Cuo od prijatelja koji zivi tamo.Ко каже да је таква ситуација у Немачкој?Јеси био па видео лично или?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Cuo od prijatelja koji zivi tamo.Ко каже да је таква ситуација у Немачкој?Јеси био па видео лично или?
Слабо ти тај пријатељ то објаснио.Нити је шта радикално урађено,нити је нека паника,нити повећан број оболелих.Сасвим нормалан живот,вакцинисани и који су прележали корону немају никаква ограничења,имају сертификате на мобилним,не вакцинисани за неке ствари требају тест и то је то.Нема ивермектина у продаји за људе јбг,кафане раде,ресторани,гориво је 1.7е ал то сад нико не објављује ни овде ни на фб,а пре подавише како је јефтино гориво преко.Џаба млатите празну сламу ту,како одлуче главоње тако ће и бити.А нешто паметно неће сигурно.Cuo od prijatelja koji zivi tamo.
Kod nas je UBEDLJIVO NAJVECI BROJ UMRLIH I OBOLELIH OD KANCERA iako ovu bolest niko ne spominje kod mene u ulici od 10 smrtnih slucajeva 7 je od kancera a da petoro nikada cigaru nisu zapalili. Normalno je da u gradu niko nije zbog ovoga pritisnuo alarm a ako je neko i hteo neka manja udruzenja ekoloskih to je bilo medijski totalno uguseno a sto se tice obolelih od kancera gde je Srbija na prvom mestu na u Evropi slican strah je prisutan i kod stanovnika Panceva ili Beograda a oboljevaju i oni koji zive u prirodnim rezervatima. Da si bio GRABICE u nekoj od onkoloskih bolnica video bi koliko ima dece i svih zivotnih dobi i veruj mi da ne znam ni jedno jedino dete koje je osetilo koronu. A sto se tice tih ljudi koje si poznavao a koji nisu bili vakcinisani ne znam da li ti to predpostavljas ili su ti preneli mediji ali ja licno znam mnogo njih koji su umrli od posledica korone a da su bili vakcinisani a znam i vakcinisane koji su fasovali oba plucna krila a ako meni ne verujes samo pitaj medicinsku sestru sa kovid odeljenjaJa bi dodao nesto , ne poznajem citavu planetu , poznajem malo ljudi , od tih malo neki su na respiratoru koji se nisu cjepili jer ne veruju u vakcinu a jos bi trebalo da rade dugo do penzije , a neki koji su jos dugo trebali da cekaju na red za jednosmjerno putovanje otputovali jer nisu bili cjepljeni , ne poznajem nikog koji je cijepljen a da je zaglavio ozbiljnije od kovida u bolnici. I sada gdje je ta tvoja teorija.
Добро де, мани то што сам те разочарао. Да сам на почетку знао да пред собом имам циљ да те не разочарам, другачије бих се повео.Сад си ме потпуно разочарао...
Isto bi se desilo i da je vakcinisanJuče se čuo sa kolegom iz bivše firme,dobio je
koronu po drugi put.Za sada od simptoma ništa naročito,malo grlo ga boli i curi mu nos.Šta je trebalo da radi?Jel da se vakciniše odmah posle preležane korone?
Ja sam imao 350.Moj komšija vakcinisan i revakcinisan ima zapaljenje oba plućna krila, temperaturu 39, CRP preko 170…tako da nije isto, pedeset i koju godinu ima
Rekle im neke cike na tv u da to treba da uradeJutros mi javlja supruga da nam je prva komšinica fasovala koronu iako je primila dve doze vakcine i čak je pre par nedelja vakcinisana i od sezonskog gripa. Svi se u porodici izbedačili i sada se pitaju što smo se VAKCINISALI?
Nisu samo na TV-u.Rekle im neke cike na tv u da to treba da urade