Kada bi prestali da objavljuju brojke, kada ljudi nebi imali uvid u njihove lazne vesti onda bi se sve lakse podnelo, dve godine mi trpimo pritisak, pa i zdrav covek razbolece se od stresa, znaci stekao se utisak da ako imas koronu 100% si mrtav u tome je problem, narod je razlicite naravi, neki veruju neki ne veruju da postoji virus, svaki covek je prica za sebe ali ova vlast je pocela lazima o bezopasnom gripu da bi posle 20 dana zatvorila celu zemlju, za to nema izgovora, kao nismo mi znali, ma hajde, a kinezi su znali sve? cilj svega ovoga jeste bio da se narod drzi pod kontrolom i da se mocnici obogate preko vakcina i lekova,mi smo svi ljudi na planeti, nemozes da kazes moze Fajzer,Astra i Dzonson ali ne Sinovac, Sinofarm i Sputnjik v? cekaj malo! Pa kod nas u Srbiji moze sve mi navodno pratimo SZO i njihove protokole? sta je njihov protokol? Hemomicin, Vitamin A,D, cink i selen? to dobijas po protokolu ili neki drugi antibiotik ili najebes ako te zakaci vise, kakvi crni protokoli.Vakcina se mozda pratiti 100godina ali da bi se odobrila mora da prodje od 5-9 godina klinickog ispitivanja, to znaju svi, to kazu svi naucnici ali mi ovde imamo odobrenje po hitnom postupku gde uopste nije vazno ima li zrtava od iste a ima ih prilicno.To je veliki problem.RNK vakcina je novina, to vec svi znamo i niko nezna dugorocne pisledice.Nikada vise sportista nije zavrsavalo karijeru nego ove godine! to su cinjenice, evo Nadal pre par dana kenja nesto, zasto nebi slusao doktore, oni znaju sve, igrao neku egzibiciju i sada zakacio virus, pa ce propustiti AO. Kod nas nema javne debate epidemiologa na TV-u ili bilo gde, u kriznom stabu ili na nekom sastanku vezanom za epidemiju, znaci imamo ljude koji su dokazani kriminalci, vraceni iz penzije da nam kroje sudbinu kao 2009 godine.Imamo bar jos 100 epidemiologa ali svako ko misli drugacije on nema pravo da bude na javnom servisu i da kaze svoje misljenje.Pa naravno da ce se javiti sumnja kod ljudi, mogli su oni da sprovedu mnogo bolju kampanju za vakcinaciju, sa manje moranja bilo bi vise uspeha, ali ono placanje za bar jednu dozu, nemora vise ali jedna za 3000 pa to je bila sramota i ponizenje naroda, pa nismo mi debili, narod ce uzeti pare ali kupiti nekog za 3000 pa odmah se vidi da nesto ne stima u celoj prici.Nikada nije bilo reci o trecoj i cetvrtoj dozi, nikada samo dve a sada druga prica.Verujem da ima mnogo vise zarazenih i mrtvih nego sto se to prikazuje i neverujem u nasu statistiku jer sve obrnuto, montirali su i pred prosle izbore kada je smrtnost bila velika ali se cutalo, rekao sam jos letos da ce brojke biti najvce u septembru i oktobru da bi kasnije padale ali logicno je da brojke rastu u decembru i januaru kada je najhladnije ali kako sprovesti kampanju?Mi smo jednistavmo potrosna roba i to je to.Nema tu neke matematike, nema teorija zavere, sve je to istina.Ako je neko gledao film Zaraza iz 2011 godine, mogao je videti velika poklapanja sa ovom situacijom, skoro preslikano cak se i sis mis iz kine pominje.