступних и нових студија о ивермектину за лечење ЦОВИД-19 ради доказа о ефикасности и безбедности. Важно је напоменути да је до данас наша анализа идентификовала:
  • Нема научне основе за потенцијални терапеутски ефекат против ЦОВИД-19 из претклиничких студија;
  • Нема значајних доказа о клиничкој активности или клиничкој ефикасности код пацијената са болешћу ЦОВИД-19, и;
  • Забрињава недостатак података о безбедности у већини студија.

..........(Poređenja radi, tretmani antitelama koštaju oko 2.000 dolara, a Merkova eksperimentalna antivirusna pilula za kovid-19 je oko 700 dolara.).........

Kolege da li vam je možda ovakva priča poznata iz fitomedicine???
Da prevedem, dosadašnje jeftino sredstvo za zaštitu bilja više nije dobro već smo izmislili novo koje je mnogo bolje a i daleko skuplje.....
Ovo ti je totalni falsifikat , mislim na ovaj tekst o ivermektinu, i Merck kompaniji , ona razvija lijek koji je u eksperimentalnoj fazi , koji je najslicnije lijeku za HIV i nema veze sa marvenim lijekom za parazite.

Merck kompanija je napravila oralni lijek od kovida koji je za sada kupila samo UK i to jako malo , 480000 tableta, mislim da je pisalo za oko 40000 pacijenata , s tim da ih daju samo dijabeticarema, srcanim bolesnicima i jako starim , i to u pocetnoj fazi kovida. Ameri jos nisu priznali taj lijek , znaci sve je jos eksperiment a sa marvenim lijekom nema veze i ne naplacuje se prepisuje ga doktor.

Ovo ti je totalni falsifikat , mislim na ovaj tekst o ivermektinu, i Merck kompaniji , ona razvija lijek koji je u eksperimentalnoj fazi , koji je najslicnije lijeku za HIV i nema veze sa marvenim lijekom za parazite.
O kom falsifikatu ti pričaš??
Da li Merck proizvodi ivermektin?
Da li Merck proizvodi novi lek?
I da zapamtiš već jednom ako si uopšte u stanju ivermektin se koristi i u veterinarskoj i humanoj medicini ali ti to ni ne možeš da razumeš jer ja pričam jezikom koji sam naučio na šoferskom ispitu!!!!!!

Poslednja izmena:
Ivermektin jeste u ispitivanju , al soferski kad razmisljamo on je nekako namijenjen za krupnije organizme , a virusi su mnogo sitniji , a korona virusi su posebno bas sitni .
Evo ovde je na 2:40 postavljeno to pitanje

Da merck proizvodi STROMECTOL® (ivermektin) za koji kaze da je antiparazitik , za koji MERCK kompanija pise lijepo velikim slovima da nema nikakvo dejstvo na kovid 19 i kakve to ima veze sa lijekom koji radi na potpuno drugacijem principu od antiparazitika da neko pije marveni ivermetrin.

I sad mi objasni kako dejstvo ima marveni lijek na kovid 19 .

Da merck proizvodi STROMECTOL® (ivermektin) za koji kaze da je antiparazitik , za koji MERCK kompanija pise lijepo velikim slovima da nema nikakvo dejstvo na kovid 19 i kakve to ima veze sa lijekom koji radi na potpuno drugacijem principu od antiparazitika da neko pije marveni ivermetrin.

I sad mi objasni kako dejstvo ima marveni lijek na kovid 19 .
Kada budeš položio šoferski ispit,kazaće ti se samo!!!!!!

No code has to be inserted here.

Најбољи доктор/истраживач са Јејла: „Ивермектин делује“, укључујући и ЦОВИД-19​

Мери Бет Фајфер
22. марта 2021. године
11 Цомментс
Најбољи истраживач доктора Јејла „Ивермектин делује“, укључујући и ЦОВИД-19

Имајте на уму да су ставови изражени у овом чланку мишљења лични ставови писца, а не нужно ставови ТриалСите-а.

Професор Универзитета Јејл и познати истраживач рака прегледао је литературу о ЦОВИД-19 и лечио неколико десетина пацијената. Не може више да ћути.
Др Алесандро Сантин, онколог и научник који води велику лабораторију на Јејлу, чврсто верује да би ивермектин могао знатно да смањи патњу од ЦОВИД-19. Сантин се придружује растућој групи лекара који су посвећени употреби безбедног, генеричког лека и као рани кућни третман за спречавање хоспитализације и уз болничке третмане као што су стероиди и кисеоник.
„Суштина је да ивермектин делује. То сам видео код својих пацијената, као и код лечења сопствене породице у Италији“, рекао је Сантин у интервјуу, мислећи на свог оца (88), који је недавно претрпео озбиљан напад ЦОВИД-а. „Морамо пронаћи начин да га администрирамо у великим размерама многим људима.
Сантинове изјаве носе престиж лидерске позиције на Медицинском факултету у Јејлу и гравитацију врхунског истраживача рака материце, који је аутор више од 250 чланака у научним часописима и пионир у лечењу, нас...

Sto se tice velikih nepoznanica oko korone na pocetku pandemije je bila prica da ako nacija prodje imunitet krda tj kada se vecinsko stanovnistvo bude vakcinisalo to ce biti i zavrsetak pandemije i sada kada mediji bruje da je vise od pola vakcinisano mi imamo vise obolelih nego na pocetku pandemije kada nismo imali ni jednog vakcinisanog.
Negde se provlacila informacija da je vrednost jedne vakcine oko 20 eura i da je neki realni plan da se svaki covek vakcinise barem 5 puta sto je oko 100 eura i nije tesko izracunati kada se zna koliko ima milijardi ljudi na planeti KOJI BI TO NOVAC BIO INKASIRAN.........I TO ZA VAKCINU KOJA NEMA NIKAKVO DEJSTVO. Znaci izgleda da ce secerna vodica doneti EXTRA PROFIT U BILIJARDAMA. Inace posto medijska propaganda kao najmocnija masinerija nije mogla da ubedi svo stanovnistvo da se vakcinise IZVRSIO SE PRITISAK NA VLADE ZEMALJA DA UCENE NAROD I U SRBIJI JE VEC KRENULO PO FIRMAMA PO NALOGU DRZAVE i radnici zelezare su dobili naredjenje za obaveznu vakcinaciju a bogami u jos nekim kolektivima. I sada je KRISTALNO JASNO ZASTO NE MOZE NI JEDAN LEK ILI SIRUP ILI BILO KAKVA DRUGA TEKUCINA ILI SUPSTANCA DA SE PRIZNA ZA LEK PROTIV KORONE JER MORA FARMACEUTSKA MAFIJA DA NAPRAVI UDARAC OD.............CIFRE SU NEREALNE TO NI DIGITRON NE MOZE DA IZRACUNA PREVISE JE NULA.
Sto se tice INVERMEKTINA ja licno nemam predstavu sta je to ali moj komsija i njegova supruga koji su bili na odeljenju 20 dana su upotrebljavali ovaj lek i po njihovoj prici su se vratili iz mrtvih. Inace su ljudi revakcinisani a danas sam cuo da je zena iz Kanade spasla brata od 66 godina sa ovim lekom tako da bi zamolio sve prisutne da budu malo uzdrzaniji sa podsmehivanjem ili salama na ovu temu jer kada djavo zakuca na vrata i kada bulja pocne da zvace gace i najhrabriji i najskolovaniji posecuju vidovite Zorke i vraceve a kada bi se doslo do raspiratora ja mislim i da bi najveci protivnici OVE DRAGOCENE TEKUCINE ZA GLISTE I PANTLJICARE STURDUKNULI BI DUPLU DOZU PA BI PITALI JEL IMA REPETE DA SE NADJE ZA REZERVU ZA NEDAJ BOZE
Nego sada se radi na tome da npr Ameri priznaju istocne vakcine a uz neku dozu tolerancije istocnjaci priznaju i njihovu cisto da bi sve delovalo ozbiljnije i ubedljivije jer ovo osporavanje nikome ne ide u prilog.
Nas vrhovni guru je pokusao da privoli neposlusne sa dve crvene da se vakcinisu a posto nije proslo sada sledi prinudno ucena vec ukljestenih i prikljestenih sto je inace i dobro poznati manir vladajuce hulje a inace u BG-u su se vec napravile zalihe Invermektina na crnom trzistu kao na onoj reklami IZGLEDA SASAVO ALI IZGLEDA DA DELUJE

Nazad
Vrh