Ivermektin kao lek protiv korone

Svi mi vjerujemo samo u priču o bogu a ne u boga. Ako je priča dobra za naše uši , vjerujemo. U suprotnom ne vjerujemo.
Nema to veze sa Bogom.

Covjece ,stobom je stvarno tesko diskutovati . Pa nisam ja nista rekao o postojanju boga , nego sam napisao razliku izmedju hriscana i agnostika , a ti kazes nisam te ubijedio , pa te pitam sta sam te to ubjedjivao uopste , a ti sad deseto , ..odustajem

Covjece ,stobom je stvarno tesko diskutovati . Pa nisam ja nista rekao o postojanju boga , nego sam napisao razliku izmedju hriscana i agnostika , a ti kazes nisam te ubijedio , pa te pitam sta sam te to ubjedjivao uopste , a ti sad deseto , ..odustajem
Ne znam u čemu je tvoj problem.Nema potrebe za besom.Kolega frkani je izneo činjenicu,koju ja podržavam a ako se ti sa tim ne slažeš nije moj problem.Ovde nije bilo reči o hrišćanstvu nego o Bogu jer pored hrišćanstva ima još religija.

Agnostici su sami protiv svih ?

Ne veruju ovima što veruju i ovima što ne veruju ?

Znači njih mrze ateisti i teisti , a to bi moglo da bude dosta nezgodno .

I gde se okupljaju da propovedaju svoju veru tj neveru ?

Sto bi neko nekog mrzio ? Kod klinaca je jos razumljivo tako nesto , kao navijaju za neki klub pa mrze one druge , odrasli ljudi valjda imaju pametnija posla nego trositi to malo vremena na mrznju

Biblijska definicija vere. "Vera je tvrdo čekanje onoga čemu se nadamo i dokazivanje onoga što nevidimo."
Konkretno ja sam Adventista i nije me sramota to javno reći.

U postkomunistickim pravoslavnim zemljama je veliki procenat adventista i formalnih vjernika u odnosu na vjernike . Najveci pad broja vjernika u istoriji za kratki period se desio u preiodu socijalizma , komunizma kako se vec pravilno zove

Nazad
Vrh