Ivermektin kao lek protiv korone

Vakcina u redu djeluje vecinom , ali nisu to ta antitijela koja pobjedjuju virus , ta koja brojimo na testovima , imaju neka druga , al ona se ovim testovima nevide tako da je trenutni test antitijela dzaba krecenje . Tako sam cuo , mogo bi jos malo da detaljisem , al nebi kad nisam bas strucan , nego lakse je da stavim link ako naletim

Ajnštajn je kopao septičke jame sve dok se nije oženio sa Milevom a onda je ona iz velike ljubavi prema njemu sve svoje pronalaske dala njemu odnosno on je njene pronalaske prijavio kao svoje.
A da su se nekim slučajem navatali
( uzeli) Mileva i Tesla imali bi hrpu obostranih pronalazaka a siroti
Einsten bi do-veka ostao u sengrupu .

Stvar pogleda na određenu situaciju. Ishitrena akcija može učiniti više štete nego stajanje na mjestu. Više sam za opciju da se ne brza sa odlukama ako nešto nije baš hitno.

Da su se uzeli Mileva i Tesla ja bi sad spavao a ne buljio u ovo mišije kino. Tesla bi imao važnijeg posla a ne da izmišlja struju pa da zamjenimo dan za noći:):):)

Ovaj tekst je onako pojednostavljen

@Зорге

Зорге најискреније извињење ако сам те повредио и увредио. Сматрам те духовитим човеком а духовитост је узвишено стање духа, која може да претрпи и мало „на своју штету“ мада не знам како си схватио да ја теби приписујем те реченице... Као што видиш, ја нисам духовит и далеко сам нижи од тебе и погрешно сам схватио хумор...зато што то после храни неке подмукле ликове да износе своја нагваждања.

Значи, није до тебе него прихватам сву кривицу и молим те да уважиш извињење...

Почело је са твојом примедбом о полиомијелитису...имаш снимке па истражуј (ако те уопште занима и истина је мало затрпан лажима)...а ти си после кренуо мало ниже да удараш...што је, сложићеш се недопустиво а потрудио сам се да изнесем нека своја схватања и нешто што се може проверити.

Гледаћу да ти не противречим јер неко од нас двојице не уме да разговара...

Када некоме персирам, то је углавном због културног приступа...али и када успоставим одстојање од „лика и дела“...мислиш ли да сам теби персирао...не, сматрао сам те, на неки начин блиским јер умеш да провериш нешто...и овде сам погрешио.

ПС

Ако си сматрао да сам тебе лично стрпао у кош „вулинизованих“...нисам. Ко сматра да не спада ту, тај нема разлога да се увреди...само људи нечисте савести ипак схвате да су проваљени и као увреде се...Човек чисте савести не наседа на све...Ипак извини и за овај неспоразум. И нисам ти ставио никакве опаске, а колико видим схваташ да је то иронични тон (који ипак спада у духовитoст) и мислио сам да схваташ...кад оно...међутим.

Што се тиче циничног подјебавања...није то било прошле године погледај поново...где је узрок мањег сукоба...ја погледао поруке поново...

Надам се да ми нећете замерити кад већ Моми не замерате за исто :) , што сам одвојио ову поруку...и пишем поруку за поруком...

@Зорге

Да то је добра фора то о теоријама завере...завере (у смислу планираних подухвата) није било ни, нпр. када је неко на неки начин вратио Наполеона да би се после тога на берзанским шпекулацијама ненормално обогатио, ни 1929 када су срушили берзу у Њујорку (кажу да је између осталих присуствовао и Черчил...који је иначе пре тога био некакав борац против њих) и када је мала група људи преузела 30% богатства „јуесеј“...није било звере ни у кризи 2008...сви пропали, а познавалац стања је још тада представио графикон где сви бележе пад на берзама, а групација Goldman Sachs „расте к'о квасац“...ко ли је закувао пропаст берзе него они који извлаче корист...али је најбоље ударити на сва звона да је „крива криза“ (као криза је пала са Марса)...али одакле криза, ко је осмислио и ко је извукао корист...углавном се ћути.

Добро, да идемо на наше „приземне“ ствари (далеко смо ми од Goldman Sachs-а):):

Теорија завере је и мом сину била када сам му годинама саветовао да загрева прехлађена места (како је бол човеков пријатељ, лако их нађе). Две године је скакао до плафона јер му предлажем **greška. Сада се плашим да му фен не остане укључен, када ради напољу цео дан и легне да спава...а згрева грудни кош или синусе...а сматрао је „теоријом“ завере...и да се чува дуготрајне снажне промаје...и то је теорија завере (медицина не признаје промају и расправљао сам се са младом докторком, пре око 10 година), али ко је проверио, зна да је то реална опасност по здравље.

Знаш, теорију завере сви доживљавамо на свој начин...када сам споменуо сина, да кажем да је он мени предлагао, још док је био клинац, да убризгам млаз алкохолног раствора прополиса изравно на крајнике. Сматрао сам да није нормалан. После пар година сам односио колегама прополис јер су ПРОВЕРИЛИ и делује одлично. Чим неко осети бол у грлу и да га мало „стежу“ плућа, одмах тражи да донесем...проверавали људи који пију...али баш пију ракију (и слично). Кажу да су мислили да је фора у алкохолу и да су закључили да није. Ето и мени је то била теорија завере, али чува здравље...

Ето, на основу оваквих ситница (не само ове две, много тога другог), дуго сам година проучавао у чему је смисао заразе...и закључио да много претерују...а потом и да лажу. Подвлачим да ми је јак основ био што се сличним стварима бавим у вези пчела и то јако дуго (добро, можда је то понекоме смешно јер видим зечиће који лакују подругљивим смајлићима, а прошле године се у...ли од мало кијавице и богу хвала, добро су – и да их подсетим ако им је можда то смешно, да Gregor Johann Mendel није од слона направио човека и тако „веџбао“ генетику него на обичном баштенском грашку...али је знао шта да прати и добро знао шта ради – био је јако образован).

Па ако је неко „мало читао“ (а ја јесам) и посматрао појаве онда зна и шта тражити по „интернетима“...или књигама...

Тако да, заобиђи ме са теоријама завере...успут, више верујем њима него званичним саопштењима у медијима...Да, и подсети се шта је на ту тему рекао Марк Твен (кажу да је то он рекао о новинама...ако читаш новине бићеш...итд).

Ако ти није тешко погледај видео који сам поставио пре пар дана...није теорија завере. Човек говори о томе како се ствара историја по својој мери (прилог је са РТС).

И да, занимљиво ми је да сам о Цинцарима прочитао баш у теоријама завере...ту пише да нису били народ него организована скупина која прати караване и...тарифа је пет 5%. Онда једном приликом гледам Караван Милана Ковачевића и човек лепо каже да неки сматрају су име добили по изговору броја 5...што није по броју 7...на пример...

Bio sam nekoliko puta u Ukrajini i Belorusiji, odakle smo mi navodno došli, i ljudi su smeđi, praktično identični kao većina nas.
Vrlo malo je plavih(sa žutom kosom i plavim očima). Ti plavi bi trebali biti od skandinavaca, a opet ne od naših slovena.
Ovi među nama koji su tamno crni, verovatno i jesu posledica Turaka, ali to su sami krivi(njihovi preci)..:osmeh:

Bio sam nekoliko puta u Ukrajini i Belorusiji, odakle smo mi navodno došli, i ljudi su smeđi, praktično identični kao većina nas.
Vrlo malo je plavih(sa žutom kosom i plavim očima). Ti plavi bi trebali biti od skandinavaca, a opet ne od naših slovena.
Ovi među nama koji su tamno crni, verovatno i jesu posledica Turaka, ali to su sami krivi(njihovi preci)..:osmeh:
Kod mene zivi dosta ukrajinaca . Svi su plavi i crveni ko englezi

Nazad
Vrh