Ivermektin kao lek protiv korone

Тачно. Вакцина је превентивно средство, а ивемкетин не досеже ни до плацеба, ал' ти канда didn't get the memo o томе.

Јес', слажем се. Ипак треба еволуцији да ради свој пос'о.

Овај, и ја сам којешта видео својим очима, ал' десило се да сам то погрешно схватио јер мој мозак није знао шта то виде моје очи.

Око короне су ми јасне оне ствари о њој које могу да имају директног контакта самном и могу да произведу некакве поседице. Ништа више од тога.

Не, нисам атеиста.

A oko korone ti je sve kristalno jasno...
Zorge, jesi li ateista?
Ko god kaže da mu je sve jasno.Ili laže ili mu je potreban psihijatar jer tu j... lud zbunjenog.E sad ko je lud a ko zbunjen-o tome bi se moglo raspravljati.uglavnom počinju da upumpavaju brojke i to je sad navodno od NG a struka je rekla da će se rezultati videti oko polovine januara.Verovatno će se kretati između 10 i 15000.Do kraja ove sezone ima da bude ,da smo svi po 2 puta preležali.

To je druga prica...
Ja sam naveo zasto ne bi bolestan covek probao, mozda glavu spase... nije mi jasno
Zorge ako si vernik a u ovoj temi drzis se nauke, istrazivanja... ko pijan plota, reci mi sta te je navelo da verujes u Boga... Ima li neko istrazivanje na tu temu 🤔

Бинго!

Ал' чекај да нам Монтоја изнесе везу са веровањем у Бога и короном.

Аха, већ је "избледео": мој познанкик је пре Нове године ишао у Шабац или ту негде у околини, да гледа неки комбајн. Три-четири дана после тога осетио се лоше, па јавио у ковид-амбуланту, где су му потврдили корону. Али није то било све - од њега су се инфицирали мајка и отац. Његовој мајци није требало више од пар дана од појаве првих симптома до смрти. Јесте, била је нарушеног здравља, ал' је ништа друго није натерало да прелази Стикс осим "избледели Омикрон".

А за корпуциони елемент кога помињеш могу да се сложим - док је држава слаба, сваки ИНдијанац ће сматрати да је корпупција начин да уради оно што му треба, иако му закон то не дозвољава.
Sto se tice drzave jadna je drzava kojoj drugi kreira sta da radi u svom dvoristvu a sve ove jadne male drzavice na Balkanu su kolonije zapada i pod patronatom istih i ove epidemioloske mere nisu uveli ovi nasi lezilebovici vec je to direktiva koja je nametnuta sa zapada a nasi samo sebe nalaze u toj prici sto salju inspekcije za naplatu i pljackaju ovaj vec opljackani narod a kada neko plati reket da bi mogao da radi i da zivi to je samo dokaz vise da je sve besmisleno i da cilj ne opravdava sredstva . Obdukcija je zabranjena a predsednik nase drzave je nicim izazvan potrosio milion nepotrebnih sati na promociju vakcina iako mu to nije ni blizu u opisu posla 🚾❓ Zapadne drzave ne priznaju vakcine koje nisu njihove sto tek deluje suludo i sa ovim cinom svesno pljuju na sve sto rade 🚾
Danas cujem pricu koju sam cuo mnogo puta do sada prica mi covek koliko je para potrosio za vreme korone i oporavak posle toga i svi ti ljudi su potrosili velike novce na razne neke suplimente ,vitamine za imunitete i neznam cega vec a posto sam imao 2 puta zapaljenje pluca a jedanput mnogo jako sve je to sanirano sa nekoliko inekcija a nije bilo milion nekih tableta odjednom za koje je i diskutabilno
kako deluju na organizam ❓Ono sto deluje zbunjujuce je krivulja kako radi korona ona kao da ide u talasima cas je ima u izobilju cas je gotovo nema uopste NE ISKLJUCUJEM MOGUCNOST TROVANJA IZ VAZDUHA A NI PUTEM HRANE JER AKO SU NAJMOCNIJE DRZAVE SVETA MOGLE DA PROBAJU NUKLEARKE MNOGO PUTA PO SVETU I DA EKSPERIMENTISU KAKO DELUJE URANIJUM NA LJUDSKU POPULACIJU ne znam zasto se deo populacije sablaznjava na ovakve mogucnosti delovanja istih .Ovde su mnogo puta delovali iz vazduha i mene bi mnogo vise zapanjilo da ne dejstvuju na taj nacin jer se taj vid delovanja pokazao veoma efikasnim u ranijim manevrima .Ovde je Soros bio sponzor dugo a Toni Bler savetnik
a i ovaj nas psiho je mnogo puta sedeo u prvoj klupici pognute glave sa suzom u oku a prosle godine u Pazaru su ljudi koji su bili izuzetno zdravi padali i umirali bez ikakvog objasnjenja TAKO DA SE NE BIH JA POZIVAO NA NAUKU I NA STRUKU IAKO IZUZE TNO CENIM MEDICINSKE RADNIKE I NJIHOVU STRUCNOST bolesni umovi upravljaju planetom ALI ZAR NIJE CILJ CELOKUPNE OVE PANDEMIJE OSTVARIVANJE EXTRA PROFITA ZA SVE FARMACEUTSKE KUCE I ZA SADA IM TO IDE OD RUKE FENOMENALNO I SVE DOK BUDE TRAJALA VAKCINACIJA TRAJACE I PANDEMIJA A TOG TRENUTKA KADA BUDE STALO SA SPRICANJEM PREDSTAVA CE BITI ZAVRSENA

https://sport.blic.rs/tenis/sin-mi-...pola-sata-skupicemo-se-na-ulici-srdan/z1xf68f Jad ,beda i cemer svetsku zvezdu broj 1 stavili u pritvor u Australiji kao navodno problem sa vizom a u stvari to je poruka koja se salje u svet da mora da se vakcinise ostatak planete jer velika je lova u igri a neposlusni prave opasan problem .Moje duboko ubedjenje je da se 2/3 vakcinisanih oseca izmapulisano i ogorceni su zbog toga ali radi se uglavnom o pritisku i ucenama najnepopularnijem nacinu ubedjivanja ali nacina koji donosi rezultate .
Da najuspesnijeg tenisera svih vremena i 9 tostrukog osvajaca Australijan opena stave u pritvor .........i sada da mi neko kaze ALI STRUKA TAKO NALAZE a i predpostavljao sam da ce ovde biti velikih problema sve je unapred izrezirano kao i raspad SFRJ ludaci vladaju planetom

Prije ce biti da i oni imaju birokratije ohoho, drzavne sluzbe imaju losu medjusobnu komunikaciju, nesto mi to zvuci poznato.

Nazad
Vrh