Ivermektin kao lek protiv korone

ЗЋурчић@ако вам је мајка прележала Х1Н1 слободно будите без бриге наш пријатељ доктор је пре 5 година са супругом ишао на летовање и у авиону обадвоје покупе свињски грип (Х1Н1). Резултат је да имају антитела у себи да би могли слободно да дају своју крв као лек против ковида. Ми га питали као је ли вакцинисан пошто ни супруга ни он не носе маске, а имају своју приватну ординацију која је вазда пуна пацијената. Он нам каже да су прележали свињски грип и да имају антитела да не морају да примају вакцину.

Kaži doktoru da pocepa diplomu. To nema veze sa životom. Nije isti virus u pitanju.

Јес'и чуо DraleTD...одмах да одеш код доктора и кажеш му да поцепа диплому. Немој ту ово-оно, не смеш да чекаш. Ствар је хитна.:haha:

Ма слажем се, зато и кажем човеку да по'ита.

Права диплома је она коју дају дркон, Ентони Фаучи или најмање СЗО. Шта има човек да учи и проверава и проучава...све лепо пише на тараби...

Ne znam kako je kod vas, ali ovde ima likova koji i dalje misle da nema virusa vec nas zaprasuju iz aviona.
I jos forsiraju pricu kako treba raditi analizu za trovanje.

Sto se tice OMIKRONA on je vec izbledeo i nije imao neke vece posledice po populaciju a i bio je propracen pravovremeno 3 i 4 dozom medjutim ono sto sada sledi a razvija se velikom brzinom i vec je prodro u nekoliko Evropskih zemalja je novi soj virusa koji se pojavio u Francuskoj i on ima 45 mutacija :sta: i najverovatnije ce biti neophodna nova doza cepljenja .Ovo je gore nego Kinesko mucenje ovo je ludje nego Spanska serija jer tamo ima barem kraj a ovo su igre bez granica a sto se tice kazneno popravnih mera protiv kovida a i epidemioloskih mera mnogo mi se dopada mera sto u kafani ili kazinu moze da se sedi ceo dan do 8 uvece a od 8 samo cijepljeni ali su gazde nekih ugostiteljskih objekata u ovoj antikorupcijskoj zemlji gurnuli kintu na adekvatno mesto i zapusili tu rupu to jest regulisali reket prema drzavi i sada tutnji kafana celu noc bije u 16 i sve je izmesano i vakcinisani i nevakcinisani se raduju zivotu a i predsednik je resio da casti mlade i nevakcinisane od 16 do 29 sa po 100 eura TAKO STRUKA NALAZE :nono: samo mi nije jasno zna li se barem okvirno do kada ce trajati ovi sojevi virusa i do kada ce trajati ove serije vakcinacija da li se nesto nazire neki zavrsetak vakcinacije gradjanstva ili je to sve jos uvek nedefinisano 🎪 ❓

Ovo je tek početak 3 sezone serije.Ali pisac ima bujnu maštu tako da nas verovatno čeka još sezona.Jedino postoji mogućnost da se ubace novi likovi ali glavna glumačka ekipa sa režiserom i produkcijom ostaje ista.Epizode nisu toliko povezane pa se serija može odužiti a ko se tek sadauključio nije mnogo izgubio-lako će skontati poentu serije.

Sto se tice OMIKRONA on je vec izbledeo i nije imao neke vece posledice po populaciju
Аха, већ је "избледео": мој познанкик је пре Нове године ишао у Шабац или ту негде у околини, да гледа неки комбајн. Три-четири дана после тога осетио се лоше, па јавио у ковид-амбуланту, где су му потврдили корону. Али није то било све - од њега су се инфицирали мајка и отац. Његовој мајци није требало више од пар дана од појаве првих симптома до смрти. Јесте, била је нарушеног здравља, ал' је ништа друго није натерало да прелази Стикс осим "избледели Омикрон".

А за корпуциони елемент кога помињеш могу да се сложим - док је држава слаба, сваки ИНдијанац ће сматрати да је корпупција начин да уради оно што му треба, иако му закон то не дозвољава.

Zorge iako ne verujes u marveni lek u lecenju korone trebao si prijatelju bar spomenuti, mozda bi majci spasao zivot
Прва ствар коју сам чуо о познанику после месец и више дана, када сам га последњи пут видео, је да му је умрла мајка. Да сам се тада у разговору са њим дотакао короне, поменуо бих му вакцинацију, а не ивермектине, петролеје, соли из Мртвог мора и којекакве друге трипове.

Nazad
Vrh