DraleTD
Član
Отац је примио две Спутњик В и трећа је била Спутњик В али ова наша домаћа из Торлака. Хвала Богу ништа му не фали чак је 8 дана бринуо о мени док сам лежао кући и још је био у контакту са неким комшијама који су фасовали корону.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A jel to isto i za glavu. Mislim na buđenje.Иста ствар јер треба да ради исти пос'о као и претходне дозе - шутне имунитет у **greška да се разбуди.
Treća doza Sputnik v je u stvari prva doza te iste vakcine .Отац је примио две Спутњик В и трећа је била Спутњик В али ова наша домаћа из Торлака. Хвала Богу ништа му не фали чак је 8 дана бринуо о мени док сам лежао кући и још је био у контакту са неким комшијама који су фасовали корону.
Мом оцу ништа прву када је примио тај дан га једино рука сврбела крвнички где је било место убода вакцине, код друге и треће ама баш ништа, али баш ништа као лимунаду да је попио,...Treća doza Sputnik v je u stvari prva doza te iste vakcine .
Sad , biće interesantno šta će biti četvrta doza ?
Inače , prva doza sadrži 25 virusnih jedinica a druga doza samo 5 ( tako su bar meni rekli medicinski radnici )
Mene je ta druga doza obalila ko vepra ( temperatura par dana )
Ма од вишка глава не боли, а и што одбити када је џабе!Samo da ne preterate s tim imunitetom.Da vam ne bude malo mnogo,
Neka bude,tako.Ма од вишка глава не боли, а и што одбити када је џабе!
Sreća pa je ovo wirtuelni svet , ne možemo da se dovatimo šakama nego samo izostravamo rečnik i ukrstamo mišljenjaДогод можемо да разговарамо, а да се не закрвимо јер имамо различите ставове - добро је.
Ја мислим да је баш супротна ствар. У овој виртуелној комуникацији можеш себи да дозволиш да си пропошан и нетактичан колико ти је воља, док се уживо не би тако понео и посветио би више пажње ономе што говори саговорник.Sreća pa je ovo wirtuelni svet , ne možemo da se dovatimo šakama nego samo izostravamo rečnik i ukrstamo mišljenja