Kazes ide strogo pod kozu sto znam i ja kod prasica, a prvo si pisao da je odvratnog ukusa.Ivermektin ide strogo pod kozu ,a sto se tice karence nece me niko pojesti pa da razmislja koliko dana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kazes ide strogo pod kozu sto znam i ja kod prasica, a prvo si pisao da je odvratnog ukusa.Ivermektin ide strogo pod kozu ,a sto se tice karence nece me niko pojesti pa da razmislja koliko dana
Ova nema odgovor ni na jedno pitanje a zna da decu treba vakcinisati.Ovo je prva debata 2 različita stava.Vidi se očigledna dominacija Dr Arsenijević.Možda neko razmisli malo bolje o svojim stavovima,naročito oni što su učili iz biologije o virusima ili na guglu.Pogledajte obavezno! Lekari i roditelji za nauku i etiku i član njihove grupe doktorka Valentina Arsić Aresnijević.
Prije nekoliko godina davao veterinar govedima od glista , pitam imas za kera , dao to kerusi krepala za 2 sata i to se napatila do inekcije joj nije bilo nista. Ja to ne bi popio neznam sta da mi je.Ivermektin u praškastom obliku davali smo gicama kroz hranu, ne postoji samo tečni.Eto može umesto vegete ili aleve paprike.