Ivermektin kao lek protiv korone

Baka mi je dijabeticar kasljala dan, dva i ajmo do doktora kad ono korona, snimanje pluca upala oba plucna krila, zadrzana u bolnici stanje stabilno dobija kiseonik na poluintezivnoj je. Zena svesna čujemo se telefonom redovno, 7dana joj i pitam kad ce je pustiti kazu bar 2nedelje treba biti u bolnici, dal je ovo praksa il sta?

Mornar nije to Srbija da se pravi korornatur.Ako nemas papire nema ulaska u zemlju sta ti tu nije jasno?
Ovo je veci kabare nego kada je Tajson navodno silovao crnu konobaricu pa tada glavna svetska zvezda zavrsio na robiji .Ovde je sve kristalno jasno POSLATA JE ADEKVATNA PORUKA jer farmaceutska mafija radi i ulaze mnogo u marketing da bi to narusavali pojedinci a ovo sa vizom nadam se da si se salio pa ti bi sad mogao bez vize gde hoces A CUDNO MI JE DA COVEK KOJI IMA NA BANKOVNOM RACUNU MILIJARDU DOLARA NE MOZE DA UDJE U AUSTRALIJU :haha: sad ce jos da objasne Aboridzinima da je Dokovic potencijalni izvor zaraze . :sta:

Vec sam pisao 100 puta...
Jos uvek verujem vise svojim ocima....
A drugo, kada je covek bolestan i u teskoj situaciji pa majku mu sto ne probati nesto sto bi moglo spasiti glavu ma sta o tome zvanicna struka pisala... jel?
To je isto kao kad pisemo o korovu u njivi,glifosav sve resava ali ipak ga neupotrebljavas u kukuruzu koji je nikao!?On ti spasava glavu,ruke i ledja ali ti si procitao na uputstvu da ce ti sjebati i kukuruz pa nisi ni probao da ga koristis!Tako da,manite se vise te prazne price :ppozdrav:

Korona će napraviti neku štetu ali veću štetu pravi nepovjerenje. Dok su se informacije mogle sakriti, mogli smo čuti samo za završni izvještaj.
Kako se došlo do toga je ostajala tajna. Kad se vide načini kakvi su se eksperimenti radili na ljudima to stvori veliko nepovjerenje u ovom slučaju, u časnost medicine. To je najveća šteta jer mi neznamo šta se dešava a sad i ne vjerujemo.
Ovo što sam okačio nije o koroni ali je sistem kvaran do srži. Krili su to dok su mogli. Nije ovo samo slučajnost. To je rađeno sistemski.
Kako da vjerujem da je danas drugačije.?

Ivermektin da je uspjesan kako se pricalo dosad bi usao u masovnu primjenu , proslo je vec dosta vremena . Bio bi i odobren vjerovatno , tako da je to prica ispricana .

Baka mi je dijabeticar kasljala dan, dva i ajmo do doktora kad ono korona, snimanje pluca upala oba plucna krila, zadrzana u bolnici stanje stabilno dobija kiseonik na poluintezivnoj je. Zena svesna čujemo se telefonom redovno, 7dana joj i pitam kad ce je pustiti kazu bar 2nedelje treba biti u bolnici, dal je ovo praksa il sta?
Ovdje kod mene jeste praksa, pogotovo za starije osobe.

Narodi na Balkanu moraju da shvate da smo mi kolonije koje sluze kao deponije za djubre i eksploataciju i ovde ce se raditi isto sto i po Africkim i Azijskim drzavama pljacka prirodnih resursa destabilizacija drzave i pustosenje svega i svacega a zarad svojih interesa a najveci crnjak koji postoji je vec ucestale izjave penzionera VIDI SE DA SE NESTO RADI ❓to su izjave pod dejstvom toksicnih drzavnih medija A STA SE ZAPRAVO RADI to ne moze ni da se zamisli samo je pitanje ima li ikakvih sansi da se izvucemo iz situacije u kojoj smo se nasli nicim izazvani

Ovo je veci kabare nego kada je Tajson navodno silovao crnu konobaricu pa tada glavna svetska zvezda zavrsio na robiji .Ovde je sve kristalno jasno POSLATA JE ADEKVATNA PORUKA jer farmaceutska mafija radi i ulaze mnogo u marketing da bi to narusavali pojedinci a ovo sa vizom nadam se da si se salio pa ti bi sad mogao bez vize gde hoces A CUDNO MI JE DA COVEK KOJI IMA NA BANKOVNOM RACUNU MILIJARDU DOLARA NE MOZE DA UDJE U AUSTRALIJU :haha: sad ce jos da objasne Aboridzinima da je Dokovic potencijalni izvor zaraze . :sta:
Da da nolo je veliki borac za pravdu, pa se bori protiv farmakomafije.Da mu tutnu malo evrica ima hvali vakcine na sva usta.Neka ide u Bosnu da velica lazne primide.

Covek koga zabole za svoj narod ali bitno je da se pobunio za BLM. Nema tu sta da se buni negov tatica ako vlada neodbori njegov ulaz ides kuci decko.

Problem je drugi , kako da australski politicari objasnje da nisu pustali roditelje da vide djecu i obratno ako neki nemaju astralsko drzavljanstvo , tukli one po ulicama anarhiste sto se bunili itd. i sad ce da puste nekog u zemlju necjepljenog a tko nema njihovo drzavljanstvo , bilo bi to politicko samoubistvo.

Da ova prica o medicinskom izuzecu , da ali moras doci do turnira preko granice sto je opet nemoguce da bi ovima na turniru dokazao.

Takodje nije bio uhapsen itd. tko je ikada putovao avionom u neku stranu zemlju zna da na aerodromu ima neutralni teren , dok ne prodjes policiju i carinu , onda si tek u zemlji.

Sada če neki još malo početi da pljuju po Đokoviću a neki su već počeli.Do juče su ga dizali u nebesa a sada :unsure:

Problem je drugi , kako da australski politicari objasnje da nisu pustali roditelje da vide djecu i obratno ako neki nemaju astralsko drzavljanstvo , tukli one po ulicama anarhiste sto se bunili itd. i sad ce da puste nekog u zemlju necjepljenog a tko nema njihovo drzavljanstvo , bilo bi to politicko samoubistvo.

Da ova prica o medicinskom izuzecu , da ali moras doci do turnira preko granice sto je opet nemoguce da bi ovima na turniru dokazao.

Takodje nije bio uhapsen itd. tko je ikada putovao avionom u neku stranu zemlju zna da na aerodromu ima neutralni teren , dok ne prodjes policiju i carinu , onda si tek u zemlji.
Da je jedini sto nije vakcinisan ne bi bilo problema. Ovako ima dvadesetak nevakcinisanih i njima ce biti dozvoljeno da udju u zemlju i igraju dok ce njega deportovati.

Nazad
Vrh