Ivermektin kao lek protiv korone

Ako igraju nevakcinisani,što bi on bio izuzetak.I naravno da ne stoji kada bi ga platili da bi bio promoter vakcine.Ne znam koje su to pare koje on može da prihvati a da ih nema.
Ovim potezom može da padne struka na ispitu i nadam se da je ovo početak kraja.Naročito ako Nadal bude igrao_Ozbiljna je sad problematika pokrenuta.
Gledaj slazem se ja da je jajarski sto ga nisu pustili ako su pustili druge nevakcinisane.Ili je politka umesala prste ili su iz njegovog tima stvarno moroni pa nisu aplicirali za vizu sa medicinskim izuzecem.

@ mirosti

Nije on nista uradio na promociji Srbije, strance bas zabole za nas nemogu ni na karti mnogi da nas nadju.On igra za sebe i svoj dzep.Sto je normalno i podrzavam svakog ko posteno zaradi svoj novac.Neka ima vise kinte od Elona Maska meni to nesmeta ako ga je zaradio posteno.

Meni smeta kod njega sto je u mutnim radnjama sa ovim mafijasima sa vlasti, organizovao kornatur kada je sve bilo zatvoreno.Naravno uz dogovor sa ovim mafizama koji nas jasu zadnjih 10 godina.Bar zar toliko nemas mozga da pomislis da su se mnogi tu zarazili i da ce neko glavu da izgubi zbog tvog turnira.Ima tu jos mutnih radnji, nekapiram takve ljude puni para a sve im je malo pa se seme sa nasom lopovima.

Cuj neko napisa nije mogo da odbije Vesica i Vulina, umesto da isproziva ove mafijase na vlasti on se brine za BLM.

Sad da pisa protiv drzave i trenutne vlasti ne znam koliko bi imao koristi ni on ni mi ostali. Posle drugog svetskog rata mnogi su s pravom ili ne bili protiv vlasti pa su se sklonili u tu jebenu Ameriku. Malo su pricali protiv vlasti, ali se vremenom ucutali pa njihova deca danas i ne govore Srpski jezik. Nit smo se ovajdili od njihovih para nit imamo neke koristi sem sto ih vidjamo na TV kad navijaju za nase sportiste pa i za tog Novaka ma kakav da je. A kakav je? Klasican Srbin. Prgav, osvetoljubiv, voli pare, ali ih posteno zaradjuje ma sta god mi mislili o njemu.

Zajebana situacija.Neznam kako je Vucko razgovarao sa Noletom kada ovaj nije imao telefon, tako kazi mediji.Dobro je sto je Novak ostao dosledan, ima sigurno pravne argumnte za to, inace bi odmah bio vracen Nisu australijanci srecni zbog svega, oni su debelo najebali i prisilno su vakcinisani, imam dosta rodjaka tamo, kazu da je katastrofa, neki su se vratili.Neki nisu mogli da izadju iz zemlje.Ludnica.Novaku nije trebalo uopste ni da polazi tamo, svi znamo ko je i sta je i uopste vise ne mora da igra tenis Dovoljno je uradio.

nisu uveli ovi nasi lezilebovici vec je to direktiva koja je nametnuta sa zapada
Директива је упутство, пропис, смерница за деловање, а не наредба. Да је наредба, не би се догодило да су практично све земље или чак и њени делови имали различите идеје како да спрече инфекцију. Да је нешто наметано са стране, ишли бисмо до дуђана у пазар са претходно преко СМС добијеном дозволом, како је то било у Француској, или би применили прогресивни "шведски модел" због кога је прошле године та Шведска имала више жртава од Србије или чак би била проведена изолација као у Вухану, када су херметички затварали читаве градске квартове, без права да промолиш нос из свог стана. А знаш да се то није догодило код нас, већ да смо имали своје "трипове".
Obdukcija je zabranjena
Није забрањена. Радили су их и раде их ако се за њима укаже потреба.
a posto sam imao 2 puta zapaljenje pluca a jedanput mnogo jako sve je to sanirano sa nekoliko inekcija a nije bilo milion nekih tableta odjednom za koje je i diskutabilno kako deluju na organizam
Маринеро, дозволио си да ти дају боцку незнано чега!? :unsure:
Ono sto deluje zbunjujuce je krivulja kako radi korona ona kao da ide u talasima cas je ima u izobilju cas je gotovo nema uopste
Да, стварно - као да иде у таласима, а нико то да помене у јавности. :)
NE ISKLJUCUJEM MOGUCNOST TROVANJA IZ VAZDUHA A NI PUTEM HRANE JER AKO SU NAJMOCNIJE DRZAVE SVETA MOGLE DA PROBAJU NUKLEARKE MNOGO PUTA PO SVETU I DA EKSPERIMENTISU KAKO DELUJE URANIJUM NA LJUDSKU POPULACIJU
Ако су нам корону "бацили из авиона" с циљем да нас прореде, да ти кажем да им ствар није баш ефикасна. Да имамо такав план и ресурсе какве имају "они", да седнемо за астал нас двојица, сигурно би смо нашли неки много перфидиднији и ефикаснији начин да проређујемо народ.

@Зорге
Direktiva je jača od uputstva ili preporuke a slabija od naredbe.
Ako je izda zapad, obično je bliža/jeste naredba, a ako to uradi neka neozbiljna i nebitna država ima snagu preporuke.
Bakćem se odavno sa EU direktivama, pa ti iz prve kažem da nema šale sa njihovim 'direktivama'. Naravno, ako misliš da petljaš nešto sa njima..

Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka

Пусти градацију и колико је "ЕУ директива" као институција различита од "директиве" у речнику нас смртника . Ствар је у томе да није било јединственог модела за борбу против короне ну у Европи, ни у свету. Сви су нешто различито примењивали, па из тога закључујем да нису ни ови наши добили ћагу у којој пише како да раде.

Gledaj slazem se ja da je jajarski sto ga nisu pustili ako su pustili druge nevakcinisane.Ili je politka umesala prste ili su iz njegovog tima stvarno moroni pa nisu aplicirali za vizu sa medicinskim izuzecem.

@ mirosti

Nije on nista uradio na promociji Srbije, strance bas zabole za nas nemogu ni na karti mnogi da nas nadju.On igra za sebe i svoj dzep.Sto je normalno i podrzavam svakog ko posteno zaradi svoj novac.Neka ima vise kinte od Elona Maska meni to nesmeta ako ga je zaradio posteno.

Meni smeta kod njega sto je u mutnim radnjama sa ovim mafijasima sa vlasti, organizovao kornatur kada je sve bilo zatvoreno.Naravno uz dogovor sa ovim mafizama koji nas jasu zadnjih 10 godina.Bar zar toliko nemas mozga da pomislis da su se mnogi tu zarazili i da ce neko glavu da izgubi zbog tvog turnira.Ima tu jos mutnih radnji, nekapiram takve ljude puni para a sve im je malo pa se seme sa nasom lopovima.

Cuj neko napisa nije mogo da odbije Vesica i Vulina, umesto da isproziva ove mafijase na vlasti on se brine za BLM.
E sad ga uprska.Zbog turnira se zaražavalo a zbog arene....Pa ko je ovde lud.

Zajebana situacija.Neznam kako je Vucko razgovarao sa Noletom kada ovaj nije imao telefon, tako kazi mediji.Dobro je sto je Novak ostao dosledan, ima sigurno pravne argumnte za to, inace bi odmah bio vracen Nisu australijanci srecni zbog svega, oni su debelo najebali i prisilno su vakcinisani, imam dosta rodjaka tamo, kazu da je katastrofa, neki su se vratili.Neki nisu mogli da izadju iz zemlje.Ludnica.Novaku nije trebalo uopste ni da polazi tamo, svi znamo ko je i sta je i uopste vise ne mora da igra tenis Dovoljno je uradio.
Moja bratanica je došla pa ne može da se vrati.

Пусти градацију и колико је "ЕУ директива" као институција различита од "директиве" у речнику нас смртника . Ствар је у томе да није било јединственог модела за борбу против короне ну у Европи, ни у свету. Сви су нешто различито примењивали, па из тога закључујем да нису ни ови наши добили ћагу у којој пише како да раде.
Da se Vlasi ne bi dosetili.Nisu za sve imali isti tretman.Zar si zaboravio da smo mi pre dobili vakcine od Nemaca,Francuza....Koji je razlog,ne treba biti mnogo pametan da zaključiš.

Zakon je isti za sve
Ako je tako što ne vratiše i one druge sa medicinskim ograničenjem? Novaka su sačekali širom raširenih ruku..
Nemojte se zanositi, ovo je još jedna od ujdurmi poganih engleza. Sada se uz čaj u 5 naslađuju svojim 'uspehom'. Ako ga nemožeš pošteno pobediti na terenu imaš i druge opcije.
Za ovakve gadosti ne postoje kreativniji od njih..

Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka

Nazad
Vrh