Ivermektin kao lek protiv korone

I onda pogledas ovaj video i pomislis, ko je ovde lud. Sva ova zajebancija je zasnovana na nekim Izraelskim istrazivanjima, nema americkih, nema nezavisnih.Doktorka rece da je priodan imunitet savrsen i da vakcina ne moze da ga kopira, pa posle ispade da su jos pre virusa znali da ce biti drugi soj pa je vakcina modifikovana, nikada nije receno da ce trebati treca buster doza, a bice ih vise.Kada nesto napravis i pustis u narod, moras da stanes iza toga i kazes, toliko i toliko doza a ne na osnovu sadasnjih istrazivanja, sto jasno govori da je u toku eksperiment sto je ziva istina Vise se nezna ko je zasticen, svako moze najebati.
Ova poslednja varijanta je najbolja.

U jednom mestu blizu mene umrli covek i zena isti dan oboje bili vakcinisani,mladi ljudi 30- 30 i neku godinu

Juče umro od ženine sestre od strica muž,1968-o,nije bio bolestan,vakcinisan.Zaglavio na Mišeluku i umro.
Objasni mi kako je mogao vakcinisan čovek da umre od korone. Takvih ni nema na respiratorima. Bar takve informacije stižu sa tv-a.
Izvinjavam se na neprimerenom komentaru, ali zaista sam revoltiran kako se svi odnose prema nama običnim gradjanima.

Poznanik,doktor hirurg preležao koronu da nije ni znao (uradi test antitela kad ono ima antitela) vakcinisao se i revakcinisao (jer je morao zbog posla) eno ga na kiseoniku u lošem stanju. Žena ništa.....

Objasni mi kako je mogao vakcinisan čovek da umre od korone. Takvih ni nema na respiratorima. Bar takve informacije stižu sa tv-a.
Izvinjavam se na neprimerenom komentaru, ali zaista sam revoltiran kako se svi odnose prema nama običnim gradjanima.
Nisi dobro pročitao-napisao je da nije bio ni bolestan ni vakcinisan.Da je drugačije,ne bi pisao.

U sledećoj objavi će izbrisati riječ možda jer ako je obavljeno kvalitetno istraživanje onda nema mjesta sumnji. Ovako, nevakcinisani će biti označeni kao manje pametni ili grublje rečeno glupi u odnosu na sav normalan i civilizovan svijet. Samim tim njihovo isključivanje iz takvog svijeta će se smatrati kao poželjno. Treba ih ograničiti da ne ugrožavaju one podobne.
Za mene je ovo još jedan pritisak da se vakcinišemo. Naravno blaži pritisak jer ko još sve može ispratiti šta je objavljeno, ali ipak pritisak.

Nisi dobro pročitao-napisao je da nije bio ni bolestan ni vakcinisan.Da je drugačije,ne bi pisao.
Ne ti nisi dobro pročitao,@zcurcic je dobro pitao,nije bio bolestan a bio je vakcinisan.Dobio koronu bilo mu loše,otišao na pregled,saturacija ispod 90,oni ga vratili kući,njemu posle toga pozli,pošalju ga na Mišeluk,stave na respirator i čovek posle nekoliko dana umro.

Ne ti nisi dobro pročitao,@zcurcic je dobro pitao,nije bio bolestan a bio je vakcinisan.Dobio koronu bilo mu loše,otišao na pregled,saturacija ispod 90,oni ga vratili kući,njemu posle toga pozli,pošalju ga na Mišeluk,stave na respirator i čovek posle nekoliko dana umro.
S kojom vakcinom je vakcinisan kineskom ili sputnjikom.

Od vaksinisanih, pretežno obolevaju oni sa kineskom i ruskom, za ostale su retki slučajevi. Barem ovde kod nas sto sam primetio. Inače ima dosta zaraženih, dosta njih je završilo i u bolnici, ali srećom, svi se vratili. Jedan vakcinisan kineskom, oko 45god, je bas bio kritican, i premešten dal u Kamenicu ili u N. S. I nakon mesec dana se oporavio.
Pravilo je da nema pravila, neko dobro zakači, neko ima simptome obične prehlade, a nekima ne bude ništa. Ko se kako zarazio, niko nema predstavu. Isto društvo, isto kretanje, jedan se zarazi, ostalih 5 nikome ništa...

Drugar pozitivan na koronu ,vakcinisan astra zenekom u maju i to dobro ga vakcina razdrmala jedno dve nedelje bolovi u glavi .Nema temperaturu slab kasalj i nema culo mirisa ,probao na da omirise razredjivac ali nista nije osetio ,dobio je kesu lekova ,snimio pluca za sad cista .

Additionally, vaccinated individuals showed a greater risk of requiring hospitalization from a breakthrough infection than unvaccinated individuals with natural immunity.
Iz neke izraelske studije

Nazad
Vrh