frkani
Član
Svi mi vjerujemo samo u priču o bogu a ne u boga. Ako je priča dobra za naše uši , vjerujemo. U suprotnom ne vjerujemo.
Nema to veze sa Bogom.
Nema to veze sa Bogom.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Tako je.Svi mi vjerujemo samo u priču o bogu a ne u boga. Ako je priča dobra za naše uši , vjerujemo. U suprotnom ne vjerujemo.
Nema to veze sa Bogom.
U sta te nisam ubijedio ?znači da mi više nismo antivakseri-kako nas nazivaju nego agnostici
Nisi me baš ubedio.
Frkani je sve objasnio.U sta te nisam ubijedio ?
Ne znam u čemu je tvoj problem.Nema potrebe za besom.Kolega frkani je izneo činjenicu,koju ja podržavam a ako se ti sa tim ne slažeš nije moj problem.Ovde nije bilo reči o hrišćanstvu nego o Bogu jer pored hrišćanstva ima još religija.Covjece ,stobom je stvarno tesko diskutovati . Pa nisam ja nista rekao o postojanju boga , nego sam napisao razliku izmedju hriscana i agnostika , a ti kazes nisam te ubijedio , pa te pitam sta sam te to ubjedjivao uopste , a ti sad deseto , ..odustajem