Ivermektin kao lek protiv korone

@drsole
A je si li vakcinisan protiv TBC odnosno tuberkoloze?
Verujem da jesi.
Eto ti odgovora zašto na sreću nije došlo do infekcije.
Svaki organizam je drugačiji, neki se bolje i efikasnije brani.
Kod nekog je to na žalost lošije, ali i takvi slučajevi potvrdjuju pravilo.
A to kakvo je naše zdravstvo, ne vredi pričati. Slažem se sa tobom,
mada uvek ima ljudi koji su odgovorni i vrede treba biti korektan.

@drsole
A je si li vakcinisan protiv TBC odnosno tuberkoloze?
Verujem da jesi.
Eto ti odgovora zašto na sreću nije došlo do infekcije.
Svaki organizam je drugačiji, neki se bolje i efikasnije brani.
Kod nekog je to na žalost lošije, ali i takvi slučajevi potvrdjuju pravilo.
A to kakvo je naše zdravstvo, ne vredi pričati. Slažem se sa tobom,
mada uvek ima ljudi koji su odgovorni i vrede treba biti korektan.
Твој одговор је као када питаш попа: „Оче јесу ли сви људи једнаки пред богом“. Наравно да ти одговори да јесу. „Па како то оче да мојих троје деце 10 дана гладује а они пребогати бацају на тоне хране дневно?“

„То је питање људи а не бога“ ...у одлепрша у своју удобност (јер углавном подржавају богате „ктиторе“... па и патријарх нам је био у некој селендри под „палмом“). Заболе га за сиромашне.

Исто кад питаш здравственог радника како то да се ја нисам заразио...па ти си те вакцинисан...те отпоран, те ниси био у контакту са вирусом. Иди бегај...

Чуди ме да ниси питао да ли су они вакцинисани и шта ће у неодговарајућој установи (за једног знам да ради ко зна какве послове преко „гране“ па платио, али у тим условима рада успео да "запати" туберкулозу а други изгледа „боем“ а ја кажем клошар и сместили га преко везе – одмах се препозна акценат).

Сваки човек постане неотпоран ако угрози (преоптерети) сопствени организам. Каква бре заражавања...

Не сећам се ко је изјавио: Није битан микроорганизам, него стање организма (наравно, мисли се на уобичајене друштвене прилике, а не ратове или општу глад и слично).

Evo šta kaže nezavisno istraživanje vezano za procenat hospitalizovanih.
Novine nisu nezavisne, ali se ista vest pojavila u različitim medijima.

Имаш конкретне податке по данима и тачне бројеве колико од инфицираних су невакцинисани а колико вакцинисани и колико је прошло времена од када су то учинили? Ако немаш, онда је то само још једно субјективно мишљење засновано на било чему другом осим на конкретним подацима.

Него, читав ту дискусију коју водите о вакцинама и њиховој ефикасности и мислим да је била другачија ситуација пре годину дана, када није било вакцина ни у најави. Је л' прошле године у ово доба, и поред досадашњег процента вакцинисаних и прележалих корону, мање инфицираних и умрлих него сада? На страну мутације вируса који га чине ефикаснијим, али да није разлог за то што су наплашили људе да избегавају (или је чак и било забрањено) јавне скупове, држе дистанцу, користе маске, пооштре хигијенске мере...?

...
Него, читав ту дискусију коју водите о вакцинама и њиховој ефикасности и мислим да је била другачија ситуација пре годину дана, када није било вакцина ни у најави....
Немој и ти да прођеш као ја јер ме је један „академски грађанин“ назвао незналицом...он зна:ROFLMAO:...вакцина се годинама припремала и била у „туршији“ (мора мало да одлежи пре примене). А ти сада тврдиш да је прошле године није било ни у најави.

Неће то на добро када види „академски грађанин“. Ако наиђе, бегај... :)

Слажем се са доктором јер је вољан и одлучан да се побуни, али када чујем попиј ово попиј оно, појачај дозу витамина С и тако то, мука ми је. То је последица сипања знања у главу и он је као млад човек био дрчан и није поштовао искусне лекаре, него књиге и сипање знања у главу. Нигде витамина из природе и здравог НЕЗАТРОВАНОГ воћа и поврћа.

Колико се ја сећам прави лекар је код тешких прехлада саветовао мировање (дати прилику организму да се „закрпи“), воће поврће, храну која мање оптерећује организам при варењу...

Лако се примети код деце да се погорша стање после пар дана мировања јер деца после првог олакшања навале да скачу...и оде потребна енергија узалуд...Још се нису стекли услови за „феномен“ оздрављења (то тако називају стручњаци и није никакав феномен него постизање уобичајеног стања нападнутог организма...није то никакав феномен).

ПС

Подршка људима који су се окупили да изразе незадовољство против фашизма 21. века.

Немој и ти да прођеш као ја јер ме је један „академски грађанин“ назвао незналицом...он зна:ROFLMAO:...вакцина се годинама припремала и била у „туршији“ (мора мало да одлежи пре примене). А ти сада тврдиш да је прошле године није било ни у најави.

Неће то на добро када види „академски грађанин“. Ако наиђе, бегај... :)
Samo te "gledam"....
Nazalost,izgleda da je tvoj domasaj u svemu ovome da se prikljucis protestu onih balvana sto dangube na ulici.
Samo sam virnuo u temu,kad ono opet ti.I opet ti.Pa Zoran,pa ti....
Svaki forum ima bar 2-3 Nestorovica.
Ovde Zoran i ti nemate konkurenciju u glupostima.
Samo se raspisi dobro....

Ps.
Bolest ne bira....

Samo te "gledam"....
Nazalost,izgleda da je tvoj domasaj u svemu ovome da se prikljucis protestu onih balvana sto dangube na ulici.
Samo sam virnuo u temu,kad ono opet ti.I opet ti.Pa Zoran,pa ti....
Svaki forum ima bar 2-3 Nestorovica.
Ovde Zoran i ti nemate konkurenciju u glupostima.
Samo se raspisi dobro....

Ps.
Bolest ne bira....
A ti si suva inteligencija.Da te nema.treba te izmisliti i klonirati.
P.S. Ko je tebe uopšte spomenuo.
Šta ima Nestorović sa ovim snimkom.Šta imaju i oni,kako ih ti zoveš balvanima sa ovim snimkom.
Pogledaj snimak i njega prokomentariši pa da čujemo nešto pametno.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh