- YouTube
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.
youtube.com
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Objasni mi kako je mogao vakcinisan čovek da umre od korone. Takvih ni nema na respiratorima. Bar takve informacije stižu sa tv-a.Juče umro od ženine sestre od strica muž,1968-o,nije bio bolestan,vakcinisan.Zaglavio na Mišeluku i umro.
Nisi dobro pročitao-napisao je da nije bio ni bolestan ni vakcinisan.Da je drugačije,ne bi pisao.Objasni mi kako je mogao vakcinisan čovek da umre od korone. Takvih ni nema na respiratorima. Bar takve informacije stižu sa tv-a.
Izvinjavam se na neprimerenom komentaru, ali zaista sam revoltiran kako se svi odnose prema nama običnim gradjanima.
Ne ti nisi dobro pročitao,@zcurcic je dobro pitao,nije bio bolestan a bio je vakcinisan.Dobio koronu bilo mu loše,otišao na pregled,saturacija ispod 90,oni ga vratili kući,njemu posle toga pozli,pošalju ga na Mišeluk,stave na respirator i čovek posle nekoliko dana umro.Nisi dobro pročitao-napisao je da nije bio ni bolestan ni vakcinisan.Da je drugačije,ne bi pisao.
S kojom vakcinom je vakcinisan kineskom ili sputnjikom.Ne ti nisi dobro pročitao,@zcurcic je dobro pitao,nije bio bolestan a bio je vakcinisan.Dobio koronu bilo mu loše,otišao na pregled,saturacija ispod 90,oni ga vratili kući,njemu posle toga pozli,pošalju ga na Mišeluk,stave na respirator i čovek posle nekoliko dana umro.