MOMOSARIC
Član
Evo i kolega mornar je potvrdio jednu moju , i ne samo moju tezu , na ovom forumu , da se misljenje itekako mijenja . U svojoj prvoj recenici je iznio tvrdju koju je opovrgavao i on i mnogi drugi prosle godine . Posteno
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
To je prepiska izmedju Zorana i mene jer je napisao da sada ima vise obaveznih vakcina nego kad smo mi bili deca.Milane kakve veze imaju boginje sa koronom... kod nas su u zadnjih godinu dana tri mlade zene umrle od kancera, da je se posvetilo preventivi koliko propagandi o vakcinama od korone kamo srece, sve je zanemareno, bitno je samo vakcinisati se.... ludilo
To što pričaš o tvojoj supruzi kojoj je uskraćena zdravstvena zaštita.O tome ja pišem od prvoga dana i izložen sam stalnim napadima onih koji favorizuju koronu.Nemaju oni drugu muku.Ciljno se to radi.Mnogo više će nelečenih od drugih bolesti umreti u odnosu na one koji umiru od korone mada je opšte poznato da dosta guraju umrlih od korone nego što je stvarno stanje.Kako može jedno odeljenje ili dva da blokira kompletnu bolnicu.Da sada verujemo u cifre i da se veliki deo leči kod kuće a šta je bilo kada smo imali 100 zaraženih-SVE JE OTKAZANO od kontrolnih pregleda do operacija.Pa ja sam operisan kada su zbog gripe bile zabranjene posete bolnicama i sve je radilo.Ali ovo je KORONA.Gripa ne ubija a od korone se pada po ulicama.To je prepiska izmedju Zorana i mene jer je napisao da sada ima vise obaveznih vakcina nego kad smo mi bili deca.
Cekaj ,cekaj sada pises preventiva v.s. propaganda o vakcinama u korist preventive ,a prosle godine su svi listom bili protiv preventivnih mera (koje su po mom misljenu kod nas bile sludjujuce i kontraproduktivne).Ili mozda nisi mislio na tu preventivu, vec preventivne preglede potencijalno obolelih od tumora.
To i mene licno pogadja jer supruga mi je imala zakazan dijagnosticki pregled jos u septembru prosle godine a evo prodje i ovaj september i dobar deo oktobra poziva za pregled jos nema.
Da li je to zbog toga sto doktori na klinici za onkologiju u pasterovoj iz obesti nece da je pozovu ili im je neka druga muka legla na ledja je pitanje svih pitanja. Ja mislim da je ovo drugo i da svi jedva cekaju da se vrate svojim normalnim aktivnostima ,al sudeci po nama nece to skoro da bud
Ovo je pandemija nelogicnosti.Nisam pisao ovde, dobro pratim situaciju, imam vec mnogo debata sa neistomisljenicima oko virusa, vakcine i td. sta reci, ovo je prica u kojoj nema kraja.Mi sada mozemo pisati jos dve godine na ovu temu, svako ce imatu svoje misljenje.Istina je tu negde izmedju.Ja sam imao virus prosle godine kao i cela porodica i troje dece, nikada nisam negirao da ga nema, evo sada bas u mom selu ima najjaci udar, pokosio je sve redom, sve koji nisu imali u onom talasu kada smo mi.Stric mi je umro u Krusevcu za par dana, inace imao je jos zdravstvenih problema, steta bas.Dosta ljudi je umrlo u okolini, ljudi koje poznajem, ima i mladjih, nema kraja ovom ludilu dok ne prodje kroz populaciju.Ono sto sam primetio i sto pratim, virus ne poznaje vakcinu bar ovde kod nas, ljudi imaju tesku sliku, umiru, uopste nema razlike.Moji su primili vakcinu, otac i majaka podlegli su pritisku i ako nisu nista dobili, zena je zbog posla mimo svoje volje, znaci radila je u crvenoj zoni mesecima,posle prelezanog virusa, znaci sa zarazenim ljudima, sve kolege sa posla su se zarazile i ako su imali i skafandere i maske i sve zivo.Virus je prosao kroz sve, srecom bez smrtmog ishoda.Kasnije je zapreceno da mora da se radi test od 9000 posle tri slobodna dana, tako da si prinudjen da primis vakcinu da nebi dzaba radio.Po ustavu nije obaveza, ali po njihovim mehanizmima, jeste obavezna.I mogao bih da pisem iskustva mesec dana, svakog dana sam u tome.Ovo jeste bioloski rat, narod ce platiti glavom, narod se polako porobljava, kontrolise se njihovo kretanje, sve to se znalo jos pre 3-4 godne, sve je dobro isplanirano Ko je gledao film Zaraza iz 2011 mogao je da vidi skoro istu situaciju kakva je sada.Ne zelim nikada da delim ljude na vaksere i ove druge, samo mogu da vam porucim, da se cuvate, sto manje gledate tv i sluste nase prodane strucnjake.Smrt je neizbezna za sve nas.Mozemo se malo sami zastiti ali i to je tesko kada ne vidis neprijatelja.Ono sto je najvaznije, trebalo bi da budemo svi zajedno, da se ne mrzimo medjusobno, jer crv mrznje je ubacen, ljudi su se podelili, neki su postali agresivni i to nije dobro.Postujem svacije misljnje, svoje imam i iznosim ga uvek sa garancijom, nikada nebi napisao bilo kakvu laz, na ovako osetljivu temu.Bice tesko, sledi velika kriza, svedoci smo zestokog poskupljenja, sledi bankrot Amerike, kao sto je Borojevic najavio, upravo se desava to u oktrobru, ta velika kriza pogodice i nas, najebacemo svi zbog njih, kao i uvek kada je svetska ekonomska kriza.Iza svega stoje ljudi iz senke, koji se nikada ne pojavljuju, to su ljudi iznad vodecih sila, uvek su tu postojali, od kada je moderne civilizacije.Ima tu svega i svacega, nije ovo slucajno.Nebih pisao na temu lekova, jednostavno, cuvajte se, pijte vitamine svakog dana, imunitet je kljucan, virus je za neke organizme bas poguban, bio vakcinisan ili ne.Ne treba ziveti u zabludi, ovo mora da se okonca nekako, nadam se da ce narod da se urazumi dok nije kasno.Nije mi jasno zašto se toliko potencira na valcinaciji kada i vakcinisani oboljvaju? I zašto se delimo na Vaksere i Anti Vaksere i ko je taj koi će me naterati da se vakcinišem ili ne? Ako je vakcina rešenje zašto u Izraelu toliko obolelih kada je kod njih 80% ako ne i više vakcinisanih? I ako Ivermektin pomaže i ljudi ga koriste kome to smeta? Ovo su samo neka logična pitanja običnog čoveka kome se nameću i logično odgovori. PROFIT OD VAKCINE. Prvo je bilo prvi talas, drugi talas, treći talas. Pa onda Engleski soj, Indijski soj. Pa Delta soj..... I tako dok se ne ispuca cela Abeceda slojeva, pod sojeva itd. I što ovim ljudima koi su se vakcinisali smetamo mi nevakcinisani? Kada su oni zaštićeni! Ili su shvatili da su prevareni pa bi hteli da se i mi zeznemo? Smatram da je prirodni imunitet naj bolje rešenje.
Sve ovo vodi u propast, pa skoro sve je poskupelo od 60-100% za vreme epidemije, dok se narod zastrasuje 24h dnevno na svakom kanalu u svim vestima, dok se prave nemiri na kosovu sve lagano odlazi gore, plate su povecane 5-6% ali troskovi zivota 50%, Ja neznam sta bih radio vise, imam troje dece treba to skolovati do kraja a ja vec sada vidim da nemogu da ispratim u ovim vremenima.Ima ljudi koji imaju mnogo ali mnogo je vise ljudi koji nemaju.20000 za penzionere izaci ce krvavo na nos i to bas onima koji najmanje imaju.Ali tako se kupuje vlast.Prvo zavedes red, uvodis mere,zatvaras, ucenjujes, kada cela evropa zatvara mi otvaramo, kod nas je sve naopako, prosle godine u aprilu mesecu kod nas je policija vozila babe i dede iz njiva kuci za vreme policijskog casa, kada smo imali 200pozitivnih, ko zna sta se radilo u to vreme, ko to zna.Bice zajebano ali mi mozemo da resimo Srbiju ako bas na svet ne mozemo uticati.Macvani nisu izasli na protest zbog lose cene svinja a o necem visem nema ni govora, glasa za vucica i sirotinja i deo gazdi, postajem pesimista o nekim boljim danima....
Momo lose citas izmedju redova Ja nisam vakcinisan i necu se nikada vakcinisati ali ajde sto nisam ja vakcinisan nego niko od moje familije ne razmislja ni 1 procenat o vakcinaciji sta vise TA MOGUCNOST DA PRIME VAKCINU NE POSTOJI NI TEORETSKI. Ali ajde sto niko od najblizih nece da primi nego niko od sire familije nema nameru da primi a da senzacinja bude jos veca ima ih u familiji koji vole ovog dusevnog bolesnika i gledali su njegovu propagandu u Rudnoj glavi i Babusnici EVO STA RADIM JA TO TREBA DA RADITE I VI ali i pored dobrog marketinga kada im ja ispricam svoju verziju gledanja na stvar UHVATI IH NEKA JEZA I BULJA POCNE DA ZVACE GACE a veruj mi da se ni ti ne bi spricao da sam ti ispricao kakve su trombove fasovali neki vakcinisani ASTRICOM ZENEKOM I P-FAJZEROM A STO SE TICE TOG FAJZERA ZNAM IH NEKOLIKO KOJI SU KONZUMIRALI NJIHOVE BONBONICE ZA IREKCIJU A VISE MUCENICI NE KONZUMIRAJU JER UMESTO DA BUDE....... PETAK DAN ZA METAK .........BIO JE HOROR SA KOBNIM ISHODOM VISE JE LICILO NA ...PETAK 13 ti ali necemo da ih diramo to su bili divni ljudi i domacini i nisu sigurno zasluzili takav horor. Da li je i ovde doslo umesto POBOLJSANE CIRKULACIJE SA POSPESENOM IREKCIJOM DO ZGRUSAVANJA I TROMBOVA SA TRAJNIM POSLEDICAMA ostaje samo da naslucujemo ali da je za ozbiljno razmisljanje i nekustrucnu disertaciju to sigurno.Evo i kolega mornar je potvrdio jednu moju , i ne samo moju tezu , na ovom forumu , da se misljenje itekako mijenja . U svojoj prvoj recenici je iznio tvrdju koju je opovrgavao i on i mnogi drugi prosle godine . Posteno