Neko je pomenuo vakcinaciju onih koji su prelezali kovid, ja mogu da potvrdim nezvanicno 2-3 slucaja reinfekcije sada ali sa blagom slikom.Da razjasnimo vec jednom, ni jedna vakcina nije ni blizu prirodnog imuniteta a zasto? To je zakon medicine, zasto je tako to moraju da objasne eksperti, pre vakcinacije govorilo se da je imunitet krda najbolji, sada ispade da je vakcina bolja od prirodnog imuniteta sto naravno nije tacno.Imao sam virus, imali smo svi ovde, ja neznam hocu li pokupiti opet ili hocu li umreti, ako me nema dugo to je to.Za sada niko od nas iz kuce nije ponovo zarazen, celo selo trenutno prolazi kroz koronu, moj brat koji je imao tezu sliku ali bez kiseonika samo onako tezu u drcembru kada i mi, sada na primer nije oboleo a zena, dete otac i majka svi u bolnici u cupriji, dete je bilo kod kuce.Svi su pregurali, njegova majka nema jedno plucno krilo, drugo je osteceno, prezivela a zena dobila secer inace zdrava osoba, znaci pravila nema.On se nije zarazio, nije niko od nas koji smo imali ali zato jesu svi koji nisu i koji su vakcinisani i ovi koji nisu vakcinisani,uopste nema razlike.Vlast u Srbiji je napravila katastrofalnu gresku kada je pocela da vakcinise ljude koji su prelezali virus, ja neznam ni jednog a da se ponovo razboleo bar za 6 meseci, ni jednog.Cuo sam za neke na internetu za dva tri puta poz. Ali preziveli, sto je ok.Ali zato 90%vakcinisanih su imali virus a da pre toga nisu imali.Znaci prirodni imunitet je mnogo jaci i bolji od vakcine, to je bre praksa, to svi mi vidimo, zasto da nam neko iznosi cinjenice koje su lazne.Ja poznajem ljude, svakog dana cujem nesto novo,ne treba mi pink da bih znao stanje.Zena je radila u crvenoj zoni posle zaraze, nije se vise nikada zarazila, kolege jesu i to svi do jednog, zbog njenog posla nesmem i necu da iznosim detalje sta je sve bilo, ja sam jedini u porodici nevakcinisan i deca naravno, jednostavno verujem u medicinu koja je starija od korone, ovi sada kroje kako njima odgovara.Pa mi smo zakljucavani na 200pozitivnih! Policija nam skupljala babe po bastama, o cemu vise da pricamo? Sada niko ne postuje karantim, svi negde idu.Istrazivanja pokazuju da je vakcina krivac za skok zarazenih i za mutaciju virusa,ako nadjem ubacicu snimak, veoma zanimljiv.Virus nalazi nacin da probije vakcinu cak 99% slucajeva ali mije probio priroradan iminitet, mozda vrlo malo, za to imam dokaze i stojim 100% iza toga.Znaci, prvo su vakcinu morali da prime oni koji hoce i oni koji nisu imali virus, jer ovi koji su izasli iz infekcije nisu bili rizicni, sta smo mi uradili, na strah tih ljudi nabili smo njima vakcinu i sada imamo milion ljudi koji nam sluze kao statistika, pa oni nebi oboleli vise id 2-3% bez vakcine i imamo vakcinisane koji takodje oboljevaju, imamo zataskavanje broja zarazenih i umrlih, ali mi jednostavno znamo.Mogu oni da zataskaju,ali ja vidim kada poznajem ljude, to nemogu da im oprostim.Zavadili su narod, to je opasana stvar.