Ivermektin kao lek protiv korone

Evo neke zanimljive statiske, neobjasnjive.

Screenshot_2021-12-20-21-54-44-363_com.google.android.googlequicksearchbox.jpg

facebook photo upload
Britanija se uklapa sa buster dozom, veliki skok zarazenih, premijer liga je pred zatvaranjem.

facebook photo upload

facebook photo upload
Bosna je prica za sebe, nesto tu ne stima.

Poslednja izmena:
Portugal je prema nasim medijima bio masakriran od kovida kao i Spanija i Italija, kao i mnoge druge zemlje, mnogo ljudi steklo je prirodni imunitet jer sve ove brojke nisu ni priblizno tacne, evo kod mene u kuci samo su zena i deca zavedini kao pozitivni ali svi smo prelezali virus, ja sam radio tri puta test, imao sam antitela do marta meseca od decembra. posle toga bio sam cesto sa pozitivnim u kontaktu i nisam se ponovo razboleo, bilo je nesto bezveze kao i uvek sa decom, kasljuckali par dana ali da necuje zlo nismo pokupili virus, nadam se da nece niko vise od nas, ovo je vise ludilo, postalo je psihicki nepodnosljivo.Secam se pocetkom epidemije kako su prikazivali u Kini, ljudi padaju po putu, tresu se u krevetu, ali to uopste nije bila prava istina, pa Italjanski scenario,Spanski,Indijski, pa sojevi.Neznam sta sve nece da se sete.

Britanija i Japan su malo specificni slucajevi , vise 100 godisnjaka zivi nego u ostatku planete .

Ovakvo nesto prikazivati! A bilo ih je na stotine.
Meni i dalje nije jasno kako je u Kini umrlo manje od 5000 ljudi? u zemlji koja ima milijardu ipo stanovnika, sve je stalo jos pre vakcinacije, za to vreme svuda na kugli zemaljskoj virus se prosirio, svuda, na svakom delu planete ali u kini se nije sirio i ako je to ogromna zemlja a virus nevidljiv, mislim da je to nemoguce.Taj njihov grad je veliki kao cela Srbija po broju stanovnika, nema sanse da je sve ostalo na 4-5000 tako kaze statistika.Kod nas je servirana strava i uzas iz Vuhana ali su svi zaboravili na to.

Poslednja izmena:
Zeljko , ovo je ok sto si rekao da na trenutnu dobru statistiku npr Portugala i Italije , pored visoke vakcinacije utice i prethodno visok nivo zaraze pa mozda imaju i vise prirodnog imuniteta , kad razradimo sta si napisao , ima logike . Ostalo se nebi slozio

Hajde da nevakcinisane ostavimo po strani i da se zapitamo zašto vakcinisani obolevaju, idu na respiratore i na kraju umiru iako su vakcinisani 2,3 puta? Nevakcinisani nisu zaštićeni pa umiru to mi je jasno ali ovi " zaštićeni" mi nisu jasni zbog čega ili još bolje od čega umiru?

Ovo moze da ide u nedogled, cinjenica je da vakcina nije sigurnost i da ljudi umiru vakcinisani sa bezbroj doza, znaci besmrtnosti nema umiru i jedni i drugi i svaka statistika je nezahvalna, mozemo mi pisti 100 godina ovde na ovu temu, uvek svako od nas braniti svoj stav.Ja necu da gledam statistiku Srbije i sveta! zasto bih? Imam uzorak 400-500 ljudi i mom selu, znam da su umrli i jedni i drugi, umirali su isto i prosle zime bez vakcine i sada sa njom, lezali su u bolnici i jedni i drugi i to mogu 1000% da potvrdim i da navedem imena ako treba jer nemam razloga da lazem. Preziveli su ljudi sa kancerom, bez plucnog krila, baba od 90 godina, deda je umro ali to su godine i to ozbiljne godine.Kod nas su 90% prelazi kornu sigurno, i to polovina sela pa polovina kao da si odvojio linijom, to je neverovatno i umrli su 6-7 ljudi zvanicno kod mene u selu od toga dvoje meni bliskih osoba iz porodice.opet kazem, nedaj boze nikom da zakaci jer to zavisi najvise od organizma kao sto sam vec rekao ranije,najjaci su najebali, najjaci a grobovi preziveli i naravno da brinem oko vakcine,nije samo cilj zastiti se sada, svi znamo da nije sigurno ali sta ce biti za 4-5 godina? Mi smo u eksperimenutu trenutno, niko nezna dugorocne posledice, svi misle na zaradu u tome je problem i sada kako izbeci fijasko sa vakcinama? Uvesti novi Omikorn soj koji pravi haos i zaobilazi vakcine, i sta sada? Pa reci ce kao sto kazu da ova vakcina ne stiti od ovog soja i da nece niko snositi odgovornost ako se neko zarazi.Lako je dodeliti ime nekom soju ali ko od smrtnika moze da zna je l to 100% tacno? Kod nas u selu svi koji su bili bolestni od pocetka ovog sranja isto su prolazili.Sada citam ruska teniserka nemoze na AO jer se u Australiji ne priznaje sputnjik? Cekajte malo zasto su u Srbiji dizvolili da se daju vakcine koje se ne priznju svuda? Znaci Fajzer moze Rus i Kinez nemoze! Ovamo imamo kinu koja je navodno suzbila virus100% pa ovo je prosto nemoguce razumeti.

Ovim razglabanjem samo dajemona važnosti ovom virusu i ništa više i mnogo deluje na psihu ljudi koji se plaše.
Struka kaže da ni jedna vakcina ne štiti 100%.
Ako najbolja štiti 80%-znate koliko je ovih 20%-zdravo mlogo.I koliko može sa tih 20% da se manipuliše-BESKONAČNO.A to i rade.

Drale DT
Nije mi bila namera pisati i tebe predtaviti kao lažova nego da i u Nemačkoj neznaju ni sami šta u vezi Covida, te da jedni sprovode neke mere opreza u firmama dok drugi ne sprovode nikakve mere, a za radnje je tako kako sam pisau, lično iskustvo.
Izvinjavam se ako je moje pisanje asociralo na tebe da lažeš, niti sam to mislio, niti imao to u planu reći, samo sam hteo preneti trenutno stanje kakvo je u Nemačkoj.

Ovim razglabanjem samo dajemona važnosti ovom virusu i ništa više i mnogo deluje na psihu ljudi koji se plaše.
Struka kaže da ni jedna vakcina ne štiti 100%.
Ako najbolja štiti 80%-znate koliko je ovih 20%-zdravo mlogo.I koliko može sa tih 20% da se manipuliše-BESKONAČNO.A to i rade.
"...dajemo na vaznosti ovom virusu i nista vise .. " ? :)

Napisano vise puta ,ali treba se potruditi i skontati ili je najlakse ponavljati po sto puta.
Nijedna vakcina ne stiti 100% ,suzbijanje epidemije nije samo vakcinacija vec i niz drugih mera ,svaka vakcina je pod pracenjem bez obzira od kada je u upotrebi.
Vakcine koje su u upotrebi vec 40 godina i dalje se beleze sve reakcije na njih i sve to ulazi u statistiku......
Ko ima domace zivotinje trebao bi da zna postupanje vet.stanica u slucaju nekih epidemija.
Zatvaranje oblasti gde se pojavio slucaj ,zabrana transporta , brza vakcinacija prvo zarazene oblasti pa onda sve sire.
Tako nesto slicno je predvidjeno i zakonom o zaraznim bolestima u humanoj sferi ,samo sto bi postupanjem u pandemiji trebalo da rukovodi struka ,a ovu pandemiju je preuzela politika u celom svetu i zato imamo to sto imamo.
Sa Zoranom se ne slazem da bi prestanak price o virusu doprineo da se problem resi.
To je recept da se pravis mrtav pred grizlijem.

Kada bi prestali da objavljuju brojke, kada ljudi nebi imali uvid u njihove lazne vesti onda bi se sve lakse podnelo, dve godine mi trpimo pritisak, pa i zdrav covek razbolece se od stresa, znaci stekao se utisak da ako imas koronu 100% si mrtav u tome je problem, narod je razlicite naravi, neki veruju neki ne veruju da postoji virus, svaki covek je prica za sebe ali ova vlast je pocela lazima o bezopasnom gripu da bi posle 20 dana zatvorila celu zemlju, za to nema izgovora, kao nismo mi znali, ma hajde, a kinezi su znali sve? cilj svega ovoga jeste bio da se narod drzi pod kontrolom i da se mocnici obogate preko vakcina i lekova,mi smo svi ljudi na planeti, nemozes da kazes moze Fajzer,Astra i Dzonson ali ne Sinovac, Sinofarm i Sputnjik v? cekaj malo! Pa kod nas u Srbiji moze sve mi navodno pratimo SZO i njihove protokole? sta je njihov protokol? Hemomicin, Vitamin A,D, cink i selen? to dobijas po protokolu ili neki drugi antibiotik ili najebes ako te zakaci vise, kakvi crni protokoli.Vakcina se mozda pratiti 100godina ali da bi se odobrila mora da prodje od 5-9 godina klinickog ispitivanja, to znaju svi, to kazu svi naucnici ali mi ovde imamo odobrenje po hitnom postupku gde uopste nije vazno ima li zrtava od iste a ima ih prilicno.To je veliki problem.RNK vakcina je novina, to vec svi znamo i niko nezna dugorocne pisledice.Nikada vise sportista nije zavrsavalo karijeru nego ove godine! to su cinjenice, evo Nadal pre par dana kenja nesto, zasto nebi slusao doktore, oni znaju sve, igrao neku egzibiciju i sada zakacio virus, pa ce propustiti AO. Kod nas nema javne debate epidemiologa na TV-u ili bilo gde, u kriznom stabu ili na nekom sastanku vezanom za epidemiju, znaci imamo ljude koji su dokazani kriminalci, vraceni iz penzije da nam kroje sudbinu kao 2009 godine.Imamo bar jos 100 epidemiologa ali svako ko misli drugacije on nema pravo da bude na javnom servisu i da kaze svoje misljenje.Pa naravno da ce se javiti sumnja kod ljudi, mogli su oni da sprovedu mnogo bolju kampanju za vakcinaciju, sa manje moranja bilo bi vise uspeha, ali ono placanje za bar jednu dozu, nemora vise ali jedna za 3000 pa to je bila sramota i ponizenje naroda, pa nismo mi debili, narod ce uzeti pare ali kupiti nekog za 3000 pa odmah se vidi da nesto ne stima u celoj prici.Nikada nije bilo reci o trecoj i cetvrtoj dozi, nikada samo dve a sada druga prica.Verujem da ima mnogo vise zarazenih i mrtvih nego sto se to prikazuje i neverujem u nasu statistiku jer sve obrnuto, montirali su i pred prosle izbore kada je smrtnost bila velika ali se cutalo, rekao sam jos letos da ce brojke biti najvce u septembru i oktobru da bi kasnije padale ali logicno je da brojke rastu u decembru i januaru kada je najhladnije ali kako sprovesti kampanju?Mi smo jednistavmo potrosna roba i to je to.Nema tu neke matematike, nema teorija zavere, sve je to istina.Ako je neko gledao film Zaraza iz 2011 godine, mogao je videti velika poklapanja sa ovom situacijom, skoro preslikano cak se i sis mis iz kine pominje.

cinjenica je da vakcina nije sigurnost i da ljudi umiru vakcinisani sa bezbroj doza, znaci besmrtnosti nema umiru i jedni i drugi i svaka statistika je nezahvalna,
Па... је л' има бројева за проценат смртности од укупног броја инфицираних, посебно за вакцинисане и за невакцинисане? Ако налетиш на податке да је смртност већа код невакцинисаних од вакцинисаних, шта ћеш са свим тим својим лаичким сумњама, страховима, теоријама и неповерењем?

Мислим, чисто питам онако хипотетички, без обзира што је то што сви овде знамо да ће на крају бити баш нако како ти овде пишеш.

Nazad
Vrh