sova
Član
A sta je tu ovaj treci, supervizor, boks sudija, segrt ili specijalizant?Auuu kako mu piči vakcine ...........................trebalo bi ga pitati koju vakcinu primio
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A sta je tu ovaj treci, supervizor, boks sudija, segrt ili specijalizant?Auuu kako mu piči vakcine ...........................trebalo bi ga pitati koju vakcinu primio
Neispravna stranica ili uklonjenaGlasajte za pobednika.Bei Facebook anmelden
Melde dich bei Facebook an, um dich mit deinen Freunden, deiner Familie und Personen, die du kennst, zu verbinden und Inhalte zu teilen.www.facebook.com
Vakcinisani čekaju,da nevakcinisani umru od korone.A nevakcinisani,da vakcinisani umru od vakcine.Napeto do samog kraja.Neispravna stranica ili uklonjena
Hvala ti lepo na opisu da sam glup zato što ne verujem u ove zbrzane vakcine a verujem u pozitivan efekat ivermektina.Najbolje je onda da zakljucaš temu jer te očigledno vređa misljenje koje se kosi sa tvojim!!!Nemojte da delite lekarske savete ako niste lekari. Čak i lekari koji su po Viberu preporučivali neke sumljive stvari sad kmeče jer su ih pritisli.
Takođe ne verujte ni svakom ko se krije pod nekim nadimkom, a kao dušebrižnik koji želi da pomogne pa piše svašta i deli linkove na Internetu.
Najbolje se posavetovati sa lekarima uživo na zvaničnom mestu. Znači da ponovim ne budite glupi oko ove cele situacije.
To se verovatno odnosi na mene jer sam okačio sajt na kojem onkološki bolesnici svojim iskustvom pomažu jedni drugima.Niti ko tu koga leči,niti dele lekarske savete.Pa da budemo realni-pa nisu baš svi lekari u pravu-ima mnogo primera.Hvala ti lepo na opisu da sam glup zato što ne verujem u ove zbrzane vakcine a verujem u pozitivan efekat ivermektina.Najbolje je onda da zakljucaš temu jer te očigledno vređa misljenje koje se kosi sa tvojim!!!