Ja sam imao takve simptome u decembru 2020, zena kasljala dosta ja navodno negativan, deca pozitivna, svi smo bili zajedno najvise u jednoj prostoriji, znaci bez vakcine.Ja pijem ponekad zeolit, pio sam ga prosle zime malo vise a on je malo grozan, i odjednom ja ga pijem i super je, ukus kao voda.Sve sto sam jeo nisam osecao, nos mi nije bio zapusen, nisam osecao alkohol ni jedan, ni benzin, nista nisam osecao 5-6 dana i polako se vracalo postepeno.Inace kod nas oboljevaju i vakcinisani fajzerom.Ono sto me trenutno najvise brine je udar na trudnice, strahovit prtisak se vrsi bez razloga jer i ranije je smrtnost bila ista.Svastika mi nosi dvojke,ali mislim da je imala virus letos, sada se oseca ocajno jer nezna vise sta da radi.Deca su najbitnija od svega i ko moze da garantuje da se nesto nece iskomplikovati posle vakcine!?
Vakcine u vecini slucajeva valjda pomazu ali i virus u 97-98% ne ubija, ostaje dilema, ako primis mozes umreti od iste a mozes i bez nje, ljudima nije lako i zato je vazno da podelimo iskustava ali da ne uticemo na druge da rade isto sto i mi, jer ovo nije setva kukuruza.