Ivermektin kao lek protiv korone

Možda mu nije jasno zašto ti je smešno to što je od ukupnog broja obolelih, nih 80% nevakcinisanih.

Bar sam ja razumeo da je tebi to smejurija, malo mi loše ide čitanje misli oviih dana.

Uglavnom da ponovim svoj stav, nemojte da se lečite sa lekovima za domaće životinje, nemojte da pijete varikinu (a ni da je sipate u oči, ovo sa sipanjem u oči je izaziv koji deca rade za Tik tok, nije lekovito nego je glupo). Preventivu i lečenje raditi po savetima zaposlenih u zdravstvenim ustanovama (pod zaposleni u zdravstvenim ustanovama ne meilim na zaposlene na fakultetima, apotekare, u raznim institutima i na one koji imaju svoja udruženja građana).

Uglavnom bih zamolio da ne treba biti glup, već smo stigli do nivoa (ili smo mu veoma blizu) da smo lično poznavali osobe koje nisu verevale u koronu ili su se samolečile, a sada su te osobe pokojne.

Kda pišete poruku u ovoj temi, pročitajte je još jednput pre nego je objavite.
Meni je smijesan taj podatak, jer prosto mislim da nije istina, i smatram da nije istina bas sve sto se lupeta na tv, pogotovu rezimskom. A eto izgleda da ima jos neko ko misli tako.
Tebi se veoma zahvaljujem sto si mi otvorio oci i nazvao glupim, mozda i jesam cim se natezem po forumu.

Dali su promasene evo ti ako imas vremena pa uporedi br.smrtnih slucajeva od "obicnih" malih boginja pre nego sto su pronadjene vakcine i posle.
Ne znam kod vas ,ali kod nas ako je clan porodice zarazen i vakcinisani su 2 nedelje u izolaciji.
Pretražio sam sve što je od malih boginja zabeleženo od 19 veka na ovamo.Našao Kongo koji ima 90 miliona stanovnika.Akosi ovim argumentom hteo da me demantuješ nisi uspeo.Nema podataka za naše područje.
Evo ti podatak koji potkrepljuje tvrdnju da ja nisam dobio tu vakcinu a preležao sam je.I moja deca su preležala i u komšiluku.sva deca koja su rasla sa mojom decom-i to potkrepljuje efikasnost vakcine ili ćete ponavljati ko papagaji da svi dobijaju blaži oblik.

Milane kakve veze imaju boginje sa koronom... kod nas su u zadnjih godinu dana tri mlade zene umrle od kancera, da je se posvetilo preventivi koliko propagandi o vakcinama od korone kamo srece, sve je zanemareno, bitno je samo vakcinisati se.... ludilo
Pa zato ih ne leče jer nevakcinisani pune bolnice i sada vakcinisani ne mogu da se leče od drugih bolesti.

Možda mu nije jasno zašto ti je smešno to što je od ukupnog broja obolelih, nih 80% nevakcinisanih.

Bar sam ja razumeo da je tebi to smejurija, malo mi loše ide čitanje misli oviih dana.

Uglavnom da ponovim svoj stav, nemojte da se lečite sa lekovima za domaće životinje, nemojte da pijete varikinu (a ni da je sipate u oči, ovo sa sipanjem u oči je izaziv koji deca rade za Tik tok, nije lekovito nego je glupo). Preventivu i lečenje raditi po savetima zaposlenih u zdravstvenim ustanovama (pod zaposleni u zdravstvenim ustanovama ne meilim na zaposlene na fakultetima, apotekare, u raznim institutima i na one koji imaju svoja udruženja građana).

Uglavnom bih zamolio da ne treba biti glup, već smo stigli do nivoa (ili smo mu veoma blizu) da smo lično poznavali osobe koje nisu verevale u koronu ili su se samolečile, a sada su te osobe pokojne.

Kda pišete poruku u ovoj temi, pročitajte je još jednput pre nego je objavite.
Da li misliš da je pola Srbije glupo.Ako poverujemo u brojke vakcinisanih.Ja baš nešto i ne verujem.Mi smo bolje stojali bez vakcinacije prošle godine nego sad.

Corona -strah -disciplinovanje - uslovljavanje - podele -nestašice -poskupljenja - pad vrednosti novca - uvodjenje nove svetske valute i svetske vlade - smanjenje broja stanovnika (izvodjači radova - korumpirane vlade po celom svetu )
Od kako je Corona nastupila pa do sad broj extra bogatih ljudi na planeti se smanjio ali se deo ukupnog bogatstva uvećao uvećao za 30 % u korist bogatih (treći svetski rat i novi svetski poredak)
Ovo zločin protiv čovečanstva i ako se narodi ne pobune i kažu i pokažu da žele da budu slobodni sledi nam kazna od Boga ,a ako budemo slobodoumni i hrabri dobićemo slobodu i bolji život
Ustanite i pobunite se protiv trovanja iz vazduha sa kojim nas ubijaju nemojte da sramotimo naše pretke a da nas se deca stide !

@Zoran0230 , Nisi prelezao male boginje vec vodene a razlika izmedju vodenih i malih boginja je kao razlika izmedju zeca i tigra.
Otkud ti znaš da nisam preležao.Ako sam preležao i jedne i druge.
Što se onda deca vakcinišu ako ih nema.Po vikepediji se vakciniše pre oko 40 godina.Ja sam onda imao 17 godina.
Pročitaj zadnju rečenicu prvog pasusa.Toliko o zecu.To isto izazivaju i male boginje

Vakcine protiv ovčijih boginja nisu obavezne ali su jeftine.9000 po osobi.Pa izvolite.Ako je vakcina protiv covida toliko.....

Otkud ti znaš da nisam preležao.Ako sam preležao i jedne i druge.
Što se onda deca vakcinišu ako ih nema.Po vikepediji se vakciniše pre oko 40 godina.Ja sam onda imao 17 godina.
Pročitaj zadnju rečenicu prvog pasusa.Toliko o zecu.To isto izazivaju i male boginje
To smo vec diskutovali ali si zaboravio.

Male boginje su opasne za razliku od vodenih, ne bih vise da se ponavljam.

Ne znam kada smo diskutovali.Samo sam ti citirao vikepediju gde ovčije boginje mogu izazvati ozbiljnije posledice kao i male boginje.

A da se kladimo da nisi prelezao morbile vec ovcje boginje ili varicelu, ja znam samo jednu djevojku koja je dobila morbile u osnovnoj , inace ovdje to zovu ospice a vodene boginje smo imali 80 posto razreda. Inace od morbila vakcinisu i bilo je smrtnih slucajeva djece kod vas prije nekoliko godina , ta vakcina je bila i prva revolucija antivakcinasa kod vas , a bila je rasprava ovdje na forumu.

A da se kladimo da nisi prelezao morbile vec ovcje boginje ili varicelu, ja znam samo jednu djevojku koja je dobila morbile u osnovnoj , inace ovdje to zovu ospice a vodene boginje smo imali 80 posto razreda. Inace od morbila vakcinisu i bilo je smrtnih slucajeva djece kod vas prije nekoliko godina , ta vakcina je bila i prva revolucija antivakcinasa kod vas , a bila je rasprava ovdje na forumu.
Da pretpostavimo da nisam imao male boginje ili smo ih možda tako zvali.Nisu mi roditelji živi da ih pitam.
Ako tvrdiš da je ovčije boginje preležalo 80% a vakcine se naplaćuju.A od malih boginja znaš 1 devojku i obavezna je vakcinacija.
Болест могу пратити и компликације као што су запаљење мозга, упала плућа, инфекција ока и суперинфекција коже.
Da li su tebi ove komplikacije bezazlene.

Zoran0230 , problem je sto kod vas vecina ne zna, a i ti si u toj vecini , razliku izmedju malih boginja i ovcijih boginja , prelezali ovcije a misle prelezali male boginje , a nisu , ovdje se koristi termin ospice i niko ti nece reci da ako je prelezao ovcije boginje imao ospice ili male boginje, jer te bolesti nemaju veze.

Citaj morbile su potencijalno smrtonosna bolest za djecu a varicele nisu
Zoki vise ti ne odgovaram , nemam vremena:)

Sto se tice stavova u vezi vakcine I VAKCINISANI I NEVAKCINISANI VERUJU U NEZELJENA DEJSTVA I OZBILJNE POSLEDICE OD KORONE samo je razlika sto vakcinisani imaju cvrstvo uverenje da vakcina leci da je izuzetno delotvorna a nevakcinisani sumnjaju u dejstvo iste. A PRAVA INFORMACIJA DA LI DELUJE ILI NE SE MOZE DOBITI IZ PRVE RUKE IZ LOKALNE BOLNICE OD NEKE MEDICINSKE SESTRE ILI DOKTORKE a oni ce vam reci da je sve na odeljenjima pomesano kao sopska salata A DA VAKCINISANI I UMIRU I FASUJU ZAPALJENJA PLUCA NA OBA PLUCNA KRILA tako da ova prezentacija rezijskih recitatora da mozes da obolis malo ili mnogo ne pije vodu. Posto je starije stanovnistvo uglavnom zasticeno ❓ :sta: a mladje mislim na decu i tinejdzere nece da se zastiti onda farmaceutskim kucama ostaje samo da zastite jos nekoliko puta vec zasticene :sta:❓i to ce se dogoditi da bi se utvrdilo gradivo kako treba
Ali ako bi neko pozeleo da putuje na zapad zapadne drzave i Amerika NE PRIZNAJU KINESKE I RUSKE VAKCINE :sta:❓STO DRUGIM RECIMA TREBA DA ZNACI DA SUMNJAJU U DELOTVORNOST SVIH VAKCINA KOJE NISU NJIHOVE A SAMO NJIHOVE BI TREBALO DA SU PRAVE ❓:sta:Informacije koliko je vakcinisanih dobilo tezu klinicku sliku ili zavrsilo karijeru se ne mogu dobiti a i zabranjene su i obdukcije PO NECIJEM NALOGU:sta:❓
Sto se tice epidemioloskih mera to je davno proslo vreme jer su mnoge grane privrede pretrpeli ogromne i nenadnoknadive gubitke i nemaju nameru vise da svesno tonu u katastrofu i gubitke i sve je receno kristalno jasno MI ZNAMO DA FARMACEUTSKE KUCE MORAJU DA RADE ALI MORAMO I MI i puni su restorani hoteli, kafici stadioni ,turizam se vraca ,bioskopi ,pozorista a NIKO POUZDANO NITI PRIBLIZNO NE MOZE DA KAZE DO KADA CE OVO TRAJATI A DA SE IMA MALO VISE POVERLJIVIH IINNFORMACIJA O VIRUSU MOGLO BI DA SE NASLUTI KADA CE KRENUTI DA SLABI.
Inace dobra stvar je da nas dusevni bolesnik nece jos drzati mitinge sa laprdanjem i da vuce bespotrebno po 500 autobusa iz cele Srbuje da mu aplaudiraju A VOLEO BI JER MU JE TO NAJVECI FETIS tako da ce morati da smara uglavnom po njegovim televizijama A NAROD MORA PODHITNO DA SE OSLOBODI TIH STEGA DA LI CE DA NAS ZAKACI VIRUS ILI NECE sta bude bilo bice ali zivot mora da gura napred BEZ STRAHA DA CE NEVAKCINISANI ZARAZITI VAKCINISANE:sta:❓jer to je mala otrovna strelica bacena u narod da vakcinisani vrse pritisak na nevakcinisane i to je dobra i umesna propaganda .ZNACI DA ZAKLJUCIMO NEMA BLAZE ILI TEZE KLINICKE SLIKE PADAJU I JEDNI I DRUGI I PREPUNE SU BOLNICE I JEDNIH I DRUGIH tako da ...........DALEKO JE SUNCE:cool: ...............ILI RADI DOBIJANJA PRAVE I PRAVOVREMENE INFORMACIJE PODHITNO PRESTATI DA SE DOBIJAJU INFORMACIJE SA REZIJSKIH TELEVIZIJA I SVE CE SE BRZO PROBISTRITI::namigivanje::

Kolega,Mornar: Što toliko trućkaju o vakcini.Neka uvedu obaveznu vakcinaciju-pa da završimo sa ovim cirkusom.Ako me razumeš na koji način bi se završilo.

Nazad
Vrh