Ivermektin kao lek protiv korone

Kao neko ko je lično iskusio šta znači žrvovati posao da bi sačuvao svoj obraz i istraživačke (uvek mi je teško da napišem naučne, jer zaista ne mislim da se bavimo pravom naukom, već primenjenim istraživanjima) stavove, siguran sam u ispravnost svega što je rekao američki lekar. Isto tako znam da će ih dobiti na sudu u nekom narednom periodu, pogotovo sada kada omikron probija sve vakcine. Ovo što se dešava u svetu sa koronom je jedan ogromni socijalno, psihološko, politički test na kom je celo čovečanstvo palo.
Lik ode na NBA utakmicu uradi brzi test i kažu mu da je pozitivan i ne puste ga u halu, da bi se samo par minuta kasnije pomerio u red za vakcinisane i udje na tu istu utakmicu sa potvrdom o vakcinaciji. Samo još jedna besmislica kojih je bilo na pretek u prethodne dve godine. Nošenje jednokratnih maski, više meseci, naravno na vrlo neefikasan način. I to je bila samo jedna od besmislenih mera (i dalje nefunkcionalna) koja nije sprečila širenje virusa, kao i ostale sa zatvaranjima posle nekog odredjenog vremenskog perioda.
Švedjani nisu imali prethodni talas, nažalost video sam da je i kod njih krenuo novi talas, recimo treći (pošto su oni imali jako dugi drugi talas), a u Izraelu kreće peti. Jeste i Švedjani su vakcinisani, ali zašto kod njih tek sada kreće sve ispočetka, ne znam. Mogu samo da napišem da je sreća pa je novi soj manje opasan od prethodnih. Sledeći će verovatno svesti koronu na sezonsku gripu i onda svi oni koji žele da se pelcuju, neka to rade slobodno i isto tako da ostave na miru nas koji ne želimo da se vakcinišemo protiv korone.
Nijednog momenta se nisam uplašio korone za sebe. Plašili smo se u kući za mamu, koja je dijabetičar i nije vakcinisana. Svi u kući smo preboleli, za mamu ne znamo. Imala je simptome gripa u nekoliko navrata, ali nije išla u ambulantu da se testira, a nije ni radila test na antitela. Isto tako znam da je jedva preživela H1N1, završila na kiseoniku pre desetak godina. Predlagali smo joj da se vakciniše, ona odbija. Kako je do sada izgurala ne znam. Sreća pa nije došla u kontakt sa prvobitnom verzijom virusa, koji je očigledno bio vrlo opasan. Svaki sledeći soj je slabiji. To su mnogi lekari tvrdili i da će se desiti. Trebalo je puno vremena da dodje do toga zbog celokupnog besmisla oko pandemije. Nije objašnjeno ljudima adekvatno kako da se ponašaju. Stari ljudi i rizične grupe nisu sačuvane, zbog celokupne politike mera, a i same početne vakcinacije (mogu svi da se vakcinišu, a nema dovoljno vakcina za sve, umesto samo da stari ljudi i rizične grupe budu vakcinisane) u pojedinim zemljama. Mada to je verovatno i trebalo da bude tako, jer je na početku sve bio eksperiment i trebalo je dobiti podatke o reakcijama na vakcine svih grupa, plus profit farmaceutskih kuća je bio na prvom mestu, a ne pobeda nad virusom.
Ponašao sam se odgovorno na početku, ali ništa drugačije nego što sam se ponašao ranije. Ne unosim se ljudima u lice, ne ljubakam se sa svakim, sreća pa ne koristim javni prevoz, nisam išao na mesta gde je bila velika gužva. Takve mere su bile dovoljne. Kada je krenula škola jednostavno više ništa od toga nije imalo smisla, osim činjenice da ako si bolestan ostaneš kod kuće i ne širiš virus dalje. Nažalost ljudi su pomislili da ako su vakcinisani mogu da rade šta hoće i to je bilo normalno za očekivati, jer su tako pričali na početku, samo jedna vakcina, pa druga i zaštićeni ste. Da rekli su da važe i druge mere, ali pre vakcinacije su pričali da će se vakcinama sve rešiti. Nije se rešilo ništa. Prirodni odgovor čoveka će ovo rešiti.
Odjavljujem se sa ove teme, jer korona virus je samo na korak od sezonskog za čovečanstvo. Za mene je prošlost od onog dana kada sam se izlečio.
Puno zdravlja i manje korone u 2022 godini. Osmeh na lice i idemo dalje.

Mozda je kako ti kazes sve ovo socijalni, psiholoski ili politicki test, ali ti si pao na njemu. Zar je moralo odmah prvog dana nove godine ovakvo mracenje. Bacis kosku i onda kazes ja se odjavljujem.

Farmaceutske kompanije su uvek na dobitku bili vi vakcinisani ili ne. Puno ljudi koji se nevakcinisu koristice neke suplenente, vitamine, imuno pteparate, koje takodje proizvode farmac. kuce, a kostaju mnogo vise nego jedna doza vakcine. Tako da je pitanje da li je veca zarada od vakcina ili od vitamina. Samo covek treba da sagleda siru sliku a ne samo za ili protiv.

Sent from my S60 using Tapatalk

Svašta ljudi rade, bacaju pare na lek protiv virusa koji ne postoji, kad postoji slabiji je od gripa a leči se sa lakoćom lekom za gliste.... :unsure: :unsure: :unsure: Mislim da treba da se upali svetlo da se organizuju stručnjaci za covid...

ja sam prelezao koronu pre mesc ipo dana meni jos nije dobro .lako se zamaram skoro nista tesko nesmem da radim odjednom dodje mi neka vrucina. bio sam u bolnicu nedelju dana nisam vakcinisan. supruga primila dve kineske nije morala u bolnicu nju bole usi

Pa možda kod narkomana i ne deluje baš najbolje.
Било пре десетак година некакво испитивање некаквих нових материјала и техника за фарбање линија, тј. хоризонталне сигнализације по путевима, па су негде у Београду на неком парчету асфалта нашарали којекакве линије, пешачке прелазе и слично и као, позвали грађане да оцене како им то изгледа, да ли су можда те линије клизаве и којешта друго.

Ииии.... појавио се Чеда на том месту - дошао моторином дотле (ал' заиста је човек дошао, није неки виц). И наравно, допао је у објектив фотоапарата и све је то било објављено у медијима. Један коментар... добро, није био баш један - било их је више, био је нешто типа: "Зашто човеку нисте раније јавили да се не ради о оцењивању белих линија на које је он мислио, да се не малтретира да долази по овој врућини?"

:ROFLMAO:

Pitanje je koliko je sve to istina . . . , nalepe mu nešto i to ga prati ceo vek .
Gledao sam neki klip kako se poliva ledenom vodom ( bilo popularno jedno vreme , tom prilikom i proziva druge da daju donaciju u humanitarne svrhe )
i baš se vidi da radi na telu , teretana i sl.
Znači da misli i o zdravlju , pa mi nekako nespojivo da u sebe trpa i kojekakve praskove , otrove i sl .
E sad , Beogradska čaršija ga bolje poznaje pa ako kažu da je smrkao nije ni to baš za džaba....

Poslednja izmena:
Pitanje je koliko je sve to istina . . . , nalepe mu nešto i to ga prati ceo vek .
Gledao sam neki klip kako se poliva ledenom vodom ( bilo popularno jedno vreme , tom prilikom i proziva druge da daju donaciju u humanitarne svrhe )
i baš se vidi da radi na telu , teretana i sl.
Znači da misli i o zdravlju , pa mi nekako nespojivo da u sebe trpa i kojekakve praskove , otrove i sl .
E sad , Beogradska čaršija ga bolje poznaje pa ako kažu da je smrkao nije ni to baš za džaba....
Carsija ga poznaje kao istripovanog basketasa punog kompleksa.Sa misicima punim vode i kilavim nogama sa klecavim kolenima.

Pa kako da mu mišići budu realni kada nikada nije pipnuo sekiru, motiku, lopatu ili volan od fergusona bez serva..
Krepku seljačku hranu nije ni video, samo suplementi..

Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka

Nazad
Vrh