Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nije obican grip.Isuvise lako zakljucujes.Evo i ja se uclanio u klub koronasa, jutros mi javili za test koji sam juce radio, da sam pozitivan. Simptomi krenuli prije cetiri dana, poklonila mi supruga, ona fasovala prije 8-9 dana. U prva 2 dana temp do 38,5, bol u koskama, blaga glavobolja i nekakav blag cudan miris u nosu, od juce temp 37c, ili je nema uopste. Sve u svemu meni ovo izgleda blaze od obicnog gripa, ako se sta ne iskundaci u narednim danima, i sada kada sam doticnu tematiku vidio sa druge strane, mogu reci da je zdravstvo goli k.... onaj zvanicni nastup drzave u medijima uglavnom laz.
Nisam upucen.Taj marveni lek je u dosta zemalja registrovan i za ljude, kao i mnogi drugi lekovi
Sta sprečava da se i kod nas tako registruje ? Sta sad , farmaceutska mafija drži u šaci ovu našu vlast kad već ostale mafije to nisu mogle ?!?Taj marveni lek je u dosta zemalja registrovan i za ljude, kao i mnogi drugi lekovi
Meni je malo naivno ovakvo rezonovanje .Nece ga registrovati zato sto je mala cena bagatela ,ne isplati se raditi studiju o ivermektinu i koroni ,sta ce zaraditi na leku od par eura