MOMOSARIC
Član
Nije prica jos gotova , pa cemo onda komentarisati
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mnogo je pao u mojim ocima, neka pita Vesica, Vulina i kompaniju sta da radi sad.Izgleda da je izuzetak i da ga namerno karaju.Koliko vidim ima jos tenisera koji nisu pelcovani a dozvlili su im ucesce na turniru i ulazak u zemlju.Jbg kad je nas, nas su navikli da prckaju natenane.Sada če neki još malo početi da pljuju po Đokoviću a neki su već počeli.Do juče su ga dizali u nebesa a sada
Je l ti smetalo kada je Tadic gledao finale u Londonu? nemogu da shavtim zasto bih mrzeo Novaka ako je on dobro sa ljudima koji su na vlasti, ja ih nevolim to je sve sljam, ojadise nas ali Novak nemoze da ih odbije tek tako, on je covek koji sa svima ima kontakt, pa i sa najvecim neprijateljima kao sada.Netreba gledati na taj nacin.Ko jos voli politicare?Mnogo je pao u mojim ocima, neka pita Vesica, Vulina i kompaniju sta da radi sad.Izgleda da je izuzetak i da ga namerno karaju.Koliko vidim ima jos tenisera koji nisu pelcovani a dozvlili su im ucesce na turniru i ulazak u zemlju.Jbg kad je nas, nas su navikli da prckaju natenane.
I sta nije jasno , visa mu je ponistena i vracaju ga kuci , Ivanisevic i ostali iz njegovog tima su mogli da udju u Australiju ali su odbili i ostali sa njim , isto ce biti vraceni nazad. Kaze australijski premijer kratko i jasno , pravila su pravila i vaze za sve isto. Tako pise u tom tekstu.Djokovic to remain in Australia as he appeals his visa denial
Novak Djokovic is legally challenging Australia's decision to cancel his visa, with the appeal set to be he...www.9news.com.au
I to ga zabole,nece moz da doruckuje ujutru kad to bude saznaoMnogo je pao u mojim ocima, neka pita Vesica, Vulina i kompaniju sta da radi sad.Izgleda da je izuzetak i da ga namerno karaju.Koliko vidim ima jos tenisera koji nisu pelcovani a dozvlili su im ucesce na turniru i ulazak u zemlju.Jbg kad je nas, nas su navikli da prckaju natenane.
Ono sto je veoma interesantno Djokovica vise cene u zemljama iz naseg okruzenja nego u Srbiji . Razlog za to je sto se U SRBIJI USPEH TESKO PRASTA i ono sto mi je nepojmljivo je sto mnogi ovde vise vole ledenog Svajcarca ili Nadala nego naseg Djokovica a nazalost porodica Djokovic je sve uradila u zivotu bez icije pomoci i sami su sve finansirali u zivotu i prosli kroz golgotu a nasu drzavu su prezentovali na najbolji moguci nacin i momak je postao najbolji svih vremena ali to nije dovoljno da bi neko cestitao ili aplaudirao istinskoj velicini .Da da nolo je veliki borac za pravdu, pa se bori protiv farmakomafije.Da mu tutnu malo evrica ima hvali vakcine na sva usta.Neka ide u Bosnu da velica lazne primide.
Covek koga zabole za svoj narod ali bitno je da se pobunio za BLM. Nema tu sta da se buni negov tatica ako vlada neodbori njegov ulaz ides kuci decko.
Novak je perfekcionista, vodi racuna o svakom detalju, ako on nezna pravilnik, ako nije imao telefonski razgovor i ako nije razradio plan, onda neznam sta da kazem. Covek 20 godina putuje, neznam ni sam gde je sve bio, pa hvala bogu da je ovog puta imao svaku mogucu informaciju, on jos nije zavrsio sa njima danas ce biti kod sudije, pa da vidimo, odluka je politicka sigurno, pa da vidimo ko je koga zajebao.Svi mi kad planiramo putovanje u inostranstvo zadnje 2g od ovog sranja dobro proucimo i raspitamo se o uslovima ulaska preko granice . Novak se izgleda nije potrudio da procita pravilnik o ulasku ? Nastranu turnir i uprava turnira , granicna policija je druga firma.
Cim mu je izdata viza znaci da je bio upoznat sa uslovima ulaska, a ovi su znali da on ima neka dokumenta koji mu omogucavaju taj ulazak. Na aerodromu je viza ponistena.Svi mi kad planiramo putovanje u inostranstvo zadnje 2g od ovog sranja dobro proucimo i raspitamo se o uslovima ulaska preko granice . Novak se izgleda nije potrudio da procita pravilnik o ulasku ? Nastranu turnir i uprava turnira , granicna policija je druga firma.
Kao i sto mene zabole za njega.I to ga zabole,nece moz da doruckuje ujutru kad to bude saznao
Послато са moto e5 play помоћу Тапатока
I opet na svakom formularu za vizu lepo piše da postoji diskreciono pravo da i ako imaš vizu,službenik na aerodromu recimo može da ne odobri ulazak u zemlju.Cim mu je izdata viza znaci da je bio upoznat sa uslovima ulaska, a ovi su znali da on ima neka dokumenta koji mu omogucavaju taj ulazak. Na aerodromu je viza ponistena.
Ako igraju nevakcinisani,što bi on bio izuzetak.I naravno da ne stoji kada bi ga platili da bi bio promoter vakcine.Ne znam koje su to pare koje on može da prihvati a da ih nema.Mnogo je pao u mojim ocima, neka pita Vesica, Vulina i kompaniju sta da radi sad.Izgleda da je izuzetak i da ga namerno karaju.Koliko vidim ima jos tenisera koji nisu pelcovani a dozvlili su im ucesce na turniru i ulazak u zemlju.Jbg kad je nas, nas su navikli da prckaju natenane.
Bože Željko,kako ne razumeš.Ovo je sada novi soj,manja mu je inkubacija.Pa struka je izjavila da više ne važe ključne 2 nedelje nego 2 dana.Pokušavaju uvođenjem ovog soja da uvedu grip na mala vrata jer su postali providni-najslabiji soj a probija vakcinu a od ovih jačih je štitila.Mornar@
Nikada nije bilo ovako, bilo je netrpeljivosti, bilo je sitnih uvreda,niskih udarca da bi otvaranjem ove teme situacija eskalirala.
Desila se podela i to je ovde na malom uzorku, ovde svako brani svoje stavove.Ja stojim iza svega sto sam rekao, imam mnogo novih informacija koje nebih da iznosim da nebi ugrozio sebe i druge ljude, inace ova epidemija je politicko sranje, klasicno porobljavanje ljudi, vakcine su obicno smece, to mogu iz iskustva da kazem, malo je ljudi koji su primili vakcinu da bi se zastitili,malo je ali je puno onih koji su morali, pa tako i moji bliznji ali vise nece.Umrli su mi dosta bliskih rodjaka i prijatelja i njihova smrt nije bila blaga zbog vakcine! Ljudi su ogorceni, niko vise ne veruje ovim jadnicima koji su svesmo podelili narod pa sada imamo potrebu da branimo svoje postupke i da vredjamo jedni druge, imamo pravo da verujemo svojim ocima i usima to je jedino realno, ovo sto se desilo Novaku, velika je skola za nase politicare, Novak ima ogroman uticaj na ljude, moze mnogo da utice na neke politicke odluke vezane za ova glupa ogranicenja, Svi mi vidimo da to ne daje rezultat, cilj je da nas kontrolisu kao stado ali mi smo divlja zemlja, nikada se nece desiti da nas kontrolisu 100%, necemo to dozvoliti nikada.Mnogi ljudi su izgubili glave zbog laziranja podataka, evo to se radi i sada, znaci nikada neznamo pravu situaciju Izadje Konjina,kaze bice 5000 za koji dan i evo 7500 pozitivnih iz cista mira, nova godina za dva dana zarazila gomilu ljudi? Inkubacija od 2 dana? Najavljuju 10-15000? pa bice, bice i 0 pred izbore.Zrelo je ovo za drzavni udar, mislim da je to realnost u buducnosti a do tada neka nam je bog u pomoc i da nas zdravlje posluzi, sve nas, nebih nikome pozeleo nista lose vec sve najbolje.