Ivermektin kao lek protiv korone

Hemijska analiza fajzera od strane naseg coveka :
I da dodam pelinkovac pomaze, ja ga preporucujem, cak smanjuje osetno tegobe ko naravno poveruje pa proba, uzimajte ga naravno negde na pola vremena izmegju antibiotika ako ga pijete.
Licno ja pravim svoj pelinkovac od vise sastojaka i manja koncentracija alkohola - 12 gradi stavljam kad pravim.

Danas cujem za drugara koji je primio tri fajzera, treci je bio negde sredinom novembra... da je dobio koronu
Ja dobio 3 fajzera , htio nesto drugo , ali sto si prvo primio mora dalje isto , osim jonsona , imam ozbiljne nuspojave. Poceli mi rasti mlecni zubi tamo gde mi povadili stalne. Jel to jako opasno , ne znam sta da radim , da trazim advokata za tuzbu.

Pojavila se nova verzija zove se FLURONA
A mešavina je Korone i Gripa. Idemo sad sa svim mogućim kombinacijama pa dokle stignemo.

Traži jednakost za prirodni imunitet sa imunitetom induciranim vakcinom. Doktor koji je dobio otkaz jer ne želi da se vakciniše. Priča o tome da je trebalo prvo vakcinisani najugroženije. Da ne treba vakcinisani decu jer kod njih praktično ni nema rizika od hospitalizacije. A inače Izraelci ulaze u peti talas i sada pričaju o masovnom zaražavanju, jer jedino prirodni imunitet može da zaustavi epidemiju. Odnosno plan je da predju na Švedski model, ili ti po srpskom džabe su se pelcovali.

jer jedino prirodni imunitet može da zaustavi epidemiju.
A када га немаш (или пошто је епидемија колективна ствар - ако га већина популације нема) у довољној мери?

И успут, да ли до сада постоји податак колико је у бројевима ефикасан тај "шведски модел" у односу на неке друге - овај код нас, Италија, Немачка...?

Има она фора када је све почињало, па је у свим причама фигурирао термин "социјално дистанцирање". У коментарима на текст на неком нашем порталу који је писао о ситуацији у Шведској, један је написао нешто типа: "Социјално дистанцирање!? Људи, да ли сте ви били у Шведској!? Па тамо су сви социјално дистанцирани већ читав век!" :ROFLMAO:

Traži jednakost za prirodni imunitet sa imunitetom induciranim vakcinom. Doktor koji je dobio otkaz jer ne želi da se vakciniše. Priča o tome da je trebalo prvo vakcinisani najugroženije. Da ne treba vakcinisani decu jer kod njih praktično ni nema rizika od hospitalizacije. A inače Izraelci ulaze u peti talas i sada pričaju o masovnom zaražavanju, jer jedino prirodni imunitet može da zaustavi epidemiju. Odnosno plan je da predju na Švedski model, ili ti po srpskom džabe su se pelcovali.
Meni se cini da nisi bio u kontaktu sa nikim koji tamo zivi i radi , citas informacije od antivaksera po netu koji svedsk vidjeli samo na karti, tamo je prakticno sve vakcinisano.

Drugar veceras ide u neki klub u NS kaze sve radi normalno, kod nas zatvaraju u 20 h?!!Pa koja je vise ovo zajebancija

Nazad
Vrh