Ivermektin kao lek protiv korone

Auuuu brate Momo,pa čemu onda sve ovo oko vakcine i imuniteta stečenog preležanim virusom?
Ma to je on verujem samo onako rekao ne bi li se razvukla diskusija u nekom novom pravcu .
Tako se neko dosetio pa na jednom od tehnickih foruma otvorio temu kako je Albert Anštajn običan burgijas . Kakva se samo polemika razbuktala , ljudi se ubise da mu objasne i dokumentuju kakav je to um bio ali džaba , burgijas pa burgijas .
Vidim da ga i ovde jedan član pominje pa ko se upeca-upeca

@Зорге

Како мислиш да ја препоручим мере за спречавање заразе. Одавно сам писао како се ја понашам при јаким (или слабим) прехладама и нападом микроорганизама који увек постоји. С обзиром да си показао добро познавање ствари, милим и да си упознат са законом и ово се зове "ваћарење" (у смислу подмуклог навођења да се можда закон прекрши).

Ако мислиш да некоме препоручујем, ту си се мало зајебо'о. Па један лажов је већ написао како ја лечим људе по форуму. Још прошле године сам написао да знам да је то законски кажњиво. Мислиш ли да ми је пажња попустила...а ево имаш поновно упозорење администратора форума да се може износити своје мишљење, али не препоручивати лечење (ало, друже Зорге, законски је кажњиво...иако ми се чини да имаш мишљење да нисам „здрав у главу“... процењујем на основу овог твог: „...не знам шта би те пит'о осим - "'Еси ми добар!?"...наравно да знам да није у реду, али бих ја тебе исто питао...у смислу јеси ли заборавио 2009 годину и медијску халабуку...сад исправљају грешку, али мора бити страдалих да би то успело).

А наравно ја нисам у рангу Вучића, Вулина ДКТ (није хибрид кукуруза) и „првоборца и народног хероја“ дркона. Ви који их подржавате, подржавајте их и даље. Мада би било боље да прочиташ да сам слично (или исто) писао и прошле године, а и сада (посредно) да се смањи „бука“ која траје у медијима и шири страх и панику...као прва и основна мера…што је немогуће, јер пропада велика зарада из овог зла и општа замисао (преузимање вредности...инфлација и то прикривена инфлација се разбуктава...то су људи на овом форуму врло добро уочили...не они лаковерни који гледају „курс“ евра...него посматрају дивљање цена и неке догађаје).

ПС

Да би смо избегли „наркомански“ :) приступ (оно када је купио на попусту...касирки попустила пажња:)...и наравно, схвати ово у смислу шале, нисам мислио да те "етикетирам") треба избећи то „махање марамом“ испред очију (да се ја...или неко други истрчи са предлозима за јавност и дође под удар закона). Мени пажња није попустила и кад већ питаш "'Еси ми добар!?" хвала на питању много добро (у смислу заразе...ето, не чувам се уопште...мислим по питању да ми вирус „не уђе у нос“, а жив и здрав...и нисам страшљив, што је врло битно у овом лудилу)... Ако људи пишу своје искуство, то је друго.

Иначе, чувати се значи ово (избећи "ношење болести на ногама") извини колега што те цитирам, намера је најбоља:

То је опасно јер може имати опаке последице (нарочито сада ако неко допадне стручњацима у руке а није „иглаш“). Е тога се треба чувати: да се организам толико ослаби...а и да се не иде на ноге стручњацима...ко зна шта лоше од тога испадне: накљукају људе силним производима фармацеута и после „кеса на главу“ (кисеоник и респиратор), да изнуде кајање што се није бо (отегнуто о)...потом следи нека другачија кеса...нажалост...
Sad da razjasnis da li treba ici kod lekara kad se razbolis ili ne, jer kako navodis oni te kljukaju silnim proizvodima farmaceutske industrije i na kraju zavrsis sa kesom na glavi.

U vezi Spanske groznice mi se cini da izmice cinjenica zasto se ona uopste tako zove.
Matic@
Meni kako su ugradili taj cip ne smem da udjem u zlatarsku radnju sve se polepi za mene.

U vezi Spanske groznice mi se cini da izmice cinjenica zasto se ona uopste tako zove.
Због цензуре...

Ma to je on verujem samo onako rekao ne bi li se razvukla diskusija u nekom novom pravcu .
Tako se neko dosetio pa na jednom od tehnickih foruma otvorio temu kako je Albert Anštajn običan burgijas . Kakva se samo polemika razbuktala , ljudi se ubise da mu objasne i dokumentuju kakav je to um bio ali džaba , burgijas pa burgijas .
Vidim da ga i ovde jedan član pominje pa ko se upeca-upeca
Ајнштајна сам навео као пример како се много тога сакрије, а много тога популаризује...јер је Зорге питао како нема јавних података...па једноставно их заобиђу.

Ако би могли да добијемо одговор на слично питање колико има његових изума који се масовно користе? Мени није познато и волео бих да сазнам...Теслини изуми су нпр. скорo свуда докле допире савремена цивилизација...и у свакој кући или предузећу...

Знате ли поштовани колега где је радио Ајнштајн пре сјајне каријере?

Нема везе са темом, али питам, када већ коментаришете...и желите да и на тај начин омаловажите саговорника јер немате друге аргументе...

Poslednja izmena:
Pa ne znam da li je cenzura ,autocenzura ili biranje iznosenja cinjenica koje se poklapaju sa licnim ubedjejem.
Spanija je prva evidentirala smrtne slucajeve od novog oboljenja do tad nepoznatog po klinickoj slici , nacinu prenosenja i populaciji koju napada, druge zemlje nisu jer su bile "zauzete" ratnim desavanjima.
Spanija je bila postedjena cari izgladnjavanja ,iscrpljenosti i bojnih otrova jer koliko ja znam da je bila neutralna u prvom sv. ratu i cak kratkotrajno ekonomski prosperirala od njega.

@drsole

Морам чим пре да ти одговорим, да ти не остане утисак кога свакако нисам хтео да оставим – да желим да те навучем на танак лед. Желим да ти се извиним због мог инсистирања, обзиром на ставове које си износио на форуму у вези ове епидемије, да нам даш неки свој конкретни план за спречавање оволике смртности и заражавања короном код нас. Да, у праву си када подсећаш да је држава решила да ућутка којекаква алтернативна решења која јој отежавају спровођење епидемиолоших мера и додатно слуђују одавно слуђен народ. Због тога те о неком твом плану више нећу питати – није ми циљ ни план да ти неки лик из које већ државне институције накачи на врат.

Али оно због чега ти се нећу извињавати је је ситно подјебавање, омаловажавање и терање да своје резулате поделиш са светом. Циљ ми је био да те испровоцирам да најзад изађеш испред нас са својим планом црно на бело, али као што сам малочас написао- схватам да је моје инсистирање на томе и твој одговор може да те изложи непријатностима. Ал' ако негде по свету приметиш да је примењено нешто што би и ти сам применио у борби против епидемије, немој да се устручаваш да нам укажеш на то.

Ал' да не помислиш да сам спреман да се безрезервно сложим са свиме што тврдиш и о корони и чега смо се већ дотицали у дискусији – заиста нећу, поготово што исувише често у твом писању препознајем општа места теоретичара завера: тајни планови, заташкавање, зли Јевреји, спиновање, корупција на највишим нивоима, препоставке ове, претпоставке оне, натегнути закључци, тражење скривеног мотива у свему...

Изуме Ајнштајна не могу да ти набројим јер физичари даааалеко нису моје поље интересовања, мада мислим да Ајнштајн и није изумитељ per se, баш као и гомила других научника, нпр. на памет ми пада Циолковски - ни он није изумео неку ствар која се користи. Да си ме питао да ти набројим шта су изуми људи типа Сева, Намбуа, Коробова, Форгримлера, Гала, Холека, Мадсена и десетине њихових колега – ту бих могао свашта да ти испричам. Јасно ти је да говорим о конструкторима оружја? Што кажу – свакоме своје.

А ти заиста мислиш да сам ономад "невешто убацио" да идем да вадим зелен и орем са некаквом намером стицања наклоности? Немо' да ме заХебаваш! Ја сам јуче, када сам начукао тих неколико пасуса свог поста, заиста имао посла у башти иза другог дворишта. Ово је више за тему "Шта сте данас радили", али ипак...

Изашао у башту око десет са колицима и лопатом и вадио зелен до око поднева, а истовремено одлазио на сваки фртаља сата да заменим празне за пуне канистере из којих сам цревом танковао тракторе. После тога сам замотао и унео траке за заливање које сам дан раније извукао из баште. Онда сам малим трактором, за кога је од прошлонедељног дрљана посејане пшенице остала закачена дрљача, ушао у башту и тамо где ми неће сметати, повукао дан раније посечене стабљике парадајза које сам исекао вадећи из баште тачке, фолију и поменуте траке за заливање. После тога сам откачио дрљачу и се рвао са малим плугом док сам га ручно извукао из гараже, јер ми унапред није допао алгоритам: закачи приколицу (са ђубривом у њој) – извуци приколицу – откачи приколицу - закачи плуг – извуци плуг и ори башту – увуци плуг – откачи плуг – закачи приколицу - увуци приколицу – откачи приколицу – упаркирај трактор.

Почео сам са орањем око један-пола два и на пола посла отишао на ручак. После ручка сам отишао прво да упалим грејање, па наставио орање. Чим сам поорао, откачио сам плуг испред гараже и закачио сетвоспремач, да спремим две ширине сетоспремача за сејање лука. И после четири прохода нисам добио земљу погодну за сејање лука - бусаво. И тако негде око четири-пола пет, када сам све спаковао где је требало, ушао сам унутра фрустриран због лоше припремљене земље за лук. Додуше, не једим се пуно - мој комшија вазда ландара по селу трактором и фрезом, па ћу га неки дан преусмерити да код мене у башти направи један круг...

И онда можеш да ме разумеш зашто уморан и помало фрустриран нисам имао воље да ти одговорим исте вечери, поготово када ме је сачекало твоје крајње тупаво "Такође закључујем из твог писања да је рат срећа за обичан народ... " и још којекаве ироничне опаске на нешто чега се нисам дотицао, а ти ми то ипак ставио у уста. Е баш у том моменту сам помислио да ниси "здрав у главу" (или како рече мој рођак из Зрењанина – да ти је "спао ланац"; нема на чему, израз користи по нахођењу) и запитао се да л' си добро.

На крају, хоћу да ти дам замерку на нешто што си у дискусији самном написао поменувши Вучића, Вулина и Кона. Написао си "Ви који их подржавате, подржавајте их и даље". Шта те је дођавола навело да све са којима не делиш мишљење, ставиш у исти кош? То ти је тако погрешан закључак.

Meni kako su ugradili taj cip ne smem da udjem u zlatarsku radnju sve se polepi za mene.
Брате, већ видим како изгледаш чим крочиш у златару.

sontoro-shirtless-300-rise-of-an-empire-official-trailer.jpg

:ROFLMAO:

Poslednja izmena:
Pa ne znam da li je cenzura ,autocenzura ili biranje iznosenja cinjenica koje se poklapaju sa licnim ubedjejem.
Ако сте којим случајем мислили да ја износим чињеницу о цензури на основу својих шпекулација, а можда и нисте... да само, за сваки случај наведем...ево бар 2 извора где се јасно каже да је о болести јавно писано јер не подлеже војној цензури управо због неутралности...

„Неки“:) са иницијалима DW је изнео „изабрао и изнео лично убеђење“

„To što je ta pandemija poznata pod današnjim nazivom rezultat je činjenice da je bolest najpre bila opisana u Španiji, koja, kao neutralna zemlja u Prvom svetskom ratu, nije podlegala vojnoj cenzuri, pa se o pandemiji otvoreno pisalo.“

https://www.dw.com/sr/španska-groznica-pouke-za-budućnost/a-53266162

И „неки Wikipedija“:) је изнео сличан став...

https://sh.wikipedia.org/wiki/Španska_groznica

To da antitijela neznace skoro nista sam mislio ozbiljno . Prvo sam cuo neki dan od dvije dr kojima vjerujem identicnu pricu , a dva dana kasnije procitao na vise mjesta da ova antitijela koja ovde testiramo jedino mogu biti pokazatelj prelezane korone ali za imunitet vrlo malo . Postoje tu neka druga antitijela, nesto sam shvatio a nesto ne a i neda mi se kuckati tolko . Objasnice neko drugi.

Nazad
Vrh