Ivermektin kao lek protiv korone

Istrazivanje i zavrseno , djeluje na virus kovida ali treba 1000x jaca doza , ta doza ubije zivotinju prije kovida.

Mislim da jako puno psihologa i psihijatara zanima zasto nece da se cijepe vec piju marvene lijekove koji nisu uopste efikasni na kovid ili neki drugi virus , efikasni su za gliste u crijevima.
Pregledao sam i procitao link koji si postavio.
Molim te preciziraj deo gde pise da bi tek 1000x jaca doza bila efikasna na koronu a isto tako ubitacna na coveka.

Niko nije drzao ili drzi goveda i da zna kako se lijece viroze. Zoki , nisi li rekao da drzis krave , kako se lijece viroze kod goveda.

Ja sam licno radio istitivanja na sebi i iznosim licno iskustvo, daj mi link da se uverim gde si procitao.
Ukucaj na google ime lijeka i imas medju prvih deset linkova , samo provjeris ono dole malim slovima da ne pise vlasnik ili slicno ne snosi nikakvu odgovornost , znaci gledas da stoji drzava iza sajta , vrlo lako jel, a da si hteo da nadjes vec bi nasao.

Ukucaj na google ime lijeka i imas medju prvih deset linkova , samo provjeris ono dole malim slovima da ne pise vlasnik ili slicno ne snosi nikakvu odgovornost , znaci gledas da stoji drzava iza sajta , vrlo lako jel, a da si hteo da nadjes vec bi nasao.
Ne prijatelju ti mi daj link gde si procitao podatak o 1000x jacoj dozi, ako vec iznosis tvrdnje obrazlozi je.

Citao tekst nekog pukovnika lekara u vojsci Srbije koji kaze da bi trebalo uvesti zakon da svako tko nesto pise javno , internet itd. a ugrozava tudje zivote , treba da odgovara za to , slazem se ali to bi trebalo za citavu planetu.

Ljudi su sebi toliko zakomplikovali život da je i Bog digao ruke od nas.
Jedni prema drugima smo kao hijene pa je valjda došlo vrijeme da nas nešto prorijedi.

Niko nije drzao ili drzi goveda i da zna kako se lijece viroze. Zoki , nisi li rekao da drzis krave , kako se lijece viroze kod goveda.
Držim krave a leči ih veterinar.Ali ivermektin nije kod mojih goveda korišćen.A pričao mi je da ga ljudi piju preventivno.I samo da dodam da je vakcinisan sa sve 3 doze.Malo ga buni karenca a da ljudi nemaju neželjena dejstva.
Da me neko pogrešno ne shvati.Ja nisam ni za vakcinu ni za ivermektin.Samo sam za to da se prekinu testiranja i da se ljudi smire malo a ne kako se ko zakašlje,pravac lekar.Pre ovog cirkusa bi samo teže bolesni išli kod lekara a ostalo bi preležalo kod kuće.

Nazad
Vrh