Ivermektin kao lek protiv korone

Možda nema direktno veze sa temom ali moram da napišem.Ima veze sa farmacijom.
Hteo sam da kupim četkice za čišćenje kanile (kao četka za pranje flaša za paradajz) samo prečnika 15mm.Apotekarka mi reče da su imali ali su morali da vrate jer im je istekao rok trajanja.Oboje smo se nasmejali-koja budalaština.Eto ti struka.

Има шта се зна али има и о чему се у медијима не прича него оне који би о томе више говорили називају равноземљашима, антиваксерима или „теоретичарима завере“ уплашеним од 5Г мреже (па их у складу са страхом од непровереног утицаја 5Г исмевају)...Занимљива размишљања, али ево емисије (није из „опуса“ теорија завере...али како јавност која чита „иформер“ или мишљења интересних група, јесте „теорија завере“):

(о вољеној и безопасној мрежи око 8:00 минута па надаље).

Професори факултета који се баве опитима (не препричавањем или мерењем „околине“ некаквим помагалима него утицајем на воду које, случајно имамо око 75%) кажу да у ствари не знају шта је то вода! Али кажу и да електромагнетна зрачења имају утицај на воду (нарочито микроталасна)...па се неки питају где нестаде оно мало воде која треба њиховим жедним пољима...

Шта ћеш...“теоретичари завере“...баве се опитима...и 5Г мрежом...и водом...

Poslednja izmena:
Jes da mi je engleski na nivou neke babe , ali u tekstu pise da je u toku istrazivanje upotrebe ivermektina kod ljudi protiv covida.
Istrazivanje i zavrseno , djeluje na virus kovida ali treba 1000x jaca doza , ta doza ubije zivotinju prije kovida.

Mislim da jako puno psihologa i psihijatara zanima zasto nece da se cijepe vec piju marvene lijekove koji nisu uopste efikasni na kovid ili neki drugi virus , efikasni su za gliste u crijevima.

Drugo pitanje , da li ima neko tko zivi od stoke , ne mislim hobisti vec da ima goveda da mu je to jedino zanimanje , da li je koristio taj marveni lijek.

Pa to je definicija teoreticara zavjere . Opste priznato od nadlezne agencije ili nauke je previse ocito , prejednostavno , i nema prostora da se pojedinac dokaze da je pametniji od vecine , pa se pribjegava nekim alternativnim teorijama da se dokaze natprosjecnost .
U prevodu , jebes to , to svi znaju , a mozda je i navlakusa ,...

Nazad
Vrh