Ivermektin kao lek protiv korone

Sada če neki još malo početi da pljuju po Đokoviću a neki su već počeli.Do juče su ga dizali u nebesa a sada :unsure:
Mnogo je pao u mojim ocima, neka pita Vesica, Vulina i kompaniju sta da radi sad.Izgleda da je izuzetak i da ga namerno karaju.Koliko vidim ima jos tenisera koji nisu pelcovani a dozvlili su im ucesce na turniru i ulazak u zemlju.Jbg kad je nas, nas su navikli da prckaju natenane.

Mnogo je pao u mojim ocima, neka pita Vesica, Vulina i kompaniju sta da radi sad.Izgleda da je izuzetak i da ga namerno karaju.Koliko vidim ima jos tenisera koji nisu pelcovani a dozvlili su im ucesce na turniru i ulazak u zemlju.Jbg kad je nas, nas su navikli da prckaju natenane.
Je l ti smetalo kada je Tadic gledao finale u Londonu? nemogu da shavtim zasto bih mrzeo Novaka ako je on dobro sa ljudima koji su na vlasti, ja ih nevolim to je sve sljam, ojadise nas ali Novak nemoze da ih odbije tek tako, on je covek koji sa svima ima kontakt, pa i sa najvecim neprijateljima kao sada.Netreba gledati na taj nacin.Ko jos voli politicare?

I sta nije jasno , visa mu je ponistena i vracaju ga kuci , Ivanisevic i ostali iz njegovog tima su mogli da udju u Australiju ali su odbili i ostali sa njim , isto ce biti vraceni nazad. Kaze australijski premijer kratko i jasno , pravila su pravila i vaze za sve isto. Tako pise u tom tekstu.

I to ga zabole,nece moz da doruckuje ujutru kad to bude saznao

Послато са moto e5 play помоћу Тапатока

Da da nolo je veliki borac za pravdu, pa se bori protiv farmakomafije.Da mu tutnu malo evrica ima hvali vakcine na sva usta.Neka ide u Bosnu da velica lazne primide.

Covek koga zabole za svoj narod ali bitno je da se pobunio za BLM. Nema tu sta da se buni negov tatica ako vlada neodbori njegov ulaz ides kuci decko.
Ono sto je veoma interesantno Djokovica vise cene u zemljama iz naseg okruzenja nego u Srbiji . Razlog za to je sto se U SRBIJI USPEH TESKO PRASTA i ono sto mi je nepojmljivo je sto mnogi ovde vise vole ledenog Svajcarca ili Nadala nego naseg Djokovica a nazalost porodica Djokovic je sve uradila u zivotu bez icije pomoci i sami su sve finansirali u zivotu i prosli kroz golgotu a nasu drzavu su prezentovali na najbolji moguci nacin i momak je postao najbolji svih vremena ali to nije dovoljno da bi neko cestitao ili aplaudirao istinskoj velicini .
MIKSANE POSTO JE SISTEM VREDNOSTI TOTALNO POREMECEN U SRBIJI necu te pitati sta treba neko da uradi da bi izazvao necije postovanje ili divljenje ali mi reci zivota ti STA TO TI ZAMERAS DJOKOVICU I ZBOG CEGA SI TOLIKO LJUT NA NJEGA ILI OGORCEN jer ovaj tvoj post mizerija da nema gde grdje ali posebnu aromu post dobija sto je pisan iz Srbije a ne iz neke strane zemlje
Nije bilo ovako ranije bili smo mnogo pozitivniji kao narod a dali je na ovakve postove ostavila trag celokupna ekonomska kriza i sve uz krizu sto nam se dogadjalo zadnjih godina ali sa ovakvim izjavama ne dodirujemo duplo dno vec ga probijamo .........a da nam nije jasan razlog ZASTO ❓

Svi mi kad planiramo putovanje u inostranstvo zadnje 2g od ovog sranja dobro proucimo i raspitamo se o uslovima ulaska preko granice . Novak se izgleda nije potrudio da procita pravilnik o ulasku ? Nastranu turnir i uprava turnira , granicna policija je druga firma.

Mornar@
Nikada nije bilo ovako, bilo je netrpeljivosti, bilo je sitnih uvreda,niskih udarca da bi otvaranjem ove teme situacija eskalirala.
Desila se podela i to je ovde na malom uzorku, ovde svako brani svoje stavove.Ja stojim iza svega sto sam rekao, imam mnogo novih informacija koje nebih da iznosim da nebi ugrozio sebe i druge ljude, inace ova epidemija je politicko sranje, klasicno porobljavanje ljudi, vakcine su obicno smece, to mogu iz iskustva da kazem, malo je ljudi koji su primili vakcinu da bi se zastitili,malo je ali je puno onih koji su morali, pa tako i moji bliznji ali vise nece.Umrli su mi dosta bliskih rodjaka i prijatelja i njihova smrt nije bila blaga zbog vakcine! Ljudi su ogorceni, niko vise ne veruje ovim jadnicima koji su svesmo podelili narod pa sada imamo potrebu da branimo svoje postupke i da vredjamo jedni druge, imamo pravo da verujemo svojim ocima i usima to je jedino realno, ovo sto se desilo Novaku, velika je skola za nase politicare, Novak ima ogroman uticaj na ljude, moze mnogo da utice na neke politicke odluke vezane za ova glupa ogranicenja, Svi mi vidimo da to ne daje rezultat, cilj je da nas kontrolisu kao stado ali mi smo divlja zemlja, nikada se nece desiti da nas kontrolisu 100%, necemo to dozvoliti nikada.Mnogi ljudi su izgubili glave zbog laziranja podataka, evo to se radi i sada, znaci nikada neznamo pravu situaciju Izadje Konjina,kaze bice 5000 za koji dan i evo 7500 pozitivnih iz cista mira, nova godina za dva dana zarazila gomilu ljudi? Inkubacija od 2 dana? Najavljuju 10-15000? pa bice, bice i 0 pred izbore.Zrelo je ovo za drzavni udar, mislim da je to realnost u buducnosti a do tada neka nam je bog u pomoc i da nas zdravlje posluzi, sve nas, nebih nikome pozeleo nista lose vec sve najbolje.

Poslednja izmena:
Svi mi kad planiramo putovanje u inostranstvo zadnje 2g od ovog sranja dobro proucimo i raspitamo se o uslovima ulaska preko granice . Novak se izgleda nije potrudio da procita pravilnik o ulasku ? Nastranu turnir i uprava turnira , granicna policija je druga firma.
Novak je perfekcionista, vodi racuna o svakom detalju, ako on nezna pravilnik, ako nije imao telefonski razgovor i ako nije razradio plan, onda neznam sta da kazem. Covek 20 godina putuje, neznam ni sam gde je sve bio, pa hvala bogu da je ovog puta imao svaku mogucu informaciju, on jos nije zavrsio sa njima danas ce biti kod sudije, pa da vidimo, odluka je politicka sigurno, pa da vidimo ko je koga zajebao.

Cim mu je izdata viza znaci da je bio upoznat sa uslovima ulaska, a ovi su znali da on ima neka dokumenta koji mu omogucavaju taj ulazak. Na aerodromu je viza ponistena.

I to ga zabole,nece moz da doruckuje ujutru kad to bude saznao

Послато са moto e5 play помоћу Тапатока
Kao i sto mene zabole za njega.

@ mornar

Neka pita tastu sto trpa reke u cevi, kad je on i njegova zenica takvi ekolozi.Neka objasni 2h na kalemegdanu.Bese i onaj njegov stric muvao nesto sa strujom dok se njusio sa zutima.Neka se ulizuje crncima a za njegov narod ga zabole da kaze nesto protiv vlasti vec se lize sa njima.

Nemoj slucajno srbima da cacnes BOGA NOLA.Negov tata koji glumi neki moral neplaca ljudima za popravke a ovamo laje po novinama.Mnogo mutna familja.

Poslednja izmena:
Cim mu je izdata viza znaci da je bio upoznat sa uslovima ulaska, a ovi su znali da on ima neka dokumenta koji mu omogucavaju taj ulazak. Na aerodromu je viza ponistena.
I opet na svakom formularu za vizu lepo piše da postoji diskreciono pravo da i ako imaš vizu,službenik na aerodromu recimo može da ne odobri ulazak u zemlju.

Ovo što se dešava je zaista dno-dna zapadne 'demokratije'..
Naravno da je u pozadini svega Britanska Imperija(u kojoj sunce nikada ne zalazi).
Nemogu lordovi nikako oprostiti jednom srpskom seljačiću bez plave krvi da briljira u sportu koji su oni izmislili i da ih dere kao magarce(što bi rekao čanak).
Što se tiče animoziteta od nekih prema Noletu u Srbiji, to je donekle prouzrokovamo njegovim jako slabim ili nikakvim rezultatima na prvenstvima gde je bio u reprezentaciji. Neka prvenstva je čak i izbegao..
Neki od hejtera to objašnjavaju Noletovom ogorčenošću na državu koja mu se nije našla kada mu je njena pomoć bila potrebna. Tako da on ima neki prllično specifičan odnos sa Srbijom, neki kažu politički..
To se ogleda i kroz njegov bankovni konto koji nije u Srbiji, a poreze od svoje zarade ipak ostavlja trulom zapadu.
Sve ovo hejteri trućkaju, bez obzira što je Nole na promociji Srbije uradio više od svih političara zajedno u poslednjih 100 god.
Ali što bi rekli, srbima nemožeš nikako ugoditi..

Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka

Ako igraju nevakcinisani,što bi on bio izuzetak.I naravno da ne stoji kada bi ga platili da bi bio promoter vakcine.Ne znam koje su to pare koje on može da prihvati a da ih nema.
Ovim potezom može da padne struka na ispitu i nadam se da je ovo početak kraja.Naročito ako Nadal bude igrao_Ozbiljna je sad problematika pokrenuta.

Mornar@
Nikada nije bilo ovako, bilo je netrpeljivosti, bilo je sitnih uvreda,niskih udarca da bi otvaranjem ove teme situacija eskalirala.
Desila se podela i to je ovde na malom uzorku, ovde svako brani svoje stavove.Ja stojim iza svega sto sam rekao, imam mnogo novih informacija koje nebih da iznosim da nebi ugrozio sebe i druge ljude, inace ova epidemija je politicko sranje, klasicno porobljavanje ljudi, vakcine su obicno smece, to mogu iz iskustva da kazem, malo je ljudi koji su primili vakcinu da bi se zastitili,malo je ali je puno onih koji su morali, pa tako i moji bliznji ali vise nece.Umrli su mi dosta bliskih rodjaka i prijatelja i njihova smrt nije bila blaga zbog vakcine! Ljudi su ogorceni, niko vise ne veruje ovim jadnicima koji su svesmo podelili narod pa sada imamo potrebu da branimo svoje postupke i da vredjamo jedni druge, imamo pravo da verujemo svojim ocima i usima to je jedino realno, ovo sto se desilo Novaku, velika je skola za nase politicare, Novak ima ogroman uticaj na ljude, moze mnogo da utice na neke politicke odluke vezane za ova glupa ogranicenja, Svi mi vidimo da to ne daje rezultat, cilj je da nas kontrolisu kao stado ali mi smo divlja zemlja, nikada se nece desiti da nas kontrolisu 100%, necemo to dozvoliti nikada.Mnogi ljudi su izgubili glave zbog laziranja podataka, evo to se radi i sada, znaci nikada neznamo pravu situaciju Izadje Konjina,kaze bice 5000 za koji dan i evo 7500 pozitivnih iz cista mira, nova godina za dva dana zarazila gomilu ljudi? Inkubacija od 2 dana? Najavljuju 10-15000? pa bice, bice i 0 pred izbore.Zrelo je ovo za drzavni udar, mislim da je to realnost u buducnosti a do tada neka nam je bog u pomoc i da nas zdravlje posluzi, sve nas, nebih nikome pozeleo nista lose vec sve najbolje.
Bože Željko,kako ne razumeš.Ovo je sada novi soj,manja mu je inkubacija.Pa struka je izjavila da više ne važe ključne 2 nedelje nego 2 dana.Pokušavaju uvođenjem ovog soja da uvedu grip na mala vrata jer su postali providni-najslabiji soj a probija vakcinu a od ovih jačih je štitila.
Ruska i Kineska ne važe u zapadnom svetu-šta to znači.Ne razumem ljude koji to još ne shvataju.
Kod nas se velika većina vakcinisala baš Kineskom.
Velika većina se vakcinisala što mora (zbog posla ili putovanja).Mnogi iz straha.Postavlja se pitanje koliki je procenat onih koji su baš hteli da se vakcinišu.Dok narod ćuti-cirkus i dalje radi.Kad narod progleda-gotovo je.Ali se bojim da će nam spremiti još nešto gore.
Moj prijatelj je nakon višemesečnog čekanja uspeo da se isnima a dijagnoza mu je da ima karcinom sa metastazama po celom telu.Inače je vakcinisan sa sve 3 doze.I još je nepokretan morao da ide u drugu opštinu da se snima jer Kikinda ima 9 pacijenata koji su hospitalizovani sa kovidom.Ali sada fale radiolozi.Renovira se bolnica u jeku pandemije.

Nazad
Vrh