Ivermektin kao lek protiv korone

Е ово је већ боље (покушај исправљања правописа је очигледан...уз помоћ пријатеља🤓) и свакако да заслужује одговор (зато што академски грађанин наводи да је овде неко глуп).

„Да ли треба дипломе да качимо по форумима да би имали своје мишљење и став“...пита високообразовани лик и...ииии...закачи да је академски грађанин (академски грађанин који слабо пише јер је слабо и читао, а то је узрочно-последично повезано)...занимљив случај. Па што онда качиш академски грађанине, ако ти смета? Слабо ти се Буквар „закачио“ академски гађанине.

И онда, са те достигнуте разине, напада школоване људе (др Несторовића). Ценим храброст, признајем...

Занима ме само ко је окачио диплому (на мислим на вас академски грађанине, јер сам по „приступној беседи“🙃 закључио да имате завршену висoку школу...после обданишта следи вртић, а то је виша „инстанца“ од вртића, свакако).

Ово ваше „вриштање“ о Ивермектину (први пут у животу сам овде за то чуо) је само покушај да се набеђивањем наведе на одређено размишљање и поступак читалаца (особина „академских грађана, јел' да). Жели академац да докаже како се ја чувам испијањем свега и свачега.

Нисам се вакцинисао јер не радим непотребне ствари. Ни када лежим болестан, не кљукам се лековима (изузев неких, које сам давно раније наводио). Нисам дао свој допринос „телевизору“ као што ви јесте.

По питању SARS вируса...како то да се чекала вакцина, а у ствари је постојала...да ли смо заборавили догађања од прошле године, када се „чекало“.

ПС

Јесте, постоји интернет и видим „академски грађанине“ да га пратите...само опет испод вашег „нивоа“ (умишљеног, свакако).

И на интернету постоји правило правописа па се тако после знакова интерпункције прави раздел. На основу вашег („академски грађанине“ да не помисли неко да се на све односи) слабог познавања интернета, закључујем да сте се ви информисали у оним текстовима које масовно копирају. Знање је увек мало сакривено...као и у књизи...мора се прво отворити (а не да се одмах падне у несвест када се угледа књига и одмах пређе на „лакши иформер“). Што сте пратили „интернет“ када вас је одвео на странпутицу...

Тако да боље да нисте џарали и тему о интернету...

Слажем се са вашом бежанијом и такође се слажем са Ајнштајном да не зна за свемир, али да зна да је људска глупост бескрајна...имали смо прилике да видимо...али прилика побеже...

Poslednja izmena:
Зоки а које су то проверене вакцине...бојим се да нису проверене као и ове...
Mislio sam recimo na vakcine što smo mi dobili,protiv tuberkuloze,oltovke,protiv trovanja..A sad mi je pre par meseci neko govorio da sada deca dobijaju oko 22vakcine (ne znam da li je tačno)
drsole
Za Kona i Nestorovica proveri malo bolje ,iznenadices se.
A i za Sputnjik i Fajzer proveri koliko su dugo u ispitivanju .
Zoran0230
A ja znam sigurno da smo ih primili , a to sto smo prelezali je samo pokazatelj da ni tada a ni sada ni jedna vakcina ne stiti 100% ,ali stiti dovoljno da ne dodje do epidemije velikih razmera i preopterecenja zdravstva tim pacijentima i u svakom slucaju klinicka slika je laksa.
Ne znam ko nije preležao-onda su te vakcine dokazano-promašene a ove su katastrofalno promašene.Ja u zadnje vreme samo čujem za vakcinisane-juče čujem za jednog da je na kiseoniku.Sve vakcinisani i to sa 3 doze.Oni navodno ne idu u karantin-ne znam zašto.Hoćeš li mi objasniti.
.

Ranije je FDA npr vakcinu tzv Fajzer odobrila po hitnom postupku , a u avgustu potpuno odobrila za upotrebu i izmedju ostalog moze se procitati da su naveli da je 91 % efikasna protiv covid 19.
Da nista drugo to je meni dovoljno a i mojoj porodici da ne razmisljam vise o tome a neka radi ko kako hoce ja cu olovku u ruke , digitron i malo pratiti kako se krecu cijene i vremenske prognoze kolko tolko , da vidimo sta sijati sledece godine a o vakcinaciji ima ko da istrazuje.

Pfizer je ove godine zaradio 40 milijardi dolara vise u odnosu na prethodnu, koliko je samo to viska novca da placaju i sakom i kapom razne strucnjake da guraju ovu pricu i pecaju na nju uglavnom psihicki labilnije predstavljajuci neku apokalipsu koja se uvek ocekuje sledece nedelje.

Znam par ovakvih osoba koje nisu izlazili iz kuce 4 meseca, cak im se zdravstveno stanje drasticno pogorsalo zbog ovoga... Sto se tice dr Kona, on je trebao biti uhapsen jos kada je kupio 3 miliona vakcina protiv H1N1

amdODvl.jpg

Ranije je FDA npr vakcinu tzv Fajzer odobrila po hitnom postupku , a u avgustu potpuno odobrila za upotrebu i izmedju ostalog moze se procitati da su naveli da je 91 % efikasna protiv covid 19.
Da nista drugo to je meni dovoljno a i mojoj porodici da ne razmisljam vise o tome a neka radi ko kako hoce ja cu olovku u ruke , digitron i malo pratiti kako se krecu cijene i vremenske prognoze kolko tolko , da vidimo sta sijati sledece godine a o vakcinaciji ima ko da istrazuje.
I to je sada merodavno i tačno.To je ono na osnovu čega se donose zaključci da su vakcine uspešne i bezbedne.
Pa i na tarabi je pisalo...

Ne , na Sovu . Nasta misli da je smijurija ?
Nego evo malo da opustimo , parodija cuvene pjesme od queen na sprdnju o covidu . Ko zna engleskog , prilicno smijesno , a ako neko moze da uredi prevod bilo bi zanimljivije

Kad smo kod ivermektina nekim psima kad se da odradi posao kako treba dok drugi vrlo brzo crknu.. tako da nebi se igrao sa tim.

Sta ti Momo nije jasno, poprilicno sam jasno napisao.Mislim da to jednostavno nije tacno.
Možda mu nije jasno zašto ti je smešno to što je od ukupnog broja obolelih, nih 80% nevakcinisanih.

Bar sam ja razumeo da je tebi to smejurija, malo mi loše ide čitanje misli oviih dana.

Uglavnom da ponovim svoj stav, nemojte da se lečite sa lekovima za domaće životinje, nemojte da pijete varikinu (a ni da je sipate u oči, ovo sa sipanjem u oči je izaziv koji deca rade za Tik tok, nije lekovito nego je glupo). Preventivu i lečenje raditi po savetima zaposlenih u zdravstvenim ustanovama (pod zaposleni u zdravstvenim ustanovama ne meilim na zaposlene na fakultetima, apotekare, u raznim institutima i na one koji imaju svoja udruženja građana).

Uglavnom bih zamolio da ne treba biti glup, već smo stigli do nivoa (ili smo mu veoma blizu) da smo lično poznavali osobe koje nisu verevale u koronu ili su se samolečile, a sada su te osobe pokojne.

Kda pišete poruku u ovoj temi, pročitajte je još jednput pre nego je objavite.

Svi smo mi neznalice u nekom području ali šta goni čoveka da drugog nazove glupim? Ako ćutimo dali to znači da smo pametni?
Na ovu bolest ni medicina nema tačnu dijagnozu a samim tim ni lijek. Kada bi znali nebi bilo suprostavljenih strana među stručnjacima koji su su se školovali u toj oblasti, proučili sve što ljudi ovog vremena znaju o tome, i proveli godine liječeći ljude. Nije valjda da vjerujete da su odjednom zaboravili šta su naučili, dali iz knjiga ili svog rada?
Ima jedna bolest od koje svi bolujemo a zove se Ego. Ego je bolest čovjeka i što je bolest jača i ego je veći. Najslađe mu je kad nekog nazove budalom jer onda ima osjećaj da je on iznad toga.
Kaže meni komšija da ja svakom vjerujem.
Ma ne! Ti misliš ako ja nisam reagovao na tvoju izjavu da ti vjerujem.

Sta ti Momo nije jasno, poprilicno sam jasno napisao.Mislim da to jednostavno nije tacno.
Ok sad znam . Mislis da to nije tacno . Pomislio sam da mozda hoces da kazes da taj procenat govori nesto sto je smijurija .
Inace treba uzeti u obzir da taj odnos 80,20 matematicki ne znaci da je odnos u stanovnistvu 80 prema 20 vakc ,nevakc kod hospitolizovanih nego treba uzeti u obzir da je vecina inace hospitalizovanih starije osobe a da je medju starijim osobama dosta veci procenat vakcinisanih pa to jos mijenja stanje . Ali ako se nevjeruje u te podatke onda nije ni bitno.

Svi smo mi neznalice u nekom području ali šta goni čoveka da drugog nazove glupim? Ako ćutimo dali to znači da smo pametni?
Na ovu bolest ni medicina nema tačnu dijagnozu a samim tim ni lijek. Kada bi znali nebi bilo suprostavljenih strana među stručnjacima koji su su se školovali u toj oblasti, proučili sve što ljudi ovog vremena znaju o tome, i proveli godine liječeći ljude. Nije valjda da vjerujete da su odjednom zaboravili šta su naučili, dali iz knjiga ili svog rada?
Ima jedna bolest od koje svi bolujemo a zove se Ego. Ego je bolest čovjeka i što je bolest jača i ego je veći. Najslađe mu je kad nekog nazove budalom jer onda ima osjećaj da je on iznad toga.
Kaže meni komšija da ja svakom vjerujem.
Ma ne! Ti misliš ako ja nisam reagovao na tvoju izjavu da ti vjerujem.
Svaka čast.Više nego edukativno.Zadnja rečenica, vrh.Kao da mi čitaš misli ali si ih bolje sročio.

I ja mislim da nije tačno ali se mnogi neće složiti sa nama.Jednostavno je matrica takva sa naglaskom na nevakcinisane iako se i sa vakcinisanim dešava svašta ali bez naglaska jer vakcina je odlična i štiti sve sem starijih koji su vakcinisani kineskom koja je bila dobra a sada više nije.

Mislio sam recimo na vakcine što smo mi dobili,protiv tuberkuloze,oltovke,protiv trovanja..A sad mi je pre par meseci neko govorio da sada deca dobijaju oko 22vakcine (ne znam da li je tačno)

Ne znam ko nije preležao-onda su te vakcine dokazano-promašene a ove su katastrofalno promašene.Ja u zadnje vreme samo čujem za vakcinisane-juče čujem za jednog da je na kiseoniku.Sve vakcinisani i to sa 3 doze.Oni navodno ne idu u karantin-ne znam zašto.Hoćeš li mi objasniti.
.
Dali su promasene evo ti ako imas vremena pa uporedi br.smrtnih slucajeva od "obicnih" malih boginja pre nego sto su pronadjene vakcine i posle.
Ne znam kod vas ,ali kod nas ako je clan porodice zarazen i vakcinisani su 2 nedelje u izolaciji.

Има неке везе као неко поређење (углавном да се изведе погрешан утисак)...само, или ја лоше гледам или су подаци чудни. Број умрлих од малих богиња је наведен и 2014. У том смислу, када је почела примена вакцине.

Пре тога, се наводи да је у Фиџију било 40.000 умрлих...као од богиња...а тада је био устанак домородачког становништва па су многи побијени (или потровани), а то је ипак епидемија похлепе.

Као што сам раније писао (у другим темама), када гледате наводне епидемије (наводне у смислу што их изазива зли микроорганизам, а не зли похлепни људи), ставите поред уџбеник историје...и поредите када су те епидемије настајале и зашто.

Највећа пошаст је људска похлепа која изазива ратове (или примењује друге облике убијања и потом жртве прогласе страдалим од некакве „епидемије“).

ПС

Занимљив је полиомијелитис...жртве минималне а вакцинација максимална....важно да се прода вакцина и заради, а узрок се наравно не отклања.

Nazad
Vrh