mirosti
Član
A ti opet veruješ u njihovu korektnost i demokratičnost ?To treba provjeriti za te druge. Ako je tako nije u redu
Valjda si čuo na svim medijima se govori da ove nepoznate(neSrbe) niko ne dira..
Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A ti opet veruješ u njihovu korektnost i demokratičnost ?To treba provjeriti za te druge. Ako je tako nije u redu
Што ме стално држиш у неким загонеткама? Не гледам ТВ, па и не знам шта је речено.Bilo je izneto na javnom servisu.I verovatno suprotno od tvog i eto odgovora.
Tada je bilo sve zatvoreno.Nisu bile ni vakcine ni politicki skupovi, ni utakmice, koncerti...E sad ga uprska.Zbog turnira se zaražavalo a zbog arene....Pa ko je ovde lud.
Pa njemu je cela familija takva,počevši od oca pa na dalje.Листам новине и нађем на ово:
DIJANA ĐOKOVIĆ U SUZAMA: OVO JE SKANDALOZNO! Novak je revolucionar, počeo je da menja ovaj svet!
Dijana Đoković, majka Novaka Đokovića suzdržavala je suze:- Ovakav tretman nije zaslužio niko, a ne on koji je devet puta osvajao njihov turnir! To je skandalozno! ...www.kurir.rs
Какви су ово трипови, сунце ти калајисано!
Slazem se , to i ja pokusavam da kazem , zato sam rekao , aj da sacekamo kraj filma da rezimiramo . Jedino malo mi je nejasno , treba razdvojiti ulazak u drzavu i igranje na turniru u vezi kovid pravila . Razjasnice se . Recimo neslazem se nikako sa teorijom npr mirosti sto kaze da neki piju caj i sve su rezirali ovo , al kad bi se tacno saznalo bilo bi dobro .Ajde oklade da ce samo vakcinisani(ako nisu drzavljani) igrati tenis. Nije to balkanistan.
Znam ljude koji zive tamo i imaju drzavljanstvo , od njih cuo da je njihova imigraciona politika rasisticka , ali kazu da nije ne bi vise bilo engleza(bijelaca uopste) tamo ili bi bili manjina , preplavili bi ih kinezi,vijetnamci, tajvanci, malezijci, indonezijci , indijci i ostali.
Sta bi tek napravio da je malo skolovanijiPa njemu je cela familija takva,počevši od oca pa na dalje.
Sad će teniser da ispadne mesija potlačenih,ejj teniser.I tu je sva tragedija ovog naroda,što mu je jedan nebitan sport od kojeg nikog nema realne koristi sem individualaca i njihovih porodica postao tako bitan.Čovek skromnog obrazovanja koji je udarajući lopticu postao Mesija ovog napaćenog naroda.
Pa igrao bi taj turnir,jer bi bio vakcinisan npr Ovako Mesija potlačenih sa milionima na računu i kućom u MonakuSta bi tek napravio da je malo skolovaniji
Послато са moto e5 play помоћу Тапатока
Sve ok osim da je manjina u svijetu pelcovana .Novak nema veze sa Ivermktinom,treba otvoriti temu,kako ispljuvati Novaka Djokovica i njegovu familiju, to bi trebalo da bude nova tema a da bi ih neko dobro ispljuvao, taj mora da bude neki dobar baja, bogat, pametan, nadprosecno intiligentan, da govori bar 5-6jezika. Ja neznam stvarno kuda ovo vodi, znam samo da je u praksi tacno ono,Nikada te bolji od tebe nece kritikovati i vredjati, bolji ljudi to ne rade.Ja razumem da bi ovde dobio podrsku da je pelcovan kao manjina u svetu, samo neznam koja vakcina odgovara pljuvacima? Sputnik V i Kineske ne vaze za vecinu zemalja, tako da je to jasan pokazatelj da politika ima glavnu rec u ovim uzasnim vremenima i da nista nije slucajno.Sada u ovom korumpiranom svetu, Novak je mogao ladno da bude upusan da je primio vakcinu i da izbegne ova sranja jer to niko ziv nece nikada proveriti, ima para, mogao je sta god hoce ali imati princip, i postovati ga po svaku cenu e to je vec nesto sto mnogi nemaju, lako je **greška nekom majku i vredjati ga, to je najlakse, mnogo teze nego biti prvi u selu po bilo kom osnovu, ja nisam upoznao jos nekog takvog prvaka u svom selu! Nema ga, ima onih koji sede u rupama i kucaju za tastaturom a za njih znaju samo komsije, jedino su njima poznati.
Netreba nam ovo uopste.
Kad vidim dokaze vjerovacu odmah.Znači ništa te nemože razuveriti da su englezi jedni fini aristokrate koji žive i dopuštaju to i drugima?
Pa valjda ti je poznato ko su australijanci?
Najokoreliji robijaši engleske, sa kojima nisu znali šta će nego ih brodovima otpremili tamo zauvek.
I šta da očekuješ od potomaka najokorelije bagre? Da dozvole da se pripadnik jednog malog slobodarskog naroda okiti titulom najboljeg ikada, i to u sportu koji su lično izumeli?
Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka
E,vojna tajna.Што ме стално држиш у неким загонеткама? Не гледам ТВ, па и не знам шта је речено.
Шта је речено?