Ivermektin kao lek protiv korone

Отац је примио две Спутњик В и трећа је била Спутњик В али ова наша домаћа из Торлака. Хвала Богу ништа му не фали чак је 8 дана бринуо о мени док сам лежао кући и још је био у контакту са неким комшијама који су фасовали корону.

Отац је примио две Спутњик В и трећа је била Спутњик В али ова наша домаћа из Торлака. Хвала Богу ништа му не фали чак је 8 дана бринуо о мени док сам лежао кући и још је био у контакту са неким комшијама који су фасовали корону.
Treća doza Sputnik v je u stvari prva doza te iste vakcine .
Sad , biće interesantno šta će biti četvrta doza ?
Inače , prva doza sadrži 25 virusnih jedinica a druga doza samo 5 ( tako su bar meni rekli medicinski radnici )
Mene je ta druga doza obalila ko vepra ( temperatura par dana )

Treća doza Sputnik v je u stvari prva doza te iste vakcine .
Sad , biće interesantno šta će biti četvrta doza ?
Inače , prva doza sadrži 25 virusnih jedinica a druga doza samo 5 ( tako su bar meni rekli medicinski radnici )
Mene je ta druga doza obalila ko vepra ( temperatura par dana )
Мом оцу ништа прву када је примио тај дан га једино рука сврбела крвнички где је било место убода вакцине, код друге и треће ама баш ништа, али баш ништа као лимунаду да је попио,... 😁

Zorge.
Kad pročitam moje pitanje i tvoj odgovor svašta se tu može "pročitati". Povuče čovjeka nešto da reaguje, dal u zbilji ili šege radi ne bitno je. Važno je da se razumijemo.
Što se tiče buđenja svima nam je potrebno. Ljudi ne vide svijet oko sebe ali baš doslovno ne vide. Ne da ga razumijemo drugačije već bukvalno ono što gledamo nije svijet.
To je neko drugo područje i nije za ovu temu.

Jako malo vremena ljudi provode vani i u prirodi. Prosjecan danasnji covjek kad ode u prirodu , npr vecu sumu , cistinu , rijeku , nenaseljeno ,prvo vrijeme osjeti neku dezorijentacoju , zbunjenost , al ubrzo kad se prodise i osjeti zemlja pod nogama dodje do relaksacije pogotovo mozga . To sam cuo od dosta ljudi koji su rijetko vani

Sreća pa je ovo wirtuelni svet , ne možemo da se dovatimo šakama nego samo izostravamo rečnik i ukrstamo mišljenja
Ја мислим да је баш супротна ствар. У овој виртуелној комуникацији можеш себи да дозволиш да си пропошан и нетактичан колико ти је воља, док се уживо не би тако понео и посветио би више пажње ономе што говори саговорник.

Snasa pozitivna, ja nisam vakcinisan al sam u stalnom kontaktu sa zarazenima.
Vec nekako prepoznajem tegobe borbe sa virusom, kao neki mamurluk sa povremenim osecajem bola u predelu grudi par dana pa prodje.
Stari moj je bio kritican, upala pluca, nije hteo ici kod lekara zbog izolacije, i pored hemomicina tri tablete (koje sam mu ja doneo) kada se usro otisao, snimio pluca imao je zacetak upale - bio je nikakav desetak dana.
Primio je dve doze kineza, ali msm da ta vakcina nista nije napravila, uglavnom ko je primio fajzer nisam cuo da je pao u krevet.

Nazad
Vrh