Ivermektin kao lek protiv korone

Sve ce ovo jednom proci a istorija ce pokazati ko je bio u pravu. Vakcina nije nikada bila totalna zastita a ova sto sada daju protiv Kovida nije nikakva. Valjda ce uskoro naci pravu zastito od ove posasti.

Послато са SM-A520F помоћу Тапатока

Evo i ja se uclanio u klub koronasa, jutros mi javili za test koji sam juce radio, da sam pozitivan. Simptomi krenuli prije cetiri dana, poklonila mi supruga, ona fasovala prije 8-9 dana. U prva 2 dana temp do 38,5, bol u koskama, blaga glavobolja i nekakav blag cudan miris u nosu, od juce temp 37c, ili je nema uopste. Sve u svemu meni ovo izgleda blaze od obicnog gripa, ako se sta ne iskundaci u narednim danima, i sada kada sam doticnu tematiku vidio sa druge strane, mogu reci da je zdravstvo goli k.... onaj zvanicni nastup drzave u medijima uglavnom laz.

Kod mene cerka donijela , proslu ju za 2 dana , pa zena i kod nje isto . Ja jos nista a proslo 5, 6 dana od zeninog testiranja . Tj nemam nikakve simptome . Radio u zetvi samo nisam nikome prilazio . Ja i zena vakcinisani ....

Kod nas ima dosta pozitivnih koji ne poštuju mere o izolaciji.Nije to sramota, preležiš dve nedelje i ćao, bar skidaš odgovornost sa sebe da nećeš nekoga zaraziti.

Mnogo znam ljudi koje je sramota. Pa druže prelezi, presedi. Živiš u selu, ne moraš da tumara previše. Kao da je ne znam kakva bolest.

Код нас комшија има корону и ладно доводио децу у школу. Ми попиздели кажемо наставници она их пита и он и супруга као ма не није тачно. Кад у петак он у хитну ујутро заврши и поподне доживи тежак облик инфаркта живот му о концу. Касније супруга његова назвала учитељицу и каже она је позитивна, а као деца не али ће бити у изолацији. Казна за непоштовање изолације је 50000дин.

Evo i ja se uclanio u klub koronasa, jutros mi javili za test koji sam juce radio, da sam pozitivan. Simptomi krenuli prije cetiri dana, poklonila mi supruga, ona fasovala prije 8-9 dana. U prva 2 dana temp do 38,5, bol u koskama, blaga glavobolja i nekakav blag cudan miris u nosu, od juce temp 37c, ili je nema uopste. Sve u svemu meni ovo izgleda blaze od obicnog gripa, ako se sta ne iskundaci u narednim danima, i sada kada sam doticnu tematiku vidio sa druge strane, mogu reci da je zdravstvo goli k.... onaj zvanicni nastup drzave u medijima uglavnom laz.
Nije obican grip.Isuvise lako zakljucujes.
Verovatno ti je prvi kontakt sa koronom
Kad su " u tome",radis " u tome",vidjas svaki dan,drugacije razmisljas.

Nek si ziv i zdrav.

Kakav narod,takva drzava,takvo i zdravstvo.
Cim postoji tema o marvenom leku za ljude,sta ocekujes od zdravstva?

Taj marveni lek je u dosta zemalja registrovan i za ljude, kao i mnogi drugi lekovi
Nisam upucen.
Ne padam u ekstazu kad vidim dr Nestorovica
Kod nas nije u protokolu.
U EU nije u protokolu.
USA nije u protokolu.
Indija,bilo je nekih govorkanja,sarlatan Nestorovic je provukao,dok je spominjao vanzemaljce.
Kina,tamo se nista ne zna.
Arapi,nije u protokolu.

Ovde vidim ,da se pojedinci sami spricaju.
Znaci,kakav narod,takva i drzava,pa posredno i zdravstvo.

Ovo je sve osetljiva tema, uglavnom ljude koji preporučuju alternativne (glupe ) lekove, ako poslušate i nešto se desi, treba vaša familija da ih tuži i traži nadohnadu štete. Znači ako vam neko kaže da trebate uzimati lek za svinje da bi se izlečili, zabeležite na papir ko vam je to rekao i gde ste pročitali, da se zna posle kako ste se zeznuli.

U ovoj temi dosta ljudi to preporučuje ili objašnjava kao nije registovano, ali ako može i slično. Najbolje je ne biti glup.

Konkretno moj savet kao vlasnika ovog foruma jeste da slušate lekare, a ne da postupate prema uputstvima koje pročitate na Internetu.

Nece ga registrovati zato sto je mala cena bagatela ,ne isplati se raditi studiju o ivermektinu i koroni ,sta ce zaraditi na leku od par eura
Meni je malo naivno ovakvo rezonovanje .
Imamo pošast planetarnih razmera , imamo lek koji je zaustavio pandemiju u Indiji sa 1 350 000 000 stanovnika ( bar tako tvrdi onaj večito neobrijani doktor ) i da NIKO više u svetu to ne počne ozbiljno da razmatra pa ni ovaj naš surtuk . Bas jutros se pohvalio ( surtuk ) kako je nabavio vise hiljada doza nekog leka koji opet Kosta 5 000 evrica a na drugoj strani imao je medikamenata koji su odlicni i to po 50 - ak centi....

Poslednja izmena:
A kome da verujemo i koga da slusamo struku nauku politicare .Na 50 zarazenih zakljucavanje policiski cas ,na 8000 zarazeni nista ,na tv razne bljuvotine krematorijumi rade non stop pi svetu ...dok su svi doktori iz kriznog staba avanzovali i napredovali a milion snimaka kako se zajebavaju bez maski i doktori i politicari . Nema narod poverenja u svu tu bagru pa je Nestorovic slamka spasa

Nazad
Vrh