Ivermektin kao lek protiv korone

Ne ti nisi dobro pročitao,@zcurcic je dobro pitao,nije bio bolestan a bio je vakcinisan.Dobio koronu bilo mu loše,otišao na pregled,saturacija ispod 90,oni ga vratili kući,njemu posle toga pozli,pošalju ga na Mišeluk,stave na respirator i čovek posle nekoliko dana umro.
Saturacija ispod 92 već si zreo za kiseonik i to pod hitno a oni ga šalju kući.......to čak i mi gluperde nevakcinisane znamo

Ja sam danas išao da primim treću dozu vakcine i pre vakcine su mi izmerili temperaturu i nabili neki mali aparatić na prst i sestra je sa njega očitala 95. Je l' to saturacija? Doktor koji me je pregledao pre vakcine nije ništa rekao na tih 95. Koliko je normalna vrednost? (Malo ste me uplašili sa tih 92 - zreo za kiseonik.)

Izgleda da se retko ko vraca sa respiratora
Ово је некако најтачнији закључак...пре два дана сам изгубио брата од рођеног стрица. Данас је била сахрана.

Не могу да схватим како је пристао да оде у болницу (ћерка му вршила притисак и практично га „одвукла“ тамо). Стављен је на кисеоник и још тада сам рекао да неће преживети...наравно, после следи респиратор...и оде човек...

Некако у складу са оним што ми рече докторка прошле године: разговара човек са нама и после пола сата га нема...

Drugar pozitivan na koronu ,vakcinisan astra zenekom u maju i to dobro ga vakcina razdrmala jedno dve nedelje bolovi u glavi .Nema temperaturu slab kasalj i nema culo mirisa ,probao na da omirise razredjivac ali nista nije osetio ,dobio je kesu lekova ,snimio pluca za sad cista .
Ja sam imao takve simptome u decembru 2020, zena kasljala dosta ja navodno negativan, deca pozitivna, svi smo bili zajedno najvise u jednoj prostoriji, znaci bez vakcine.Ja pijem ponekad zeolit, pio sam ga prosle zime malo vise a on je malo grozan, i odjednom ja ga pijem i super je, ukus kao voda.Sve sto sam jeo nisam osecao, nos mi nije bio zapusen, nisam osecao alkohol ni jedan, ni benzin, nista nisam osecao 5-6 dana i polako se vracalo postepeno.Inace kod nas oboljevaju i vakcinisani fajzerom.Ono sto me trenutno najvise brine je udar na trudnice, strahovit prtisak se vrsi bez razloga jer i ranije je smrtnost bila ista.Svastika mi nosi dvojke,ali mislim da je imala virus letos, sada se oseca ocajno jer nezna vise sta da radi.Deca su najbitnija od svega i ko moze da garantuje da se nesto nece iskomplikovati posle vakcine!?
Vakcine u vecini slucajeva valjda pomazu ali i virus u 97-98% ne ubija, ostaje dilema, ako primis mozes umreti od iste a mozes i bez nje, ljudima nije lako i zato je vazno da podelimo iskustava ali da ne uticemo na druge da rade isto sto i mi, jer ovo nije setva kukuruza.

Poslednja izmena:
Ja sam danas išao da primim treću dozu vakcine i pre vakcine su mi izmerili temperaturu i nabili neki mali aparatić na prst i sestra je sa njega očitala 95. Je l' to saturacija? Doktor koji me je pregledao pre vakcine nije ništa rekao na tih 95. Koliko je normalna vrednost? (Malo ste me uplašili sa tih 92 - zreo za kiseonik.)
95-98 je normalno kod zdrave osobe,90-92 si već na kiseoniku
Dok sam imao koronu,nikad mi nije padalo ispod 95, merio sam ujutro i uveče naravno zahvaljujući Ivermektinu :osmeh::osmeh::osmeh:

Od 90 pa na gore je ok, meni je svaki dan 96-100% imam onaj sat sa apartom i proveravam .
Moj tast je sa obostranom upalom imao 98 i lezao u bolnici.

Ово је некако најтачнији закључак...пре два дана сам изгубио брата од рођеног стрица. Данас је била сахрана.

Не могу да схватим како је пристао да оде у болницу (ћерка му вршила притисак и практично га „одвукла“ тамо). Стављен је на кисеоник и још тада сам рекао да неће преживети...наравно, после следи респиратор...и оде човек...

Некако у складу са оним што ми рече докторка прошле године: разговара човек са нама и после пола сата га нема...
Zato što je respirator posao za anesteziologa sa debelim iskustvom,nema tu neki šablon već treba da se prate parametri.A u ovoj situaciji to je nemoguće.I zato respirator uglavnom znači kraj.

Komšija 58 godište,zaglavio respirator,nakon nedelju dana mu bolje,posle 3 dana zovu ukućane da saopšte da je bolje i da izlazi sa intezivne.Uveče istog dana zovu kažu šta je bilo do nas mi smo uradili,otkačio se tromb i kraj.

Наравно, писао сам о томе и када је било расправе прочитао успут упутство за рониоце (тиче се примене кисеоника) и још понеке „ситнице“. Ту сам могао видети колико је то одговоран посао и навео сам то и по питању анестезиолога (ко се сећа, написао сам податак да много година „кубуримо“ са овом струком – нема их једноставно, довољно).

@zeljkoo

Не играјте се људи са "свим и свачим". Тај зеолит није „златан“. Људи нису биљке да то користе. Кажу боље упућени и да је канцероген. Немојте ни да пијете све и свашта...

Чувајте се сада када радите по овом ветровитом и хладном времену... „вратите“ мало изгубљене енергије телу, топлотом.

Sve zavisi od organizma do organizma. Gledao dokumentarac o ekstremnim alpinistima i snrtnim slucajevima. Navodno nista ne znaci ako je neko sportski tip vec vise genetika koliko organizam , odnosno mozak radi sa manjkom O u krvi , tako da neki ljudi mogu da funkcionisu sa manjim a neki ne mogu.

Ne ti nisi dobro pročitao,@zcurcic je dobro pitao,nije bio bolestan a bio je vakcinisan.Dobio koronu bilo mu loše,otišao na pregled,saturacija ispod 90,oni ga vratili kući,njemu posle toga pozli,pošalju ga na Mišeluk,stave na respirator i čovek posle nekoliko dana umro.
Kako si napisao,može se dvojako tumačiti ali moja greška.

Sve zavisi od organizma do organizma. Gledao dokumentarac o ekstremnim alpinistima i snrtnim slucajevima. Navodno nista ne znaci ako je neko sportski tip vec vise genetika koliko organizam , odnosno mozak radi sa manjkom O u krvi , tako da neki ljudi mogu da funkcionisu sa manjim a neki ne mogu.
Са том генетиком се мало претерује. Свакако да постоји различитост организма, али постоји и различитост карактера. Колико ће „слабији карактер“ потрошити више кисеоника ако га мало више савлада страх. Мозак је велики потрошач „ресурса“...

Смирен човек који размишља увек боље савлада опасне ситуације. Уплашен, често доживи шок...

Када сам најозбиљније писао о страху који потпирују кроз медије, била је повика (нисам само ја писао, него и други).

Poslednja izmena:
@drsole
Koristim ga par godina kada se setim, imam samo dobra iskustva sa njime, taj zeolit je za ljude, dosta sam citao i gledao ima mnogo emisija o njemu, on bi trebalo da bude vise lek nego steta za organizam, cak je antikancerogen, tako kazu neki u nekim zemljama se koristi kao registrovan lek.Svakako je bolji od antibiotika i ostalih farmako sranja.

Koliko sam shvatio.Vakseri tvrde da kineske ne valjaju ( a i to su vakcine) a to je 70% vakcinisanih.Pa koliko mi onda zapravo imamo onda pametnih.Pitam za druga.

@zeljkoo
Не знам ја сам читао да може бити штетан и чак опасан. Како нисам склон никаквим „лековима“ избегавам и тај зеолит (купила ми жена пре неких десетак година, попио сам две „дозе“ за 5 дана и бацио све).

За антибиотике и фармакосрања (одличан израз) делимо мишљење.

Остајем при томе да је и зеолит за мене „све и свашта“.

Pijem zeolit vec 10 godina svaki dan po jednu kascicu. Sad imam 67 godina i obradjujem sam 2 ha voca i odlicno se osecam. Ne pijem nikakve lekove i ne patim niodkakvih bolesti, bar da ja znam. Tu pricu da je zeolit stetan siri farmakomafija kako bi prodala vise lekova.

Ja sam imao takve simptome u decembru 2020, zena kasljala dosta ja navodno negativan, deca pozitivna, svi smo bili zajedno najvise u jednoj prostoriji, znaci bez vakcine.Ja pijem ponekad zeolit, pio sam ga prosle zime malo vise a on je malo grozan, i odjednom ja ga pijem i super je, ukus kao voda.Sve sto sam jeo nisam osecao, nos mi nije bio zapusen, nisam osecao alkohol ni jedan, ni benzin, nista nisam osecao 5-6 dana i polako se vracalo postepeno.Inace kod nas oboljevaju i vakcinisani fajzerom.Ono sto me trenutno najvise brine je udar na trudnice, strahovit prtisak se vrsi bez razloga jer i ranije je smrtnost bila ista.Svastika mi nosi dvojke,ali mislim da je imala virus letos, sada se oseca ocajno jer nezna vise sta da radi.Deca su najbitnija od svega i ko moze da garantuje da se nesto nece iskomplikovati posle vakcine!?
Vakcine u vecini slucajeva valjda pomazu ali i virus u 97-98% ne ubija, ostaje dilema, ako primis mozes umreti od iste a mozes i bez nje, ljudima nije lako i zato je vazno da podelimo iskustava ali da ne uticemo na druge da rade isto sto i mi, jer ovo nije setva kukuruza.
Bas zato sam i pisao nije tema vakcina nego ivermektin treba izneti svoje vidjenje ove posasti i eventualno svoj slucaj.Tv gledam i ja i moje je da prosudim koliko verujem a koliko ne.Molim kolege koji piju ivermektin da daju svoj sud o svemu, a o vakcini sudim ja sam

Koliko sam shvatio.Vakseri tvrde da kineske ne valjaju ( a i to su vakcine) a to je 70% vakcinisanih.Pa koliko mi onda zapravo imamo onda pametnih.Pitam za druga.
Nit' sam vakser, nit' antivakser, niti sam vakcinisan, niti utičem na bilo ciju odluku. Svako radi sta mu je volja. Ja sam napisao samo moje zapažanje oko zaraženih u mestu u kom živim. I to je to od mene.
Aj zdravo

Nazad
Vrh