Ivermektin kao lek protiv korone

Ja se inace ne bih mesao u ovu diskusiju jer tu kraja jednostavno nema.
Bio sam malo isprovociran pljuvanjem i vredjanjem i to bez ikakve potrebe, samo zato sto nam se misljenje ne slaze.
Kao sto sam vec napisao svako ima pravo na svoje misljenje u vezi svega ne samo ove situacije i isto tako ima pravo da radi kako misli da je najpametnije.
Ali mislim da sa jednom stvari moramo da se svi slozimo a to je da u celoj toj prici je..... Lud zbunjenog, jedan dan jedni strucnjaci pricaju jedno, drugi strucnjaci drugo, dva dana kasnije i jedni i drugi menjaju plocu, imali smo sesnest kriza, osamest pikova i ne znam ni ja sta sve, na pocetku cirkusa sa 200 obolelih zaustavljen zivot cele drzave, godinu dana kasnije 10000 zaraznih nikom nista, nosite maske itd.
Meni jednostavno tu izgleda kao da svi jednostavno tumaraju u nekom mraku.
Uglavnom tesko nama 🤔

Taj obrazovani je podguzna muva rezima koji zamajava narod, koji je vecinom zatucan.

@ nebojsa100

Nestor je pametan da napuni svoj dzep, a za narod je sasha015 u pravu.Tuzna istina nazalost.
Treba biti pametan pa napuniti i dzepove, sale malo.
Salu na stranu tesko da je taj covek neobrazovan i " glup" sto se ove situacije, ne bi bio to sto je sve bio i sto jeste da ne zna cemu prica.
Opet ja nigde nisam napisao da su ovi drugi glupi ili manje obrazovani, ja sam samo rekao da svako ima pravo da bira i sta ce da radi i kome ce da veruje.
Ja licno smatram vakcinu koja nije ispitana kako treba, za koju moras da potpises da je primas na svoju odgovornost i sto je najgore ne deluje kao sto bi vakcina trebala da deluje cistom smejurijom, al opet to ne znaci da sam ja u pravu.

Taj obrazovani je podguzna muva rezima koji zamajava narod, koji je vecinom zatucan.

@ nebojsa100

Nestor je pametan da napuni svoj dzep, a za narod je sasha015 u pravu.Tuzna istina nazalost.
Још један који оцењује високообразоване особе на основу „задругарског факултета“...навикли смо, није први пут. Чак је износио доказе у стилу: видео својим очима (претпостављам да је видео обдукцијске налазе и сличне студије 🤪 ).

Dobro Nestorovic je obrazovan , ali obrazovani su i drugi sa suprotnim stavovima o pandemiji.
Момо, јесу и други образовани али износе углавном статистику. То није научни доказ. Доктора Несторовића сам гледао у неким снимцима који ме занимају (нпр. о високом крвном притиску и ту такође наводи студије које су доступне свима...који умеју да читају...али не „иформер“).

И у разматрању осталих ствари износи као доказ силне научне студије, а други „стручњаци“ (плаћеници мафије) опет статистика па статистика. И снимке из Индије који имају значење застрашивања: као људи падају по улици од вируса..АЛО БРЕ па то није могуће!!!

Статистика постоји када побију неке људе неодговарајућим медицинским поступком. Нпр. када је уведена корона- хистерија (већ увођена ванредна стања у пуно држава), било је око 9700 умрлих (ко зна како уморених или од чега умрлих). У исто то време је било више од 280.000. умрлих од последица погрешног лечења (остале болести нећу ни наводити јер су их одједном укинули).

ПС

Тако у медијима 24 часа (365 дана) иде "реклама" за Ковид, а нема речи о још једној земљи где су изазвали масовну глад и подстакли немире (Либан, а изазвано је циљаном разорном експлозијом, коју пореде са нуклеарним ударом).

Мафија наставља сатирање Париза Блиског истока.

Poslednja izmena:
Dobro Nestorovic je obrazovan , ali obrazovani su i drugi sa suprotnim stavovima o pandemiji.
Slažem se sa tobom.Što se ne dozvoli recimo da Kon i Nestorović ukrste mišljenja i argumente.Mislim da bi nešto isplivalo na površinu.Naveo sam primer.To Nestorović i traži da se formira radna grupa sa različitim stavovima.Ali to nekom ne ide u prilog.Taj pedijatar iz Zrenjanina otvoreno optužuje Nestorovića da je glavni krivac što se nije vakcinisao dovoljan broj.Mislim da je to velika glupost.Ko je mislio da se vakciniše iz bilo kog razloga,taj se vakcinisao.Posle su ponudili i novac pa ne ide.Lično smatram da su nedovoljno ispitane i smućkane na brzinu.Mi smo primili par vakcina a deca nam danas primaju 5 puta više-ne znam zašto.Da li se pojavljuju neke druge bolesti ili je nešto drugo u pitanju.

Како то мислиш конкретно. Размисли мало и када постављаш питања. То су „власници свега што постоји на овом свету“ и њихова имена нећеш видети на некаквим листама најбогатијих. Да ли стварно мислиш да ја познајем те људе. Дај, пунолетна си особа размишљај мало логичније (сећам се када си мудро изјавио да мени логика није јача страна:)).

Не познају их ни њихове марионете (председници или владари многих држава – па и најмоћнијих) и њихов контакт може бити преко „десетог саветника друго помоћника отправника послова“.

ПС

А да сам на неком изузетно битном положају и да су ми подаци доступни, опет теби не бих могао да саопштим:) јер би ме појео мрак (и то врло брзо, не сумњај у то и секунде су у питању).

А да постоје, да ли ти је познато како је убијен Кенеди? Мислиш ли да се није закачио са супротним табором. Познаваоци кажу да му је отац шлогирао после разогвора са њим, сазнавши шта овај намерава. Али, добро...верујем да ти мислиш да га је убио Lee Harvey Oswald а њега на очиглед јавности смакао „родољубиви“ мафијаш...

Ако те занима конкретно о Либану...па то ти је рат који има више лица. Једно може бити Yinon Plan, друго нешто као наставак рата у Вијетнаму где је главни циљ био истеривање француског бизниса и утицаја, а успутна „последица“ богаћење без мере фабриканата оружја (не ради то америчка држава него приватни business). И ако мислиш да је циљ увођење демократије, „близу си“...наравно да није.

Није луку у Либану разнело вештачко ђубре „три петнаестице“...:oops:

Necu se zahvaliti nisam bas zadovoljan odgpvorom . Znaci to su pojedini bogati mocnici ili slicno ? Ok neznas tacno koji ali nije jedna osoba ili korporacija nego vise ? Znaci da su oni udruzeni na neki nacin nemoguce da akcije izvode svako za sebe ?

Добро, нека буде да је Lee Harvey Oswald убио Кенедија, Звездан Јовановић Ђинђића (и такав професионалац оставио многобројне опушке, а пушку бацио у трње!!!), да је УСА 2001. напала група од неколико милитантних муслимана (још за боравили Куран у кафићу где су ишли да се „причесте“ пред напад)..

Да, један богати моћник је отишао и рокнуо складиште у Бејруту. Није има друга посла тог дана. 🤣

Ово може изазвати само нарочита врста експлозива (бомбе или чак ракетног оружја) и наравно да је широк круг (незамисливо широк, за наша схватања) учествовао у свему...ако мислиш на ову експлозију.

Од довожења „маске“ у виду „вештака“ до вишегодишњег неправилног складиштења (упркос упозорењима). "Три петнаестице" је довезао „руски бизнисмен“ (кажу Јеврејин) који је одједном банкротирао и оставио то тако у луци да стоји...еј бре...и тако стајало годинама и чекало се да побије народ.

Одосмо од теме...која је зли вирус који је природа осмислила и који се стално мења чим му се „стане на реп“...

Poslednja izmena:
.......................................................................................................................................................................................................

Да, један богати моћник је отишао и рокнуо складиште у Бејруту. Није има друга посла тог дана. 🤣

.........................................................................................................................................................................................................
Ova recenica me podseti na jedan lik iz meni svojevremeno veoma dragog stripa ( Alan Ford )

" zasto bogati i mocni ne uzivaju u bogatstvu i jelu i picu nego odmah pokusavaju da naprave bombu i uniste svijet " ( Bob Rock )

Starija sam garda , daavno je to bilo ( stripovi ) ali evo aktuelno razmisljanje i dan-danas .

Не знам како да разумем ово писаније. Да ли сматраш, да ја сматрам:) да је capo di tutti capi ишао у "штету" или се односи на неког другог...видим, цитирао си моју поруку па рекох, да се „информишем“ на време...

ПС

Кад си већ код стрипова...могуће је да си и то приметио...ради се о стрипу Марти Мистерија (којег баш и нисам нешто волео, али читао кад нема нешто друго) епизоду о илузионатору (ако сам добро запамтио). Спомиње се справа илузионатор која личи на масивне наочаре и носи их одрпанац који гура колица за чишћење улица.

Та справа му ствара искривљену свест и он гледајући снимак (као филм који утиче на свест), себе доживљава као неког „бају“ који вози Астон Мартин и неколико најзгоднијих риба у њему.

Баш као мобилни телефони данас (зачетак илузионатора)...

Slažem se sa tobom.Što se ne dozvoli recimo da Kon i Nestorović ukrste mišljenja i argumente.Mislim da bi nešto isplivalo na površinu.Naveo sam primer.To Nestorović i traži da se formira radna grupa sa različitim stavovima.Ali to nekom ne ide u prilog.Taj pedijatar iz Zrenjanina otvoreno optužuje Nestorovića da je glavni krivac što se nije vakcinisao dovoljan broj.Mislim da je to velika glupost.Ko je mislio da se vakciniše iz bilo kog razloga,taj se vakcinisao.Posle su ponudili i novac pa ne ide.Lično smatram da su nedovoljno ispitane i smućkane na brzinu.Mi smo primili par vakcina a deca nam danas primaju 5 puta više-ne znam zašto.Da li se pojavljuju neke druge bolesti ili je nešto drugo u pitanju.
Zorane hajde odgovori mi molim te zar stvarno mislis da su Nestorovic i Kon suprostavljene strane?????
Sto se tice dece tu gresis.
-Program obavezne vakcinacije je isti kao i pre 50godina.
A sto se "neispitanosti" vakcine tice iznecu samo licno misljenje.
Evo vec 10 meseci se vrti ta teza ,a broj datih doza u svetu premasuje 5 milijardi.
Svaka farmac. kuca je morala da izvrsi i zavrsi interno ispitivanje svoje vakcine da bi bila uzeta u obzir za davanje dozvole.
Neke su dobile dozvolu na osnovu tih ispitivanja a mnoge nisu.
Dobile su prodju od SZO ,od americke agencije za lekove , od evropske agencije za lekove i od agencija za lekove svake zemlje ponaosob.
U izbiljnom zemljama se prati njihov ucinak i belezi svaka nuspojava (u Danskoj obustava Astra-zeneke na 2 nedelje zbog nekoliko slucajeva tromboze).
I mi i dalje pricamo o neispitanosti.....
A ko prati i belezi ucinak i nuspojave ivermektina?
Unosimo u svoje telo bez pogovora jer smo nasli na internetu da "pomaze" i jos sa punim pravom savetujemo i druge da ga uzmu.
Antihelmintik nesmalo insekticid uzimamo zdravo za gotovo i jos se zalimo da nas neko "truje".
Ja kad imam temp. popijem andol i on mi pomogne ,supruga bi smela da popije andol samo ako smo na 3 minuta od doma zdravlja i oni imaju spremljenu terapiju za alergiju.

@milan971

10 месеци!!!...па то је суштина др Несторовић је износио податке колико година треба да вакцина буде примењена (године су у питању а не месеци). Ако неко износи податке (или самовољно користи нешто) то није препорука некоме да тако ради. Али ако се смишљено крију ти подаци, то је злочин а не добра намера (успутно иде бесомучна пропаганда у највећем броју медија).

И пристаће људи да приме 5 милијарди вакцина јер се 24 сата (365 дана) врти пропаганда на већини ТВ станица и у скоро свим медијима. Реклама увек помаже продаји производа

Да ли је програм вакцинације исти као пре 50 година. Мале богиње су пример: скоро сви смо их прележали. Наводио сам податак да је у „јеку кампање о погубности малих богиња“ вођен и судски спор (пре само неколико година). Није нађен доказ да некакви вируси изазивају богиње (самом тим, чему служи вакцинација:eek:). Нико од стручњака се није усудио да донесе доказе (јер их нема, него има препричавања и тврдњи...а то су бајке за одрасле).

Добити дозволу од корумпираних саучесника није никакав проблем и то није аргумент.

Иначе дркон и др Несторовић јесу супротстављене стране. Зато је „изгуран“ из кризног штаба и уз помоћ медија (и безброј сендвичара), провлаче га кроз „топлог зеца“. Ако си заборавио, изјава о смешном вирусу је приближнија истини у односу на трабуњања дркона (човек мења мишљење к'о да треа по џомбама – данас једно, сутра друго).

Zorane hajde odgovori mi molim te zar stvarno mislis da su Nestorovic i Kon suprostavljene strane?????
Sto se tice dece tu gresis.
-Program obavezne vakcinacije je isti kao i pre 50godina.
A sto se "neispitanosti" vakcine tice iznecu samo licno misljenje.
Evo vec 10 meseci se vrti ta teza ,a broj datih doza u svetu premasuje 5 milijardi.
Svaka farmac. kuca je morala da izvrsi i zavrsi interno ispitivanje svoje vakcine da bi bila uzeta u obzir za davanje dozvole.
Neke su dobile dozvolu na osnovu tih ispitivanja a mnoge nisu.
Dobile su prodju od SZO ,od americke agencije za lekove , od evropske agencije za lekove i od agencija za lekove svake zemlje ponaosob.
U izbiljnom zemljama se prati njihov ucinak i belezi svaka nuspojava (u Danskoj obustava Astra-zeneke na 2 nedelje zbog nekoliko slucajeva tromboze).
I mi i dalje pricamo o neispitanosti.....
A ko prati i belezi ucinak i nuspojave ivermektina?
Unosimo u svoje telo bez pogovora jer smo nasli na internetu da "pomaze" i jos sa punim pravom savetujemo i druge da ga uzmu.
Antihelmintik nesmalo insekticid uzimamo zdravo za gotovo i jos se zalimo da nas neko "truje".
Ja kad imam temp. popijem andol i on mi pomogne ,supruga bi smela da popije andol samo ako smo na 3 minuta od doma zdravlja i oni imaju spremljenu terapiju za alergiju.
Mislim da su na istoj strani ako čitam između redova.
Što se tiče ivermektina-istog sam stava kao i za vakcinaciju.Ko hoće neka ga pije.
Za vakcine me nisi shvatio.Mi smo manje vakcina dobili.Pa ovo moje unuče je do 5 nedelja već 2 primilo.Znam sigurno da protiv malih boginja mi sigurno nismo dobili-preležali smo.Ja sam od onih preko 50 godina-nas nije kačilo:haha:Nisam protiv proverenih vakcina.

Зоки а које су то проверене вакцине...бојим се да нису проверене као и ове...

drsole
Za Kona i Nestorovica proveri malo bolje ,iznenadices se.
A i za Sputnjik i Fajzer proveri koliko su dugo u ispitivanju .
Zoran0230
A ja znam sigurno da smo ih primili , a to sto smo prelezali je samo pokazatelj da ni tada a ni sada ni jedna vakcina ne stiti 100% ,ali stiti dovoljno da ne dodje do epidemije velikih razmera i preopterecenja zdravstva tim pacijentima i u svakom slucaju klinicka slika je laksa.

Шта би то требало да ме изненади по питању њих двојице (шта то треба да проверим – не бих да проучавам њихову биографију у недоглед).
Колико су те вакцине проверене, ако је корона настала пре 2-3 године, а за вакцину треба неких 5-10 година (да се испита и региструје)...осим ако корона није већ „рађена“ у некој лабораторији раније.

ПС
За дркона знам да се "хвали" својом војном каријером, а био је нека врста „ћате“. Јака каријера јаког ратника...тиме се не треба хвалити (мислим, војничком каријером...испашће још мало да је био као Степа Степановић, како су кренули).

https://www.istinomer.rs/akter/predrag-kon/
https://sh.wikipedia.org/wiki/Referent

ПС

О теорији лакших клиничких слика вакцинисаних, може се расправљати...
Ово је изгледа бачена "удица" па ће после да похапсе неке људе:oops:...дубоко смо зашли у "Орвелово доба" цивилизације...

Poslednja izmena:
#drsole

Da li treba diplome da kacimo po forumima,da bi imali pravo na svoje misljenje i stav?

Za mene,kao akademskog gradjanina ,ti si svoj ekser zakucao ,kad si rekao da se nisi vakcinisao.

Ako postoji zdravstveni razlog da ne primis vakcinu,izvinjavam se.

Za dr Nestorovica- medijska zvezda u pokusaju.
Strucnjak koji je na kraju karijere,docekao 5 minuta medijske slave i otisao u stranputicu.
Steta.

Ja sam moj doprinus drustvu dao.Na osnovi svojih ubedjenja,istrazivanja ,licnog dodira sa covidom-19,doneo sam odluku jos u Januaru.

A ti?Ivermektin,hidroksihlorokin?

2004,SARS,pocela ispitivanja vakcine...
Toliko o "brzoj" vakcini.I tvom znanju....
Da ne govorimo o Trampovom "blanko ceku" Fajzeru,usli bi u Nestorovicevu sferu zavera....

Postoji internet i "internet".
Sve zavisi gde dolazis do informacija.

Ps.
Postedi se odgovora,ne citam vise ovaj deo foruma....Zamara me ljudska glupost.

Nazad
Vrh