@sasha
Типично са за слабо образоване је да пљују оне који су бољи од њих. Хтео сам само да упоредим колико је неко, ко изгледа ништа у животу није прочитао, храбар да омаловажава особу са академским образовањем.
Одбрамбени механизам је управо овакав, како си сада наставио да се батргаш...и ти вређаш. Ја сам само препознао да је 2-3 реченице (две су просте по дефиницији, а још простије по садржају), написано много "умно". Ако је теби увреда што ниси довољно (тачније, недовољно) писмен, па промени то, а не да то омаловажаваш. Значи, није то тражење ситница. Дубоко анализирај своју „приступну беседу“ и имаћеш шта да закључиш.
Едукацију нисам споменуо (јер ми се с.ре када неко спомене ту туђицу иако разумем да је давање значаја самом себи, мада сматрам да је одраз простоте јер има српских речи у том значењу). Та реч може значити и да си се пријаво на форум да учиш оца како се праве деца
...или још горе да васпитаваш оца. Превише самоуверено, нема шта...
ПС
Јесам се препознао, као што видиш не умем да пишем, ништа никада нисам читао (ти на сву срећу јеси, па се види)...
Нисам никакав антиваксер (не знам шта је то). То што се нисам вакцинисао, значи да се не бојим телевизора ни „иформера“. То је мој став. Ко хоће, може да се вакцинише, ствар личног избора.
Твоје питање у последњој реченици је само мали прилог твојој „биографији“ која је „компатибилна“ оној приступној беседи...уз пут да напоменем, да не волим лажове који измишљају јер нисам тражио случајне омашке него сам запазио очигледну неписменост и као такав нападаш доктора и професора. „Задругар“ по образовању увек то чини.
Против вируса се не користи ни један лек...колико ја знам.