I procenat smrtnosti je bio 40% a od korone je 0,87% ako je verovati statistici.Није баш за упоређивање те две епидемије. Против вариоле је постијала вакцина. И десила се локално.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
I procenat smrtnosti je bio 40% a od korone je 0,87% ako je verovati statistici.Није баш за упоређивање те две епидемије. Против вариоле је постијала вакцина. И десила се локално.
Dobro nije resenje, ali sta je resenje? Samo pisu ne valja ovo ne valja ono. Predlozite resenje bilo iz iskustva neke druge zemlje il smislite nesto novo. Ovako jedni pisu da bolesti nema drugi da vakcina ne valja. Ne vidi se svetlo na kraju tunela.Pa hajde sve ostalo sto si napisao ali pizdousti.... pa naravno da je kriv za sve...
Konkretno ja ne odvracam nikog ni od sta ali smatram da ono sto nam se nudi nije resenje.... u sve sumnjam a kako i ne bih ona pizd...usta pic...na se seta naokolo bez maske medj masom ljudi a prica kako cemo svi pomreti... da je tako zavukao bi se u misju rupu i ne bi izlazio odatle kao ni ovi njegovi razbojnici.... Da se neko igra ljudskim zivotima - igra se a sta je i kako je vreme ce pokazati
To se nije ni znalo . Krile su se informacije a i nije bilo medija dostupnih . Mozda po opstini sedmicno 1 , manje opstine .Зато што корона вирус и сви вируси уопштено, не 'ебу силу и раде по простом и неумољивом алгоритму - ширење нон-стоп, без пауза и задршки. Са таквим неуморним вирусом не можеш да се избориш поштовањем људских права и осећања, убеђењима и мерама борбе са њим другачијим од оних који су у историји давали резултате - спречавање могућности преноса (просто - карантин) и масовна имунизација одмах и свих.
Све то траје мање времена и пролази са мање жртава него ово мрцварење где нам у држави само од короне сваког дана оде Богу на истину пун аутобус људи (питање за људе из Српске - колико људи нам је дневно гинуло у данима рата када није било неких офанзива и крупнијих пичкарања?).
Ja bi dodao nesto , ne poznajem citavu planetu , poznajem malo ljudi , od tih malo neki su na respiratoru koji se nisu cjepili jer ne veruju u vakcinu a jos bi trebalo da rade dugo do penzije , a neki koji su jos dugo trebali da cekaju na red za jednosmjerno putovanje otputovali jer nisu bili cjepljeni , ne poznajem nikog koji je cijepljen a da je zaglavio ozbiljnije od kovida u bolnici. I sada gdje je ta tvoja teorija.Odgovori "struke" na pitanja "teoretičara zavere":
Ako oboli sa prvom dozom vakcine:
"PRIMIO SAMO JEDNU DOZU!"
Ako oboli sa dve doze vakcine:
"PA, NISU PROŠLE NI DVE NEDELJE!"
Ako su prošle dve nedelje a vakcinisani oboli:
"PA, VAKCINA JE DA NE OBOLI TEŠKO!"
Ako oboli teško:
"PA, VAKCINISAO SE DA NE UMRE!"
Ako umre:
"E, PA NE ŠTITI BAŠ 100%!"
Ako se vakcinisem, mogu li prestati da nosim masku?
Vlada: "NE"
Ako se vakcinisem, hoću li biti otporan na Covid?
Vlada: "Možda. Ne znamo tačno, ali verovatno ne".
Ako se vakcinisem, neću barem biti infektivan za druge?
Vlada: "NE. Vakcina ne zaustavlja infektivni prenos".
Ako se vakcinisem, koliko će imunitet trajati?
Vlada: "To još niko ne zna. Sve Covid “vakcine” su još u eksperimentalnoj fazi".
Ako se vakcinisem, prestaju li mere socijalnog distanciranja?
Ako se moji roditelji, baka i deda i ja vakcinisemo, možemo li se opet zagrliti?
Pa koja je onda korist od vakcinisanja?
Vlada: "Nadamo se da vas virus neće ubiti".
Jeste li sigurni da od vakcine neću imati trajne i teške posledice ili da me slučajno neće ubiti?
Ako me, statistički gledano, virus neće ubiti (stopa preživljavanja 99,8%), zašto bi trebalo da se vakcinisem?
Vlada: "Da zaštitimo druge".
Dakle, ako se vakcinisem, mogu sa 100% sigurnošću zaštititi druge ljude sa kojima dolazim u kontakt?
Ako dobijem ozbiljne neželjene reakcije ili dugotrajne posledice nakon vakcinisanja, (a koje su još uvijek nepoznate) ili slučajno umrem od vakcinisanja, hoću li ja (ili moja porodica) dobiti odštetu od proizvođača vakcine ili Vlade?
Vlada: "NE – Vlada i proizvođači vakcina nemaju nikakvu odgovornost u vezi sa ovom eksperimentalnom vakcinom".
Da rezimiramo, Covid19 "vakcina":
NE pruža imunitet.
NE štiti od virusa.
NE sprečava umiranje od njega.
NE jemči da ga nećete dobiti nakon vakcinisanja.
NE zaustavlja njegovo prenošenje na druge.
NE eliminiše ograničavanje putovanja.
NE eliminiše zatvaranje poslovnih delatnosti.
NE eliminiše Lockdown.
NE otklanja meru nošenja maski.
Шта није јасно?
Ето тај полиомијелитис, који је такође вироза, је лепо сузбијен вакцинцијом деце, па хепатитис је под контролом, мале богиње такође, велике богиње искорењене. Сви они су нежива "хемикалија" - вирус и сви они имају стратегију опстанка, па је човечанство имало довољно одлучности да их сузбије/искорени и мерама од вакцинације до прања руку. Некако ми то нису покушаји, већ успешно обављени задаци.Микроорганизми имају своју стратегију опстанка у неповољним условима (вирус није микроорганизам него „хемикалија“) и има их стварно много, без обзира на покушај искорењивања неких.
Ко каже да је таква ситуација у Немачкој?Јеси био па видео лично или?Mislim ako sami nesto ne preduzmemo. Ne vakcinises se, ne postujes preporuke tipa maska, izbegavanje skupova i sl. i zavrsis sa cevkom u grlu? Sami smo sebi krivi zbog svoje neupucenosti ili jos gore tvrdoglavosti. Svako ima svoj izbor, ali neka ne ubedjuje druge. Brzo smo zaboravili Italijanske i Spanske masovne grobnice za umrle, u Rumuniji zatvorene skole i vrtici, razmislja se o ponovnom uvodjenju policijskog casa. Slicna situacija u Nemackoj i Britaniji. Australija gotovo hermeticki zatvorena. Niko na svetu nema pouzdanu terapiju, ali ima pametnih koji znaju da je vakcina prevara. Mozda je, ali onda kazite sta je pametno ili da cekamo da nas kosi jednog po jednog. Zamera se da je kupljeno previse pa da treba da se potrose. Mozda, ali da nisu nabavljene bilo bi zasto nisu. Lazu nas za druge stvari iz zivota pa im nista ne verujemo? I to je tacno. Sludjen narod.